Golev
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 10. Jún , 2006, 10:23:44 » |
|
Nabuduci ročnik, by si tam Pitu mohol dotiahnut aj nejakych dobrych basakov, myslim, ze by to bolo super.co ty na to?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 10. Jún , 2006, 10:25:52 » |
|
myslis, ze tamti basaci neboli dobri ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 10. Jún , 2006, 10:29:02 » |
|
Nebol som tam, ale co som pocul ,tak to bolo zamerane hlavne na gitaristov.. Ako keby tam nejaky typek zacal davat nejake mrtne slapove techniky, bo take srandicky, to by bolo good..ale tymto nechcem povedat, ze basaci co tam boli nehrali dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 11. Jún , 2006, 00:30:46 » |
|
Golev napísal:Nebol som tam, ale co som pocul ,tak to bolo zamerane hlavne na gitaristov.. Ako keby tam nejaky typek zacal davat nejake mrtne slapove techniky, bo take srandicky, to by bolo good..ale tymto nechcem povedat, ze basaci co tam boli nehrali dobre. Tak taky tam boli hlavne dneska ... jednoznacne z basakov viedol Fularov brat :-) Ale mne sa viac pacil Pavlíčkov Maťo ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
1komunista
nováčik
Príspevkov: 19
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 11. Jún , 2006, 11:26:28 » |
|
Super bolo!!! Len mam jednu otazku - co sa stalo s PALOM CHODELKOM??? Na koncerte v piatok hral si myslim dost malo. A workshop??? Na jeho workshop som sa tesil najviacej!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 11. Jún , 2006, 11:42:42 » |
|
Milos1 napísal:Golev napísal:Nebol som tam, ale co som pocul ,tak to bolo zamerane hlavne na gitaristov.. Ako keby tam nejaky typek zacal davat nejake mrtne slapove techniky, bo take srandicky, to by bolo good..ale tymto nechcem povedat, ze basaci co tam boli nehrali dobre. Tak taky tam boli hlavne dneska ... jednoznacne z basakov viedol Fularov brat :-) Ale mne sa viac pacil Pavlíčkov Maťo ... Ja sa do basovej hry a slapu absolutne nevyznam, ale moj nazor je taky, ze tymi slapmi co hral pitu na workshope hravo strcil slapovanie ostatnych basakov do vacku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
The Ripper
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. Jún , 2006, 14:32:28 » |
|
A na Palovho Robka ste nejak pozabudli? :D:D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Jún , 2006, 15:23:49 » |
|
Fest bol výborný, bolo tam na čo pozerať a čoto si vypočuť. niečo sa mi páčilo viac, niečo menej, aj to len preto, že mi to žánrovo je cudzejšie, ale všetcia hráči tam boli skvelý, keď tak ešte zvuk alapiho nemusel byť tranzistorový a vežmi hlasný. dúfam, že budúci rok to bude aspoň také ako tento, výborná akcia!
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 03. Január , 2007, 21:54:08 » |
|
Pitu, Guitarfest 2 sa pomalicky blizi nechces trosku predstavit, co planujes tento rok? Na akych muzikantov mozme byt zvedavy a cim novym prekvapis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 03. Január , 2007, 22:01:23 » |
|
Pitu, Guitarfest 2 sa pomalicky blizi nechces trosku predstavit, co planujes tento rok? Na akych muzikantov mozme byt zvedavy a cim novym prekvapis? tak toto aj mna zaujima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 03. Január , 2007, 23:40:13 » |
|
Neni este priskoro? : Ja som sa nespamatal este ani z toho minulorocneho. :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 09. Február , 2007, 10:04:23 » |
|
bude vobec tohto roku Guitarfest? lebo stale ziadne info...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 09. Február , 2007, 10:58:54 » |
|
tomu sa hovori ticho pred burkou. Ja si myslim, ze Pitu chysta nejaku velku hviezdu
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
milosk
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 09. Február , 2007, 11:05:23 » |
|
Moc by som do Pita nezabŕdal chudák sa pasuje s chrípkou. Keď bude ten správny čas, sám určite všetkým podá ako sa veci majú. Ale po prvom ročníku si myslím, že ten druhý bude ešte lepší.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.