Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 07:40:58
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pink floyd  (Prečítané 74539 krát)
0 užívateľov a 31 Hostí prehliada túto tému.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #150 kedy: 12. Október , 2012, 20:27:54 »

a su aj zli gitaristi, co ta bavia ? ktori ?

ja sa tiež zapojím.... Áno, napríklad pan Milan Buricin ! :-)

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #151 kedy: 13. Október , 2012, 07:27:05 »

ja sa tiež zapojím.... Áno, napríklad pan Milan Buricin ! :-)

to je multi instrumentalista, nemusi vynikat vo vsetkom, ale napr na takej cirkularke, je prebornik Bavím sa skvele
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #152 kedy: 25. Október , 2012, 09:38:37 »

Gilmour tak isto ako Page boli nazivo casto katastrofalni. Ja som reagoval na toto.  :)

Toto je ten spravny punk!

Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #153 kedy: 25. Október , 2012, 09:44:40 »

Ja neviem preco, ale tuto kapelu som nikdy nemal moc rad, od hysterickych jacakov Planta, hry Pagea, preceneneho tarbaveho Bonhama atd.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #154 kedy: 25. Október , 2012, 10:36:35 »

Ja neviem preco, ale tuto kapelu som nikdy nemal moc rad, od hysterickych jacakov Planta, hry Pagea, preceneneho tarbaveho Bonhama atd.

ha ha ha  Na zdravie!

ale teraz vazne... Since I have been loving you je najlepsi blues aky som kedy pocul - ve tejto verzii - - uprimne, strasne to na mna zaposobilo, ked som to v case vzniku videl na MTV... mozno aj preto, ze som bol v najkrajsich rokoch (SŠ). ale dodnes tuto vec milujem a panov muzikantov obdivujem, uz len keby len za nu  :)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #155 kedy: 26. Október , 2012, 07:39:14 »

progy neviem preco ale to ze ty nemas rad LD ma vobec neprekvapuje  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #156 kedy: 26. Október , 2012, 09:32:08 »

progy neviem preco ale to ze ty nemas rad LD ma vobec neprekvapuje  Bavím sa skvele

Preco? Mam rad stary hardrock az az, napriklad ovela radsej mam Deep Purple a potom kopec menej znamych kapiel, casto nebritskych. 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #157 kedy: 26. Október , 2012, 10:47:47 »

Preco? Mam rad stary hardrock az az, napriklad ovela radsej mam Deep Purple a potom kopec menej znamych kapiel, casto nebr :evil:itskych. 
nehovorim, ze nemas rad staru muziku. Prave naopak. No LZ mi pridu ze maju na teba vela nepresnosti a smatlavosti   Bavím sa skvele teda az na johna paula  Ja som čert..
DP su ina liga, hlavne obdobie Gillan a Blackmoore
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #158 kedy: 26. Október , 2012, 10:51:37 »

nehovorim, ze nemas rad staru muziku. Prave naopak. No LZ mi pridu ze maju na teba vela nepresnosti a smatlavosti   Bavím sa skvele teda az na johna paula  Ja som čert..

Nepresnosti mi nevadia, ale LZ proste vnimam ako strasne precenenu kapelu, mam omnoho radsej mnoho menej znamych, ktore boli omnoho napaditejsie podla mna aj v skatulke bluesrock/rock/hardrock.
Napriklad aj ten Bonham je podla mna pomaly najprecenenejsi bubenik v rockovej historii.
« Posledná zmena: 26. Október , 2012, 10:52:01 od proghoper » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #159 kedy: 26. Október , 2012, 10:55:07 »

Nepresnosti mi nevadia, ale LZ proste vnimam ako strasne precenenu kapelu, mam omnoho radsej mnoho menej znamych, ktore boli omnoho napaditejsie podla mna aj v skatulke bluesrock/rock/hardrock.
Napriklad aj ten Bonham je podla mna pomaly najprecenenejsi bubenik v rockovej historii.

ale tak tych par hitov ktore maju su fakt super  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #160 kedy: 26. Október , 2012, 10:59:32 »

ale tak tych par hitov ktore maju su fakt super  Na zdravie!

Ved hej, len aj tak ked pocujem sterjvej tu hevn tak to na mna uz vyslovene zle posobi. Bavím sa skvele A vobec vacsina rockovej hudby je vlastne nuda.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #161 kedy: 26. Október , 2012, 17:16:16 »

LZ imo ovela viac ovplyvnili punk ako nejaky trapny Iggy pop. Sak taki Sex pistols su zmeskou Van der graaf generator (okopirovany spev, frazovanie), Zeppelin (gitara, bicie) a Sabbathu. Rotten sa tym ani netajil. Prvych menovanych iba oznacoval za naozajstnych umelcov a s tym on nechcel mat nic spolocne. Ale spev sa mu pacil.
Zaznamenané
hombre
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 74

Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.

« Odpoveď #162 kedy: 26. Október , 2012, 17:40:10 »

Není to jen bledá závist?Já bych si v životě nedovolil kritizovat (giganty),to je samo v úvozovkách.Když si vemu do ruky kytaru a tak nějak se zasním co bych mohl genialního složil, tak mám pusto a prázdno.Ale Ti to borci něco nového a geniálního tomu posranýmu světu na sto procent věnovali.Bach taky určitě občas zahrál falešně.Bonham není přeceněn,je to prostě ikona(pro někoho)a v TÉ DOBĚ TO BYL ŠOK.Můžu to říkat bo to pamatuju .Nic ve zlém,je to můj názor.....
« Posledná zmena: 26. Október , 2012, 17:41:18 od hombre » Zaznamenané

Hombre
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #163 kedy: 26. Október , 2012, 18:51:18 »

Není to jen bledá závist?Já bych si v životě nedovolil kritizovat (giganty),to je samo v úvozovkách.Když si vemu do ruky kytaru a tak nějak se zasním co bych mohl genialního složil, tak mám pusto a prázdno.Ale Ti to borci něco nového a geniálního tomu posranýmu světu na sto procent věnovali.Bach taky určitě občas zahrál falešně.Bonham není přeceněn,je to prostě ikona(pro někoho)a v TÉ DOBĚ TO BYL ŠOK.Můžu to říkat bo to pamatuju .Nic ve zlém,je to můj názor.....

v podstate uplny suhlas, len progac je velky detailista  Bavím sa skvele a verim, ze to nie je zavist, skor prilisne napocuvanie vsetkej muziky  Je to frajer
ja napr az na dva songy nemam rad PF a skor oni mi pridu precenovani  Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané
the_zako
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 114

...and the blowjob is perfect last minute gift!

« Odpoveď #164 kedy: 27. Október , 2012, 11:01:41 »

Pre mna su zasa PF modla...aj ked niesom ich najvacsi fanusik, vytvorili na svoju dobu velmy originalnu hudbu a ovplivnily vela kapiel ktore mam rad. Ked som videl zaznam z pompei, the wall tak som padol na rit...ten cit pre detail a atmosferu...neskutocne...
Zaznamenané

Drevo, káble, kde - tu žiarifka a dajaké tlačítka...
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.