Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Slovenská tvorba live

Started by Matej, 16. August , 2005, 14:17:38

pelko

karol, presne naopak, presne naopak... z roka na rok sú mäkší a mäkší, a to radikálne. Dnes už to je len daky punk v tvrdom pozlatku.

a to že po tom moc ludí nešteklo. Si pamätám tak rok 07/08 ked som ich videl v hociakych pajzlíkoch v Hlohovci a pod.
Kopa kapiel, ludia dobre že nezaspali. Došli čad a budova mala čo robiť aby nespadla  :sos:

mario bross

Quote from: mario bross on 15. Marec , 2012, 07:55:02
ani mne sa to moc nepaci, polku textu nerozumiem, co spieva

tak sa opravujem, rozumiem co spieva ale nechapem textu  ;D

Inac niekedy sa tu zjebu fakt malickosti, ale to solo co zahral bolo, no ako to normalne povedat ...  :whistle: proste sa mi to nepacilo a nechapem, ze niekto odpadava az tak z toho

killo

Quote from: pelko on 15. Marec , 2012, 10:38:40
karol, presne naopak, presne naopak... z roka na rok sú mäkší a mäkší, a to radikálne. Dnes už to je len daky punk v tvrdom pozlatku.

a to že po tom moc ludí nešteklo. Si pamätám tak rok 07/08 ked som ich videl v hociakych pajzlíkoch v Hlohovci a pod.
Kopa kapiel, ludia dobre že nezaspali. Došli čad a budova mala čo robiť aby nespadla  :sos:

Nahodou ak myslis Rokac tak to bolo kultove miestečko :-D nebolo weekendu kedy by som netykoval zo zábradlia ked som mal tak 17 ...a vandalov si tam velice dobre pamatam :-D

Captain SEXXX !!

palii

Quote from: kaolko on 15. Marec , 2012, 10:22:10
ako nevravim ze to neni kvalitna kapela, ale fakt? najlepsia hard&heavy kapela na SVK? co ja si stary Cad pamatam sak to bol skoro punk co po tom moc ludi nesteklo a zrazu su tu s novym albumom a hned najlepsia kapela..
a co by si dal ako najlepsiu na takuto akciu?

Hard & Heavy:
1. [sic] - Selfsketch
2. Brainscan - Breaking Down Your Mind
3. ČAD - Ťažký kov
4. Diftery - Trepa-Nation
5. Rust2Dust - Daymare

podla mna preto cad vyhral lebo spev/prejav ma najlepsi a este relativne normalny oproti ostatnym

pista58

brat akekolvek ceny vazne asi nema moc vyznam  :)

na druhej strane, prave cad/vandali niesu kapela ktorej navstevnost koncertov stoji na kamaratoch a znamych, maju velku kopu fanusikov co na nich pravidelne chodia.
o-yep sro

FakyGrobian

Vydávajú nové veci dosť často, stále makajú. Páčili sa mi ich staré albumy ako aj novšie - Psia krv a Ťažký kov. Silné texty, kopec energie a úprimnosť. Pre mňa zaslúžené víťazstvo, ikeď často počúvam aj R2D a SIC
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810

joey

killo

Captain SEXXX !!

joey

Quote from: killo on 21. Máj , 2013, 09:05:16
tak toto je slovenská TVORBA jak hovado
chcel som len poukazat na live vykon

ale ked ide o tu tvorbu:
http://www.youtube.com/watch?v=tI7R07w5VD8