Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 11:35:49
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: cool edit alebo poradte zvukovu kartu  (Prečítané 8842 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
vylo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 259

« Odpoveď #15 kedy: 31. Október , 2005, 20:05:08 »

viem rastis uz som si to obehol co je to vlastne za zvukovka a velmi sa mi pozdava. Poviem ti tak ze je to moj favorit c 1 Vazne uvazujem ze ju od teba kupim. len problem je ten ze oco potrebuje 7.1 kartu s roznimi dekodermi na dts... co ta tvoja obsahuje skusim sa s ocom dako dohodnut a dam vediet
Zaznamenané

Ja nic, ja muzikant!
vylo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 259

« Odpoveď #16 kedy: 01. November , 2005, 21:17:28 »

Rastis este sa chcem spytat ci ta tvoja zvukovka obsahuje dake konektory na plosaku akoze na pripojenie dakych veci proste ci sa da dako rozsirit? A na nete som videl tu zvukovku aj s takou krabickou na jacky aj tu mas?
Zaznamenané

Ja nic, ja muzikant!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 01. November , 2005, 22:06:08 »

Lepsi obrazok som na nete nenasiel. Inak k Delte44 je sikovna plechova krabica s konektormi, ktora sa da pouzit aj k staremu DMANu. Da sa kupit od M-Audia aj samostatne, no netusim, co stoji. Inak mam v kompe nahodeny aj SB Live, kupil som ho v Ageme za 500,-. Pouzivam ho, ked pozeram filmy na bednicky so subwoferom a idem cez neho dnu s MIDI cez gameport s externou klavesnicou.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 01. November , 2005, 22:10:44 »

Inak ten DMAN je cisto iba audio karta, nevie MIDI, nema ziadne gamesnicke efekty, ziadne GM zvukove sady, ziadnych bubenickov... Ma 4 nezavisle mono line in a 4 nezavisle mono line out... Neda sa bohuzial synchronizovat s Deltou, inak by som si ho nechal na situacie, ked potrebujem 8 in aj za cenu tych nestastnych win98.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 02. November , 2005, 17:47:44 »

Brko - nepises, aku mas zvukovku, do akeho vstupu sa zapajas, nevieme, ake drivery a aky obsluzny SW je ku zvukovke... To ci mas Cool Edit je uprdele - do akeho SW chces nahravat je najmenej podstatne.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #20 kedy: 02. November , 2005, 19:48:42 »

no na nahravanie to nieje velmi idealne ale skresluje ti to preto, pretoze sa prilis prebudza vstup. skus si v nastaveniach stisit vstupnu hlasitost na mikrofone. nahraval si iba cistu gitaru alebo si skusal ist aj cez nejaky efekt? inac skus sa pohrabat v starsich temach cez vyhladavanie, chalani uz o tom popisali vela a je to aj dost ztozumitelne.
Zaznamenané

o-yep sro
magic-dragon
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 87

« Odpoveď #21 kedy: 15. December , 2005, 16:14:21 »

mohol by niekto napisat co su to presne tie KX drivery? popripade hodit link na ne?dakujem
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 15. December , 2005, 16:18:19 »

http://www.gitaristi.sk/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=27&func=view&id=218&catid=37

Inak vyhladavac vo fore funguje naozaj dobre. Daj si vyhladat aj temu Znovu Realtime, tyka sa tiez Tvojho problemu.
Zaznamenané
magic-dragon
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 87

« Odpoveď #23 kedy: 15. December , 2005, 16:31:20 »

super..dakujem
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.