Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Deep Purple

Started by Fabio, 12. Október , 2005, 20:45:12

francis

Quote from: yngwinier on 17. Máj , 2007, 08:45:18
...je to celkovo fajn.A tie slecny zvlast. Priznam sa, ze mam slabost na modu 60-tych rokov, co sa tyka obliekania, makeupu a podobne ;)Sorry za OT. Inac, celkom vazne: moj nazor je, ze 60-te roky predstavovali taky vseobecny vrchol ludstva v umeni. Bolo to obdobie prudkeho vzrastu a rozkvetu.

deep purple v 60.tych nehrali

rudy

Quote from: francis on 18. Máj , 2007, 21:10:52
Quote from: yngwinier on 17. Máj , 2007, 08:45:18
...je to celkovo fajn.A tie slecny zvlast. Priznam sa, ze mam slabost na modu 60-tych rokov, co sa tyka obliekania, makeupu a podobne ;)Sorry za OT. Inac, celkom vazne: moj nazor je, ze 60-te roky predstavovali taky vseobecny vrchol ludstva v umeni. Bolo to obdobie prudkeho vzrastu a rozkvetu.

deep purple v 60.tych nehrali
HRALI !  V roku 1968 vyšiel prvy album Deep Purple- Shades Of Deep Purple.V roku 1969 dva:  Book Of Taliesyn  a  Deep Purple. :drink:

Martinlm

Kamos jedneho casu tvrdil, ze 60-te roky su roky 51 az 60 (:laugh:) Nie je toto cosi podobne?

yngwinier

Nie je to nieco podobne ;) A tvoj kamos sa mylil. 60-te roky su od 60-69, mozes si byt isty...Zvlastne, kedysi davno, cca pred 7-8 rokmi som mal podobnu debatu s jednym znamym, mozno je tvoj kamos :evil:...sice asi nie, lebo ten moj znamy napokon uznal, ze mam pravdu...tusim si to u niekoho overoval...

Jimi458

Quote from: Dugo on 22. Október , 2005, 17:37:57
Blackmore je Blackmore, aj ked to bol pako.. ...ale Morse je asi najlepsi, koho si mohli teraz vybrat... proste tam zapadol... na javisku je to vidiet... :)

ja mam zase uplne opacny nazor...podla mna Deep Purple bez Ritchiho uz nieje to prave.......a bez Lorda ani nehovorim  :-9

lacrosse

Quote from: Jimi458 on 09. Január , 2008, 15:13:38
ja mam zase uplne opacny nazor...podla mna Deep Purple bez Ritchiho uz nieje to prave.......a bez Lorda ani nehovorim  :-9
suhlas...morse je pako
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

pista58

Quote from: lacrosse on 09. Január , 2008, 15:17:18
suhlas...morse je pako

adam, no tak. toto si pocul ked sa rozpravali skuseni gitaristi pri pive a teraz to siris ako svoj objav, alebo ako to mam chapat?
o-yep sro

lacrosse

Quote from: pista58 on 09. Január , 2008, 15:55:05
adam, no tak. toto si pocul ked sa rozpravali skuseni gitaristi pri pive a teraz to siris ako svoj objav, alebo ako to mam chapat?
...moc nepocuvam skusenejsich gitaristov pri pive...je to moj nazor...ked hral blackmoore...hrali ovela lepsie skladby...morse je na taku hudbu moc moderny a nepaci sa mi ake veci do toho hra...nemozem aj ja povedat spravnu vec...ale aky mas problem??? asi sem fakt prestanem chodit..v kazdej teme do ktorej napisem svoj nazor sa len pohadam...myslim ze keby to napisal pitu alebo rasto tak uz yb si stym problem nemal

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

pista58

Quoteed hral blackmoore...hrali ovela lepsie skladby...morse je na taku hudbu moc moderny a nepaci sa mi ake veci do toho hra
preco si to predtym nemohol napisat takto? bolo treba frajersky napisat ze je pako?

Quoteemozem aj ja povedat spravnu vec
ze morse je pako je spravna vec?

Quotemyslim ze keby to napisal pitu alebo rasto tak uz yb si stym problem nemal
vies prist a napisat o svetovom gitaristovi ze je pako je dost odvazne od hocikoho, hlavne ked to nijako nepodlozi, to je cela pointa. a mimochodom, co sa staras do druhych ludi. vsimol si si niekedy ze by pitu prisiel a napisal nieco taketo? stale vidis len druhych ako zlych a stale sa len za niekoho ineho skovavas.

Quoteasi sem fakt prestanem chodit..v kazdej teme do ktorej napisem svoj nazor sa len pohadam
skus sa zamysliet preco asi.

:drink:

o-yep sro

lacrosse

Quote from: pista58 on 09. Január , 2008, 16:35:38
preco si to predtym nemohol napisat takto? bolo treba frajersky napisat ze je pako?
ze morse je pako je spravna vec?
vies prist a napisat o svetovom gitaristovi ze je pako je dost odvazne od hocikoho, hlavne ked to nijako nepodlozi, to je cela pointa. a mimochodom, co sa staras do druhych ludi. vsimol si si niekedy ze by pitu prisiel a napisal nieco taketo? stale vidis len druhych ako zlych a stale sa len za niekoho ineho skovavas.
skus sa zamysliet preco asi.

:drink:

ano ano..samozrejme...ze ja som napisal ze morse je pako si vsimnes hned ze,...ale ze som citoval prispevok kde napisal dugo ze je blackmoore pako..to si nevsimnes...ale ako mlady lacrosse nieco napise(zacim si stoji) tak hura donho..nehoworiac o tom ze som vobec tvoj prispevok nepochopil

www.mkmb.sk/adamnoska

mario bross

ale, sak sa ukludni. vies ty to niekedy beres z nespravnej strany a zle si to vysvetlujes. to, ze si za niecim stojis, to neznamena, ze to mozes akokolvek alebo cokolvek povedat. dobre, mozes to napisat, ale nie len strucnu vetu a bez vysvetlenia preco. to je to - a to pako si mohol napr dat to uvodzoviek, aby to nebolo take silne. toto Ti nevravim, ze by som do teba rypal - ulpne v klude ;)

lacrosse

Quote from: mario bross on 09. Január , 2008, 16:44:11
ale, sak sa ukludni. vies ty to niekedy beres z nespravnej strany a zle si to vysvetlujes. to, ze si za niecim stojis, to neznamena, ze to mozes akokolvek alebo cokolvek povedat. dobre, mozes to napisat, ale nie len strucnu vetu a bez vysvetlenia preco. to je to - a to pako si mohol napr dat to uvodzoviek, aby to nebolo take silne. toto Ti nevravim, ze by som do teba rypal - ulpne v klude ;)
ja vsetko berem s nadhladom...a som v dost v klude...neboj... ;)...bolo tu povedane vela vela horsich slov ako pako..bez uvodzovky na vela gitaristov...

www.mkmb.sk/adamnoska

pista58

dugov prispevok:
QuoteBlackmore je Blackmore, aj ked to bol pako.. ...ale Morse je asi najlepsi, koho si mohli teraz vybrat... proste tam zapadol... na javisku je to vidiet...

o Blackmorovi je vseobecne zname ze jeho povaha je neznesitelna a dokazal sa voci spoluhracom z Deep Purple (a nielen k nim) spravat ako uplny idiot a egocentrik. ty si prisiel s tym ze Morse je pako, pricom neviem o tom ze by o bolo o Morsovi nieco taketo zname, preto som sa opytal, akoze si na tento nazor prisiel  :)

hlavne si uvedom jednu vec. vo vacsine prispevkov kde sa branis otacas debatu smerom od seba - povedal by si to jemu? tento a tento povedal horsie ako ja... - uz aj joe ti za to povedal svoje, pametas si?
ked uz nieco povies tak si za tym stoj, nielen ze to vyplesnes a potom sa musis branit ze kto vsetko povedal este aj horsie. zato ze niekto rozprava nepodlozene hluposti budes aj ty?
vela ludi sa ti to tu snazi vysvetlit, nie preto ze ti chcu vynadat - ale ukazat ti ako by bolo lepsie keby si sa vyjadroval. mas dost malo rokov na to aby si vystupoval ako skuseny clovek a hlavne nastastie tolko rokov, aby si si tento zlozvyk so sebou do zivota nezobral ak si uvedomis co je sedliactvo a co nie. ze je niekto curak, a co, budes aj ty?
spametaj sa - ja ti nenadavam  :)
o-yep sro

heart in fingers

pani teraz spustite nejaku kritiku na blackmoora ako je tu zvykom kritizovat legendarnych gitaristov bez ktorych by teraz vsetci hrali maximalne na balalajke a vybuchne vam pocitac lebo take zadery ako tu podaktori pustaju uz ani ten comp nezvladne ;D