Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 21:37:52
Strán: 1 ... 46 47 [48] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: UBUNTU  (Prečítané 165036 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #705 kedy: 16. Október , 2011, 09:51:26 »

ubuntu som nahadzoval na vela kompov, sam mam radeon vela rokov, a predstav si, vždy šla 3D akcelerácia na pár klikov.
A keby nešla na pár klikov, tak stačí stiahnuť treťostranový driver.
Boli časy keď bolo treba hrať sa v xorg.conf ale to bolo sakra davno

ty si ale mudry... myslis si ze som az taky debil ze neviem nahodit tretostranovy driver? jasne ze 3D islo ale napriklad pri prehravani videa to trosku akoby rozbijalo obraz ked sa tam nieco rychlo pohlo, to bola jedina vec co mi vadila... ale tam asi bola chyba medzi stolickou a pocitacom... som si isty ze keby si prisiel ty tak by si to rubanie urcite niecim odstranil vsak?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #706 kedy: 16. Október , 2011, 10:00:45 »

jasne, ze bola chyba medzi stolickou a klavesnicou. ako spravny linux geek si si mal nakodit vlastny driver  Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #707 kedy: 16. Október , 2011, 10:03:05 »

Bavím sa skvele uz jebte na to

uzivajte to, co je pre vas najlepsie a nehadajte sa, pice.. Idu Vianoce !  Ja som čert..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #708 kedy: 25. Október , 2011, 10:31:15 »

Vie mi poradit nejaky Ubuntu user metronom ? Poznam kopec online metronomov, ale chcem mat v PC a tie, co ponuka vyhladavac programov nejdu. Dik !  Na zdravie!
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #709 kedy: 27. Október , 2011, 22:53:21 »

čo čítam ubuntu fóra, odchovanci na starších ubuntu sú veľmi poburení z toho nového počinu a hromadne sa migruje na iné distribúcie alebo winy.

Aby sa nepovedalo, nainštaloval som si tú 11.10 a po pár minútach s nechápavým výrazom som to vypal a nainštaloval kubuntu 11.10. Tomu zasa aj po pár rokoch vývoja stále sem tam spadne plasma, takže další prúser. Po pár dnoch vychladnutia som zase nahodil ubuntu s tým, že šak to nemôže byť také hrozné a po nejakých nastaveniach to bude OK... Omyl, to prostredie sa nedá absolútne konfigurovať! Uplne minimalne upravy po nainštalovaní tretostranového softwareu. Tajblt.

By ma zaujímalo aké sú počty stratených vs nových úžívateľov. Myslím že prvá skupina je odosť početnejšia
« Posledná zmena: 27. Október , 2011, 22:54:59 od pelko » Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #710 kedy: 28. Október , 2011, 07:41:34 »

čo čítam ubuntu fóra, odchovanci na starších ubuntu sú veľmi poburení z toho nového počinu a hromadne sa migruje na iné distribúcie alebo winy.

Aby sa nepovedalo, nainštaloval som si tú 11.10 a po pár minútach s nechápavým výrazom som to vypal a nainštaloval kubuntu 11.10. Tomu zasa aj po pár rokoch vývoja stále sem tam spadne plasma, takže další prúser. Po pár dnoch vychladnutia som zase nahodil ubuntu s tým, že šak to nemôže byť také hrozné a po nejakých nastaveniach to bude OK... Omyl, to prostredie sa nedá absolútne konfigurovať! Uplne minimalne upravy po nainštalovaní tretostranového softwareu. Tajblt.

By ma zaujímalo aké sú počty stratených vs nových úžívateľov. Myslím že prvá skupina je odosť početnejšia
Vieš napísať, čo sa v skratke zmenilo? ja som mal ešte tuším 9 ku či koľkátku naposledy a to bolo celkom pohode, potom som do toho stiahol KDE a tie krásne efekty že mi začalo pršať na monitore, keď aj vonku a podobne a mal som to ztuhnuté 3 krát denne.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #711 kedy: 28. Október , 2011, 09:09:03 »

Ja to ani prakticky neviem popísať čo sa zmenilo, lebo sa zmenilo všetko  Bavím sa skvele
Staršie ubuntu používali Gnome 2 (prostredie) a teraz sa prešlo na gnome 3 + nadstavbu unity. To unity je taká divná vec že to sa nedá popísať, to musíš vydieť... Jeden panel nalavo ktorý nevieš presunúť na iné miesto, pevne prišpendlený, uplny grc... si predstav že lištu na wine ktorú máš dole máš zvislo na boku a nemôžeš ju dať inde... kktina, že?  Bleee
« Posledná zmena: 28. Október , 2011, 09:09:19 od pelko » Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #712 kedy: 05. November , 2011, 23:24:25 »

mne zasa unity pride omnoho praktickejsie riesenie, celkovo rychlejsie ovladanie a je to uplne logicke  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #713 kedy: 27. Apríl , 2012, 07:34:39 »

12.04

nove vydanie Ubuntu :)

Som zvedavy, co prinesie.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #714 kedy: 27. Apríl , 2012, 08:04:57 »

12.04

nove vydanie Ubuntu :)

Som zvedavy, co prinesie.

akurat upgradujem... inac tie codename co pre to vymyslaju su uplne ze cool  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 46 47 [48] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 22 otázok.