Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Zoštelovanie gitary

Started by metal_man, 19. Máj , 2016, 11:22:29

Pánsky

aha pozeram ze to stoji 10e tak nie je o com. vdaka za pomoc

rastis

a aka gitara to vlastne je ?

Pánsky

je to ibanezka so zamkami a FR. Objednal som zamky ale nedalo mi to a obrusil som tie ryhy. Teraz som brnkal asi 2 hodinky a gecko drzi tak vyzera ze to bolo naozaj v tom.
...problem bol v tom ze ja som otocil ten kamen v zamku o 90st ale az pri bruseni som si vsimol ze ten uzamykaci system nie je rovny ale ma urcity radius . Tym ze som otocil kamen som to len zhorsil

rastis

Pánsky

rastis

jaaaj :) RG a ktora presne z nich ? je mi to osobne jedno, pytam sa zo zvedavosti, ale na kazdej RG z inej modelovej rady maval Ibanez vzdy aj iny HW ...

Pánsky

tak druhy den a "gecko"drzi . treba sa v tom trosku porypat aj ked som velmi nechcel lebo borci v ziary to nastavili ako treba tak som rad ze som rad!
:zdar:

spree

Zacal som mat problemy s ladenim gitary, typ Les Paul.
Ladiace mechaniky su ako Gotoh SD90.
Zistil som, ze problem je s dvoma zadnymi srobmi na dvoch ladiacich mechanikach, ktore sa hybu, z jednej mi uz aj srob vypadol. Ostatne vyzeraju ako tak pevne.

Je sanca tuto zavadu nejako podomacky alebo cez gitarara opravit?
Rozmyslal som, ze tam kvapnem lepidlo a potom sroby zasrobujem alebo kupit o cosi vacsie sroby alebo je gitara KO?

Zvukár Andrej

Quote from: spree on 21. Máj , 2020, 17:13:58
Rozmyslal som, ze tam kvapnem lepidlo a potom sroby zasrobujem alebo kupit o cosi vacsie sroby alebo je gitara KO?
Alebo skús strčiť zápalku do veľkej diery pre skrutku a potom zatiahnuť.