Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 29. Máj , 2006, 20:39:32 » |
|
...ale musi byt cierne!... o tom ziadna debata....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 29. Máj , 2006, 21:11:32 » |
|
vidim ze som ta jimi dobre odhadol. a ty pitu, ty mas ake poziadavky na seba? nejaka specialna vybava satne napriklad? bol by to zaujimavy paradox keby si mal na organizatora nejake nesplnitelne poziadavky.
Naposledy upravil locksmith, : 29.05.2006 o 22:14
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 29. Máj , 2006, 22:12:22 » |
|
iggy napísal:pitu napísal:Ok teda. Jimi chcel čierne ale zakrvavené uteráky. Inými sa vraj neutiera. Tak teraz rozmýšžam z akého zdroja by tá krv mohla byť. mozem poskytnut utierku, co nou zabijam komare :lol: Ty si tiež nejaký drsňák. Zabíjaš čiernymi utierkami komáre?? locksmith napísal:vidim ze som ta jimi dobre odhadol. a ty pitu, ty mas ake poziadavky na seba? nejaka specialna vybava satne napriklad? bol by to zaujimavy paradox keby si mal na organizatora nejake nesplnitelne poziadavky.
Naposledy upravil locksmith, : 29.05.2006 o 22:14 :lol: Neviem, žeby samostatné pódium, aby som sa nemusel deliť s ostatnými?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 29. Máj , 2006, 22:45:02 » |
|
pitu napísal:Zabíjaš čiernymi utierkami komáre?? no nie uplne ciernymi, ale takymi scernalymi, co sa dlho neprali ale isto sa to da doladit do uplnej ciernej, aby bol jimi spoko :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 31. Máj , 2006, 14:55:15 » |
|
Kto bude hladny na guit.fest.- rastisovy do mrazničky. Ma ju plnu parkov.A ma aj horčicu./nemusite si nosit./
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 06. Jún , 2006, 20:24:26 » |
|
s bliziacim sa datumom musim konstatovat ze sa strasne TESIM:woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 07. Jún , 2006, 20:23:40 » |
|
aj ja,ak vsetko dobre dopadne,zajtra mam poslednu skusku tento semester bude pekna odmena v podobe dobrej muzicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 07. Jún , 2006, 20:30:54 » |
|
napodobne..ak vsetko vyjde v piatok mam novy fotak, tak bude mat premieru
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 07. Jún , 2006, 20:41:12 » |
|
iMbUS napísal:napodobne..ak vsetko vyjde v piatok mam novy fotak, tak bude mat premieru No ak budu tie fotky ako z \"piva\",tak..........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 07. Jún , 2006, 20:55:28 » |
|
Chlapi aj ja sa velmi tesim, ale tak to vyzera ze choroba mi prekazi zazitok z dobrej muzicky.... :\'(
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 07. Jún , 2006, 22:24:15 » |
|
telcontar - treba sa rýchlo vykurírovať. Imbus - len pekne pocvakaj čo najviac, hádam z toho niečo vyjde. Budem tam mať aj iných fotografov, ale zídu sa fotky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 08. Jún , 2006, 00:10:10 » |
|
rudy napísal:iMbUS napísal:napodobne..ak vsetko vyjde v piatok mam novy fotak, tak bude mat premieru No ak budu tie fotky ako z \"piva\",tak..........
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
depesak
nováčik
Príspevkov: 25
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 08. Jún , 2006, 20:58:10 » |
|
Precital som si program a zistil som, ze workshop o vyrobe gitar bude robit Milos Klas. Ja teda nechcem prudit, ale preco prave Milos? Nenajde sa niekto, kto je seriozny a doveryhodny?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 08. Jún , 2006, 21:09:21 » |
|
niekde na fore sa nachadzaju polemiky ze ci tam pri svojom pristupe vobec dojde.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 09. Jún , 2006, 00:20:30 » |
|
depesak - nabudúce budeš robiť dúfam seminár aj ty. Ok? Miloš Klas musí toho veža postíhať do soboty. Uvidíme. On nie je zlý ako výrobca, len úplne serie na zákazníka. Neváži si ho, ako je zrejmé z jeho chovania. Bude treba, aby nastala vežká zmena v jeho myslení.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|