Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 07:29:06
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pink floyd  (Prečítané 74446 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #165 kedy: 29. Október , 2012, 10:41:21 »

Ved hej, len aj tak ked pocujem sterjvej tu hevn tak to na mna uz vyslovene zle posobi. Bavím sa skvele A vobec vacsina rockovej hudby je vlastne nuda.  Bavím sa skvele

ono aj ked tasm davas smajlika a nebriem to teda prilis vazne co pises, mam pocit, ze sa niekedy nevies vymanit z prisne subjektivneho posudzovania tej muziky. ked pocujes stairway to heaven tak to na teba uz vyslovene zle posobi ? ale nebolo tomu tak vzdy, nie ?... tu sa skryva odpoved... hudbu pocuva na svete mnoho ludi...deti, mladych, starsich aj starych. znamena  a posobi rozne na roznych ludi, vekove kategorie a javi sa ina z inej doby, ako bola doba vzniku. pouzivat ako hylavne kriterium na zodpovedne posudenie takto sirokospektralnych javov len vlastny vkus alebo usudok je.... take doseba zahladene trochu :-) a sa to prejavi aj podla mna potom v takych exteremnych rezultatoch...

Na zdravie!
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #166 kedy: 29. Október , 2012, 10:59:29 »

progac
tvoj problem bude asi v tom, ze si uz presyteny muzikou, vypocul si si toho tolko, ze vsetko racionalne analyzujes a porovnavas, namiesto toho, aby si sa do hudby vzil a nechal nou unasat...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #167 kedy: 29. Október , 2012, 11:16:00 »

ono aj ked tasm davas smajlika a nebriem to teda prilis vazne co pises, mam pocit, ze sa niekedy nevies vymanit z prisne subjektivneho posudzovania tej muziky. ked pocujes stairway to heaven tak to na teba uz vyslovene zle posobi ? ale nebolo tomu tak vzdy, nie ?... tu sa skryva odpoved... hudbu pocuva na svete mnoho ludi...deti, mladych, starsich aj starych. znamena  a posobi rozne na roznych ludi, vekove kategorie a javi sa ina z inej doby, ako bola doba vzniku. pouzivat ako hylavne kriterium na zodpovedne posudenie takto sirokospektralnych javov len vlastny vkus alebo usudok je.... take doseba zahladene trochu :-) a sa to prejavi aj podla mna potom v takych exteremnych rezultatoch...

Na zdravie!

Ano, samozrejme, ze si robim aj trosku srandu, ale na druhej strane uz proste nemozem pocut vacsinu tychto rockovych milionkrat hranych veci. To iste sa mi stava ked uz len pocujem uvod Smoke on the water, ze mam pomaly chut uiect. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #168 kedy: 29. Október , 2012, 11:16:28 »

progac
tvoj problem bude asi v tom, ze si uz presyteny muzikou, vypocul si si toho tolko, ze vsetko racionalne analyzujes a porovnavas, namiesto toho, aby si sa do hudby vzil a nechal nou unasat...

Ja sa do nej vzivam az az, len kopa veci ma uz proste nudi a nebavi.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #169 kedy: 29. Október , 2012, 11:32:41 »

klasicka tolerancia a zvysovanie davok. diagnoza - hudobny fetak  Bavím sa skvele
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #170 kedy: 29. Október , 2012, 11:33:48 »

klasicka tolerancia a zvysovanie davok. diagnoza - hudobny fetak  Bavím sa skvele

ha ha ha
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #171 kedy: 29. Október , 2012, 11:39:36 »

Ano, samozrejme, ze si robim aj trosku srandu, ale na druhej strane uz proste nemozem pocut vacsinu tychto rockovych milionkrat hranych veci. To iste sa mi stava ked uz len pocujem uvod Smoke on the water, ze mam pomaly chut uiect. :)

ved to je len prirodzene... vnimam to velmi podobne. tato skusenost (prirodzena uz len preto, ze vsetko, i my sami a nasa mienka sa menime v case) vsak nemoze ovplyvnovat nas usudok. resp moze, zo smajlikmi, takze problem solved  Zdravíčko

inak... nic proti tvojmu avataru, sam som kedysi na FB pouzival Urbaniho z HZDS, ale... uprimne... nepristane ti, ani ja sa necitim lepsie ked ten prolhany ksicht vzdy vidim pod tvojim menom. vsade samy kolesik...este aj na gitaristoch.sk. to sme dopadli...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #172 kedy: 29. Október , 2012, 12:26:29 »

sak to je prave ten syndrom. Prestan pocuvat hudbu aspon na mesiac, a potom ti pridu aj stare flaky dobre a pritazlive. To mas ako s jebbackou...ked to budes robit tri krat denne, tak potom zacnes hladat vynimocnosti, az nakoniec budes vsetkym tak znechuteny, ze sa ti ani nepostavi  ha ha ha
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #173 kedy: 29. Október , 2012, 12:32:32 »

yesfan
progac meni avatary stale. To mi poukazuje analogicky na jeho uchylku, aj v hudbe stale hladat nieco nove. Pritom si staci uvedomit, ze su tu nejake stale, aj ked osuchane, okukane a opocuvane "hodnoty"", ktore sa oplati ocumovat a pocuvat...je to ako s kazdodennym zivotm. Kazdy den sa umyvame, jeme a robime rovnake cinnosti. Ide o to, najst v nich zalubu a to tak, aby nas neznechutili. Progac zjavne sklzol do tej uchylky, ze pomaly nevie v nicom najst nieco zaujimave a stava sa z neho stary ufrflany pseudo-rocker... Na zdravie!
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #174 kedy: 29. Október , 2012, 13:59:35 »

yesfan
progac meni avatary stale. To mi poukazuje analogicky na jeho uchylku, aj v hudbe stale hladat nieco nove. Pritom si staci uvedomit, ze su tu nejake stale, aj ked osuchane, okukane a opocuvane "hodnoty"", ktore sa oplati ocumovat a pocuvat...je to ako s kazdodennym zivotm. Kazdy den sa umyvame, jeme a robime rovnake cinnosti. Ide o to, najst v nich zalubu a to tak, aby nas neznechutili. Progac zjavne sklzol do tej uchylky, ze pomaly nevie v nicom najst nieco zaujimave a stava sa z neho stary ufrflany pseudo-rocker... Na zdravie!

tak sme progyho pokadrovali ako sa slusi a patri a on by nam teraz mohol za odmenu nahodit link na nejake captave video od floydov... aby sme zase prilis nevyskakovali...  :) nazdravie vam obom pani bratia  Na zdravie!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #175 kedy: 30. Október , 2012, 00:12:02 »

Progac zjavne sklzol do tej uchylky, ze pomaly nevie v nicom najst nieco zaujimave a stava sa z neho stary ufrflany pseudo-rocker... Na zdravie!

Ja uz ani rockovu hudbu pomaly nepocuvam.  Bavím sa skvele Ale inak dik pani za realne postrehy, celkom ste trafili.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 30. Október , 2012, 00:12:18 od proghoper » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #176 kedy: 30. Október , 2012, 00:15:44 »

a on by nam teraz mohol za odmenu nahodit link na nejake captave video od floydov... aby sme zase prilis nevyskakovali...  :)

Inak staci ked si najdes pomaly hociaky live koncert zo 70tych rokov a casto to teda nebola ziadna slava vid napr. toto
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #177 kedy: 30. Október , 2012, 08:36:11 »

Inak staci ked si najdes pomaly hociaky live koncert zo 70tych rokov a casto to teda nebola ziadna slava vid napr. toto

A toto je dosledk toho, ze PF neboli nikdy live muzikanti, lez studiovi vymyselnici. A dalsia vec, ktora sa tu nespominala je zaluba kapiel z prelomu 60/70s zbytocne natahovat skladby na 12 minut a hrat v nich vatu a phicoviny (a su tu aj Crimson, Gentle Giant atd.). Prva kapela, co toto premolila  boli Van der graaf generator a ich Pawn hearts.
« Posledná zmena: 30. Október , 2012, 08:36:57 od kubo63 » Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #178 kedy: 30. Október , 2012, 13:47:40 »

vies co, pocuvam to, som uz pri druhom sete - speak to me, ale...fakt mi to nepride ako zle, prave skor naopak. podla mna odohrali tie veci aj z animals aj z wish you were so ctou...jasne, ze par momentov tam je, hlasy sa kyvocu, sem tam sa trosku bili klavesy v solach s gitarou...ale...ako celok a ako zivak...vsetka cest. jednoducho tam funguje to ich caro, ci tam je kriva nota ci nie.

hlavne ten moment, ze to bolo treba pocut a v ich pripade tiez vidiet live zavazi vela. pocujes tych ludi tam... kricia tlieskaju...zjavne spokojni - tiez to asi neplanovali pocuvat a posudzovat z youtube audia :-)

velka skoda, ze tam nie je i obraz, velmi rad by som si to dal v uplnosti
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #179 kedy: 07. Apríl , 2013, 23:37:41 »

Slusna kvalita, directors cut Live At Pompeii

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n1yxNjU7u_8#!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.13 sekund, 23 otázok.