Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ako sa učíte pesničky ?

Started by KirkHammettWah, 21. August , 2016, 16:01:16

kaolko

jaasne tak potom uz chapem a suhlas.. vysledny efekt je rovnaky (az na jednu drobnost, ze obcas ten co nema talent a necvici radi tym ostatnym ako necvicit a ako to jemu aj tak subjektivne ide ;D  )

kaolko

to netreba to sa v studiu vyedituje aj tak  ;D

kaolko

rastis

Quote from: Stevino179 on 24. August , 2016, 07:38:44...skus zahrat po mne nejaku skladbu alebo nebodaj solo ...

zase povedzme si uprimne - ani ty nezahras po sebe solo, pretoze si nikdy ziadne nevymyslel / nevybudoval / nenacvicil. podla toho, co som od Teba pocul, za solo povazujes jednoduchucku improvizaciu o 3 spravnych a 2 nespravnych tonoch. alebo sa mylim ?  :whistle:

Zvukár Andrej

Quote from: rastis on 24. August , 2016, 15:50:32
zase povedzme si uprimne - ani ty nezahras po sebe solo...
Kedysi veľmi dávno (ešte som bol klávesák) sme sa nadrbali a nahrávali sme, čo hráme. Basistovi sa potom nedarilo zopakovať triezvemu to, čo nahral pod vplyvom...   ;D

kaolko

rastis

Quote from: KirkHammettWah on 23. August , 2016, 19:20:53
https://www.youtube.com/watch?v=qbUXHTWZ9vk momentálne makám na tejto pesničke. Čo poviete ?  :whistle:

no a jak si daleko ? co uz z toho vies, pokial ? Wolf Hoffmann je inak sympatak, vzdy hral pekne sviezo zvesela...

KirkHammettWah

Quote from: rastis on 24. August , 2016, 18:04:30
no a jak si daleko ? co uz z toho vies, pokial ? Wolf Hoffmann je inak sympatak, vzdy hral pekne sviezo zvesela...
Som na tom sole. Problem je , že je okolo 22 pražca , a ja mám LP takže sa mi to zle hrá :/
Ale rytmické pasáže a to druhé také melodické solo taktiež v pohodke :)

rastis

nejake novinky ? situaciu okolo sola na 22 prazci sa podarilo niekam pohnut ?

KirkHammettWah

Quote from: rastis on 26. August , 2016, 17:49:24
nejake novinky ? situaciu okolo sola na 22 prazci sa podarilo niekam pohnut ?
Nie  :whistle: proste ja mám veľké prsty. Transponoval som to o oktávu nižšie , nebude to znieť tak dobre , ako by to malo no  :(
Už to solo dám v 75% rýchlosti  :)

killo

Quote from: KirkHammettWah on 26. August , 2016, 19:58:38
Nie  :whistle: proste ja mám veľké prsty. Transponoval som to o oktávu nižšie , nebude to znieť tak dobre , ako by to malo no  :(
Už to solo dám v 75% rýchlosti  :)

tak stale mozes zacat vyrezavat drevenne figurky, alebo zacat hrat ska jak rastis :D
Captain SEXXX !!

KirkHammettWah

Tak , tu vám posielam niečo , čo som dnes nacvičil , viem nieje to Petrucci , avšak hrám na el.gitare iba 1,5 roka , takže trošku pochopenia  :laugh: :laugh:  :laugh:
PS: Ospravedlnujem sa za kvalitu , neviem , ako to lepšie nahrať  :(

rastis

drevo zjavne nie si, skorej to vyzera, ze nieco v Tebe je. pracuj na tom, rozvijaj to. premyslaj nad vecami, co cvicit, preco prave to, preco prave tak a mas sancu byt jeden z tych lepsich. drzim palce...  :drink:

KirkHammettWah

Quote from: rastis on 19. September , 2016, 18:56:11
drevo zjavne nie si, skorej to vyzera, ze nieco v Tebe je. pracuj na tom, rozvijaj to. premyslaj nad vecami, co cvicit, preco prave to, preco prave tak a mas sancu byt jeden z tych lepsich. drzim palce...  :drink:
Fúha , od teba som to nečakal , príjemne si prekvapil  :)
Momentálne sa z učiteľom venujem stupniciam , tvorbe akordov , intervalov. Povedal , že technicky už som celkom dobrý , avšak treba sa hlavne venovať teórií  , ak chcem robiť vlastnú tvorbu.
Ale dá sa povedať , že okrem učiteľa ma nikto nepodporuje , rodičom sa nepáči , že hrám metal , a nechcú prispieť na novú gitaru , lebo je to podľa nich strata času , a že si mám na ňu zarobiť sám. Avšak ako , keď musím cez prázdniny sedieť doma na riti , a robiť okolo domu ? Moja LP sa mi doslova rozpadáva pod rukami , neladí už , a SWEEP , String skipping sa fakt na nej ťažko robia :/ Snažím sa venovať hlavne Alternate Pickingu , lebo to je podľa mňa základ. Zvažujem nad nejakým Jacksonom , počul som , že majú strašne dobré krky  :)
Ďakujem rastis  :drink: