ff
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 19. Máj , 2006, 17:34:27 » |
|
Mám dojem,že u nás-na slovensku sa to berie dosť zvláštne.Automechanik nedmietne zákazníka podža straníckej príslušnosti...Je jasné,že tu si žudom viac na očiach,ale obchod je obchod.Keď sa živíš muzikou,tak asi dobré kšefty neodmietneš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 19. Máj , 2006, 17:50:08 » |
|
politika je svinstvo a ja ked viem,ze nejaky muzikant robi zo seba sasa na meetingoch,tak u mna ako clovek skoncil..peniaze su jedna vec a svedomie druha...ludia,kt. rozmyslaju,ze kolko za co dostanu,su podla mna ubohi...mna to vzdy sralo tieto hrania na meetingoch a tak to aj zostane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 19. Máj , 2006, 17:57:52 » |
|
vlado hudec napísal:politika je svinstvo a ja ked viem,ze nejaky muzikant robi zo seba sasa na meetingoch,tak u mna ako clovek skoncil..peniaze su jedna vec a svedomie druha...ludia,kt. rozmyslaju,ze kolko za co dostanu,su podla mna ubohi...mna to vzdy sralo tieto hrania na meetingoch a tak to aj zostane presne o tomto pristupe hovorim:-D
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. Máj , 2006, 18:50:01 » |
|
ach jaj, mne je luto , ze PANA GITARISTU FRANTISKA GRIGLAKA neuvidim strasne som sa na to tesil.... No nevadi, su tam aj ine kalibre bez ktorych by som si to nevedel predstavit Neviem co do neho inac rypete, on uz neni mlady rebel , co opluje hocikoho, ked mu ponuknu kseft, urcite ma na to svoje dovody. A urcite si ho nebudem menej cenit, sak co to pokazi jeho hru? Len ma viac mrzi, ze on by prispel, dost velkym podielom do guitarfestu a mal by pred sebou ludi, ktori ho obdivuju a maju ho radi. A nie bandu darmozracov a vydriduchov... No co. Snad ho nabuduce uvidim... Naposledy upravil swordy, : 19.05.2006 o 19:51
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 19. Máj , 2006, 19:08:22 » |
|
Keď som mal dvadsať tiež som mal radikálnejší pohžad na mnoho vecí.Teraz to vidím trochu ináč.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 19. Máj , 2006, 21:23:01 » |
|
vlado hudec napísal:politika je svinstvo a ja ked viem,ze nejaky muzikant robi zo seba sasa na meetingoch,tak u mna ako clovek skoncil..peniaze su jedna vec a svedomie druha...ludia,kt. rozmyslaju,ze kolko za co dostanu,su podla mna ubohi...mna to vzdy sralo tieto hrania na meetingoch a tak to aj zostane Ze je politika svinstvo v tom s tebou suhlasim,ale hudba patri medzi ludi.Ak ti politicky miting umozni zahrat si pred velkym publikom preco nie.....osobne by som do toho isiel,ale su iste strany s ktorymi nechcem mat nic spolocne,ani touto formou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. Máj , 2006, 21:33:38 » |
|
jimi cimbala napísal:vlado hudec napísal:politika je svinstvo a ja ked viem,ze nejaky muzikant robi zo seba sasa na meetingoch,tak u mna ako clovek skoncil..peniaze su jedna vec a svedomie druha...ludia,kt. rozmyslaju,ze kolko za co dostanu,su podla mna ubohi...mna to vzdy sralo tieto hrania na meetingoch a tak to aj zostane Ze je politika svinstvo v tom s tebou suhlasim,ale hudba patri medzi ludi.Ak ti politicky miting umozni zahrat si pred velkym publikom preco nie.....osobne by som do toho isiel,ale su iste strany s ktorymi nechcem mat nic spolocne,ani touto formou. ano hudba patri medzi ludi..lenze na mitingoch ide o to,ze politici vyuzivaju popularitu umelcov a proste \"manipuluju\" tymto sposobom ludi..toto ma serie...a ti umelci to dobre vedia,ze to tak je..ja osobne by som nikdy nesiel hrat na meeting,za ziadne prachy a pre ziadnu stranu. ja som zo Ziaru a za posledny mesiac tu bol Gladiator,Nedved tusim aj P.S. a co ja viem,kto este...a neviem,ci tam dokoca nehrali vsetko s playbacku..cize cisty kseft za prachy. :sick:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arpo
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 19. Máj , 2006, 22:09:52 » |
|
Ja by som bez problemov isiel hrat pre stranu, ktoru volim... Samozrejme museli by suhlasit aj ostatny clenovia kapely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 19. Máj , 2006, 22:21:45 » |
|
arpo napísal:Ja by som bez problemov isiel hrat pre stranu, ktoru volim... Samozrejme museli by suhlasit aj ostatny clenovia kapely no tak ja som bol volit raz v zivote..a myslim,ze aj naposledy...B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arpo
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. Máj , 2006, 22:24:08 » |
|
ja som naopak bol na kazdych volbach odkedy mozem chodit volit... ale toto uz nie je moc o guitar feste... alebo sa mylim??:unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. Máj , 2006, 22:48:07 » |
|
vlado hudec napísal:arpo napísal:Ja by som bez problemov isiel hrat pre stranu, ktoru volim... Samozrejme museli by suhlasit aj ostatny clenovia kapely no tak ja som bol volit raz v zivote..a myslim,ze aj naposledy...B) Nuz bude sa ti dobre kritizovat tych co tam budu potom. ... Ja mozem povedat ze som volaco pre to spravil a volil inych. A keby tam boli ti co som volil, a budu robit prusery, tak az potom poviem ze som debil ze som ich volil.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 19. Máj , 2006, 23:21:38 » |
|
arpo napísal:ja som naopak bol na kazdych volbach odkedy mozem chodit volit... ale toto uz nie je moc o guitar feste... alebo sa mylim??:unsure: mas pravdu..koniec s politikou..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 20. Máj , 2006, 08:10:36 » |
|
vlado hudec napísal:ja som zo Ziaru a za posledny mesiac tu bol Gladiator,Nedved tusim aj P.S. a co ja viem,kto este...a neviem,ci tam dokoca nehrali vsetko s playbacku..cize cisty kseft za prachy. :sick: Ja ,len pre upresnenie.PS /aj so mnou/ skutocne v Ziari 9.5. vystupovali,ale nebol to ziadny predvolebny miting,ale dni Europy,alebo nieco podobne tykajuce sa EU-a ziadny playback,ale pekne s kapelou LIVE. Naposledy upravil jimi cimbala, : 20.05.2006 o 09:13
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 20. Máj , 2006, 08:55:09 » |
|
jimi cimbala napísal:vlado hudec napísal:ja som zo Ziaru a za posledny mesiac tu bol Gladiator,Nedved tusim aj P.S. a co ja viem,kto este...a neviem,ci tam dokoca nehrali vsetko s playbacku..cize cisty kseft za prachy. :sick: Ja ,len pre upresnenie.PS /aj so mnou/ skutocne v Ziari 9.5. vystupovali,ale nebol to ziadny predvolebny miting,ale dni Europy,alebo nieco podobne tykajuce sa EU-a ziadny playback,ale pekne s kapelou LIVE. Naposledy upravil jimi cimbala, : 20.05.2006 o 09:13 ok,tak to s PS beriem spat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|