Samozrejme, je to Tvoja vec a mne je jedno, či sa chceš púšťať do série, alebo nie. Domnievam sa iba, že by si sa mal aj dizajnovo niekam posunúť, nech to má nejakú stopu, takto to je každý pes jiná ves. Ale ako hovorím, iba môj názor.
hej máš pravdu, totálne to chápem ,
ale ja sa väčšinou len hrám, každý pedál iný dizajn,
dizajn predáva viacej ako funkčnosť
vždy čakám na odozvu ludí čo sa chytí viacej, to ma posúva dalej....
v grafike sa stále hladám ,experimentujem, zatiaľ som sa moc neudomácnil ako budú vyzerať moje pedále,
grafiku som naposledy pre 6 pedálov navrhoval 2 dni, dokopy cca 6 hodín skúšania čo by pasovalo, farby knobov, písmo atd..
neni to sranda lebo človeku už aj dochádzajú nápady, často sa opakuje človek,...
plus ďalšie hodiny zamýšľanie sa nad tým ako vytuniť ten pedál a aj hrať na ňom, porovnávať s ostatnými pedálmi a gitarami,
pýtať sa či je pedál v poriadku alebo tam treba niečo doladiť ?
za pekný dizajn zaplatím viacej ako za celý pedál, a na nákup vo velkom nemám finančné kritie,
len by mi tá investícia stála aj 2 roky doma,
si zober cenu nafarbenej krabičky vs nenafarbenej, nákup pár kusov vs desiatky,
popisky - sietotlač alebo gravirovanie vs PVC nálepka, už len technicky je lahšie nalepiť odolnú nálepku ako farbiť
lacné jacky vs poriadne nedajbože neutric jacky
,
na jednom pedáliku by s a cena dvihla o 20€ minimálne,
zatiaľ moje bonusy sú :
- na všetky moje pedále lepím kvalitný suchý zips,
- na všetkých pedáloch okrem mini krabičiek dávam 2 zástrčky na DC napájanie , z hora a z boku, pre lepšie uloženie v borde,
- lepím lepidlom všetky časti, kt sa počas používania môžu mechanicky uvolniť, to je problém u všetkých pedálov,
- selektujem súčiastky, kupujem len bežný štandard ,kt používa aj EHX napr...
- vediem si evidenciu každého pedálu kvôli tomu aby som v budúcnosti vedel porovnať čo som tam dal aké hodnoty atd ...
je to môj výskum,
tak zatiaľ na ten dizajn dlabem a je to tak ako to je
pokiaľ príde zákazník a povie že to chce mať profi neni problém, treba to len zaplatiť