Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 23:27:45
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: iRig Pro - kde je audio vystup pri hrani cez pocitac?  (Prečítané 2061 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« kedy: 15. Január , 2016, 15:45:47 »

IK Multimedia iRig Pro
http://www.muziker.sk/ik-multimedia-i-rig-pro

poskulujem po tomto zariadeni, pretoze sa da napojit na iphone a hrat cez iOS gitarove simulacie, v tomto pripade ide do iRigu gitarovy kabel, potom datovy kabel ide do lightning konektoru na iphone, a nasledne audio vystup zabezpecuje audio vystup z iphone.

iRig sa tiez da zapojit do macu a pouzit ako interface, pricom amp simulaciu zabezpecuju VSTcka, v tomto pripade ale nechapem, odkial ide audio vystup? pretoze ak by mal ist vystup z toho audio vystupu na macu, to by zrejme malo latenciu asi ako ked si sa pokusal hrat counter-strike na 56K modeme...
nema niekto skusenosti?
Zaznamenané

glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #1 kedy: 15. Január , 2016, 17:00:56 »

no ja som mal na macu v logicu nastaveny vysup na standardnu zvukovku lebo som nemal redukciu na velky jack a ziadnu latenciu som tam necitil. a input som mal normalne bud apogee alebo focusrite. takze predpokladam ze rataju stym ze output bude standard
« Posledná zmena: 15. Január , 2016, 17:02:37 od glamrocker » Zaznamenané
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #2 kedy: 15. Január , 2016, 17:05:58 »

aha, a vytvaral si si v nastaveniach kvoli tomu aggregate device? ako napr. tu mam vstup z axefx a vystup built-in

lebo pokial sa dobre pamatam, napr. logic Ti dovoli zvolit iba jednu zvukovku, tj ked das built-in audio, tak mas pristup iba k tym vstupom/vystupom
« Posledná zmena: 15. Január , 2016, 17:06:27 od shanike » Zaznamenané

glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #3 kedy: 15. Január , 2016, 17:11:25 »

nie nic take som nenastavoval, normalne som si mohol vybrat output aj z ineho zariadenia v general audio settings, teraz to nemam pri sebe, ale viem ze to este vedelo rutovat aj na line6 amplifi ktore bolo pripojene cez bluetooth  Bavím sa skvele. tak mozno to bolo aj verziou logicu(mam x)
« Posledná zmena: 15. Január , 2016, 17:18:39 od glamrocker » Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #4 kedy: 15. Január , 2016, 18:24:37 »

Aggregate davas iba ked chces spajat input1+input2+... alebo output1+output2+... inak mi zatial kazde DAW nemalo problem zobrat inputx,outputy
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 22 otázok.