Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 18:24:03
Strán: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 48 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: UBUNTU  (Prečítané 165383 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #630 kedy: 17. Marec , 2011, 23:44:49 »

Konecne som si tuto temu precital od zaciatku do konca.  Bavím sa skvele Veru zaujimave citanie. :) Hlavne rozne "nahrady" za rozne softy pod Windowsom.

Ja uz Ubuntu poznam z davnejsich cias, sem tam som si prepinal medzi win/ubuntu pri starte. Ale posledny cas ficim len na Ubuntu (legalne instalnuty Win robil problemy, tak siel do pecka) a musim napisat, ze som fakt spokojnejsi ako s Win-om. Pracuje tu vsetko rychlo, bez problemov, vsetko si samo instalne hned. Reaper ide (podla navodov z predoslych postov), jednoducho spokojnost. :)

Hlavne sa tesim z toho, ze za 5 sekund sa vypne/zapne, ostanu mi zapnute programy, nemusim ich stale vypinat/zapinat... Povedal by som (aj ked mozno prehnane), ze taka slusna nahrada Mac OS.  Som metlak
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #631 kedy: 18. Marec , 2011, 00:02:48 »

Hlavne sa tesim z toho, ze za 5 sekund sa vypne/zapne, ostanu mi zapnute programy, nemusim ich stale vypinat/zapinat...
x krat to pada ako argument pre mac (dajme tomu teraz u teba za linux) proti windoze. to som fakt jediny clovek, ktoremu tato uzasna featura (hibernate) funguje pod winom? ci o com je akoze tento argument?  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #632 kedy: 18. Marec , 2011, 00:07:50 »

brano nepisal si nedavno ze pouzivas osx?
Zaznamenané

stoka!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #633 kedy: 18. Marec , 2011, 00:09:44 »

brano nepisal si nedavno ze pouzivas osx?
Jop, pouzivam. Na NB.
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #634 kedy: 18. Marec , 2011, 00:12:07 »

x krat to pada ako argument pre mac (dajme tomu teraz u teba za linux) proti windoze. to som fakt jediny clovek, ktoremu tato uzasna featura (hibernate) funguje pod winom? ci o com je akoze tento argument?  Nechajte ma vydýchať

ani zdaleka to nieje take rychle ako na mac osx
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #635 kedy: 18. Marec , 2011, 00:13:00 »

x krat to pada ako argument pre mac (dajme tomu teraz u teba za linux) proti windoze. to som fakt jediny clovek, ktoremu tato uzasna featura (hibernate) funguje pod winom? ci o com je akoze tento argument?  Nechajte ma vydýchať
teraz isto napišem chujarinu najvačšu, nikdy som to nepoužival...
Ovšem to o čom brano hovorí je automatické obnovenie relácie/sedenia. A pritom hibernacia je tiež v ponuke, ale je štandardne vypnutá. Čiže je to pravdepodobne dačo iné. ale či to ukladá do ramiek, alebo na hdd, netušim. Vždy som to hneď vypol. Keď tak ma pouč  Na zdravie!
« Posledná zmena: 18. Marec , 2011, 00:14:06 od pelko » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #636 kedy: 18. Marec , 2011, 00:15:54 »

hibernacia vo windowse je ze to uspi naveky a komp sa prebudi az na sudny den
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #637 kedy: 18. Marec , 2011, 00:23:58 »

ani zdaleka to nieje take rychle ako na mac osx
na macu to nefunguje ako sleep mode? a v podstate som sa ani nepytal, ci je to na macu rychlejsie, mam pici.. mna len zaraza ten fakt, ked sa bezneho usera, ze preco je lepsi mac - lebo ked zavriem notas a otvorim, tak mam vsetko pospustane ako ked, som to zatvaral. jak keby to iny os nevedel  :)
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #638 kedy: 18. Marec , 2011, 00:27:27 »

vyskusaj to par dni pouzivat a uvidis, neboj ja som uz par krat vzivote windows videl .... proste to otvoris a ide to za 2 sekundy ziadne cakanie ciernej obrazovky a potom switch user screen .... proste drobnost ale clovek to oceni
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #639 kedy: 18. Marec , 2011, 08:55:42 »

Chcem sa opytat Ubuntakov (ak tu nejaki su), ci existuje nieco na stahovanie YT videi, co neposkodi kvalitu a ani zvuk videa. Nechce sa mi to hladat medzi x pluginmi a verim, ze tu niekto pozna nieco osvedcene. Diky !

Na zdravie!
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #640 kedy: 18. Marec , 2011, 09:30:34 »

čo použivaš za prehliadač?

ako externu app skus pytube...
Každopadne plugin do konkretneho prehliadača je asi najlepšia a najľahšia cesta.
« Posledná zmena: 18. Marec , 2011, 09:32:14 od pelko » Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #641 kedy: 18. Marec , 2011, 09:35:32 »

Chcem sa opytat Ubuntakov (ak tu nejaki su), ci existuje nieco na stahovanie YT videi, co neposkodi kvalitu a ani zvuk videa. Nechce sa mi to hladat medzi x pluginmi a verim, ze tu niekto pozna nieco osvedcene. Diky !

Na zdravie!

Skús JDownloader.   Vie to ťahať aj   .flv z youtube. 
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #642 kedy: 18. Marec , 2011, 09:42:54 »

Pouzivam Firefox. Zoznamujem sa s tym este, casom vyskusam hocico. VIdim to na x moznosti. :)

Na Windowse som mal v mozille Downloadhelper. Je to nieco take ten Jdownloader ?
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #643 kedy: 18. Marec , 2011, 09:43:23 »

treba nato nainštalovať javu a púštať skriptom. Neviem či to zrovna zvládne ak je náhodou začiatočník Na zdravie!
A taktiež si niesom isty či to dokáže tahať aj v hd, dlho som to neskušal.

//prečo si download helper nehodíš aj do mozilly v ubuntu? nepodporuje pluginy?
« Posledná zmena: 18. Marec , 2011, 09:44:07 od pelko » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #644 kedy: 18. Marec , 2011, 11:26:06 »

vyskusaj to par dni pouzivat a uvidis, neboj ja som uz par krat vzivote windows videl .... proste to otvoris a ide to za 2 sekundy ziadne cakanie ciernej obrazovky a potom switch user screen .... proste drobnost ale clovek to oceni
nechcem vyznievat nejak extra anti mac os x alebo pro win. kludne beriem, ze ten system moze rychlejsie bootovat, kludne zoberiem argument, ze mac os netreba asio driver. ale sam musis uznat, ze prehlasovat to za bezchybny OS, bez nedostatkov pripadne argumentovat, ako som uz vyssie spomenul, ze zaklapnem a po otvoreni mam spustene vsetko tak, ako predtym, je trosku odveci :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 48 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.