Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 23:23:34
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Spevaci  (Prečítané 46136 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #165 kedy: 17. Marec , 2007, 16:58:54 »

Bol by to dobry spevak v nejakej garazovej kapele, nic extra.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #166 kedy: 17. Marec , 2007, 17:21:23 »

Bol by to dobry spevak v nejakej garazovej kapele, nic extra.

Jj, miestami to bolo dost na hranici, miestami velmi fajn, ale ta kapela celkom slapala.  Neviem kolko ma rokov ale nema sa co hanbit myslim.
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #167 kedy: 17. Marec , 2007, 18:54:53 »

Spieva veľmi slušne,keď pôjde správnym smerom,bude z neho niečo
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #168 kedy: 18. Marec , 2007, 01:47:31 »

no fasa, u nas by v superstar nepresla ani jedna skladba, v tomto su fini super, tam rockovou hudbou ziju. Sa divim, ze cmorikovi dovolili spievat vobec soldier of fortune :)

Inak chalan je dobry, no este musi pocvicit aby spieval ako ti, ktorych "zaskakoval".

A este doplnim, ze tu je presne vidno, ako ludia zozeru VSETKO, co im telka naserviruje pred hubu. 13 rocne pubertacky ujacane tam jacali na iron maiden a mavali plagatmi toho spevaka.
« Posledná zmena: 18. Marec , 2007, 01:49:00 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #169 kedy: 18. Marec , 2007, 09:28:15 »

A este doplnim, ze tu je presne vidno, ako ludia zozeru VSETKO, co im telka naserviruje pred hubu. 13 rocne pubertacky ujacane tam jacali na iron maiden a mavali plagatmi toho spevaka.-----------TOTO SI PRESNE VYSTIHOL
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #170 kedy: 18. Marec , 2007, 11:35:37 »

Vypocul so si kusok prvej, kusok druhej a kusok tretej veci. Nejak sa neviem stotoznit s nadsenim takeho charakteru, ktore nutka pastnut rovno 3 linky do sekcie "ini zaujimavi muzikanti". Tento chalan totiz zatial nie je zaujimavy muzikant a ktovie, ci bude zaujimavy spevak. Je to lepsi superstarovsky standard bez vlastneho vyrazu a ktovie, ci by nebolo prenho lepsie oddret si dalsich par rokov s metalovou kapelou v garazi a potom ukazat, ako ist cestou Superstaru...

Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #171 kedy: 18. Marec , 2007, 11:45:18 »

No v chalanovi niečo je.Ked spieva tieto prevzate veci,tak to hned zrovnavame s orginalom a samozrejme,že chalan nemože uspiet.Tu "nechtiac"musim suhlasit s Rastisom,že chalan by mal makat s vlastnou skupinou a SR...T na "Idiot Superstar"
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #172 kedy: 18. Marec , 2007, 11:48:02 »

No v chalanovi niečo je.Ked spieva tieto prevzate veci,tak to hned zrovnavame s orginalom a samozrejme,že chalan nemože uspiet.Tu "nechtiac"musim suhlasit s Rastisom,že chalan by mal makat s vlastnou skupinou a SR...T na "Idiot Superstar"

co ty vies, mozno chalan ma aj vlastnu skupinu, a chcel to iba skusit, vsak keby to vyhral tak by pomohol tym aj svojej kapele  Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rudy
Hosť
« Odpoveď #173 kedy: 18. Marec , 2007, 11:50:27 »

co ty vies, mozno chalan ma aj vlastnu skupinu, a chcel to iba skusit, vsak keby to vyhral tak by pomohol tym aj svojej kapele  Na zdravie!
Že by si vzal priklad z Cmorika? Ale ten sa tušim na svoju kapelu v......l. Na zdravie!
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #174 kedy: 18. Marec , 2007, 12:24:17 »

Včera som si pozrel udelovanie andelov /platený divák/.Keď som počul L.Křížka a Doro,tak to bola sila.Normálne ostuda.Láďova angličština je katastrofálna,zabúdali text.nejak divne sa chytali.Doro tomu tiež nepomohla.Skrátka to bolo komické.A že profíci...
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #175 kedy: 18. Marec , 2007, 18:37:12 »

toto je naivne. Je dost pravdepodobne, ze ma(l) vlastnu skupinu, hentak sa nenaucil spievat v kupelni. U nas mala sindlerova vlastnu kapelu, na ktoru sa po ss vyjebala, cmorik detto.

ffamp, vcera bolo udelovanie andelov? myslis tie ceske hudobne ceny?
« Posledná zmena: 21. Marec , 2007, 20:14:49 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #176 kedy: 20. Marec , 2007, 12:15:59 »

Tak,tak,bolo udelovanie andelov.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #177 kedy: 23. Marec , 2007, 02:18:43 »

Tak normalne som sa neovladol, utrhol a prispievam do jalovej tlachacky o tom, koho kto zere. Objavil som nasledovneho typka a stavim sa, ze ho nikto z vas nepozna: TERRY HORN.
Chlapik spieva ako druhy spevak (lead je spevacka) v talianskom projekte Mandragora Scream (mimochodom uplne dobra muzika) a hra tam aj na gitaru. Podiela sa aj aranzersky a kompozicne, ale to nie je podstatne. Podstatne je, ze je to famozny spevak. Konkretne som uplne uneseny jeho exhibiciou na albume A Whisper Of Dew, v skladbe Rainbow Seekers. Uzasny rozsah, neuveritelny a pestry prejav, skvela technika, cit, no vsetko. Pan spevak so vsetkymi velkymi pismenami. Hodne vysoko polozeny hlas ma inak. Vraj sopran moze mat aj chlap a neviem, ci prave on nie je tento pripad. Co o nom este viem, ze v Taliansku spieva aj rolu Judasa v muzikali Jesus Christ Superstar, viac neviem nic a som lenivy zistit, cize kto vie (zisti) viac, sem s tym...

Aha, este nieco predsa. Mandragora Scream maju mat koncert v bratislavskom Randali vraj 27. aprila.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #178 kedy: 23. Marec , 2007, 02:47:16 »

Iggy - reklamu si na nich spravil peknú. Čo tak prihodiť nejaké ukážky? Žmurk
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #179 kedy: 23. Marec , 2007, 18:14:37 »

pozrel som si video mandragora scream a ten chlapik tam len chrcal ?§!.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.