Kruspe
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 14. Marec , 2008, 11:18:18 » |
|
no Pitu, pekne, pekne... uplne pohodickove pocuvanie, aj ked by som zniesol nieco tvrdsie , inak ten backtrack asi na impro2 (mozno aj tie zvysne) som sem daval ja niekedy tusim, tak ak by to chcel este niekto, kludne to uploadnem. A mozete vyzvat Pita na battle , hehe
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 14. Marec , 2008, 11:58:35 » |
|
nooo... lepsis sa. popracuj na praci s tonom, intonacii... nehrn sa do veci po hlave a bude to dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 14. Marec , 2008, 12:48:22 » |
|
super paci sa mi tvoj feeling, nie prilis prebustrovane gitary, dost hravy pristup. Niektrore veci ti vysli jak rit na serbel. Paci sa mi, ze casto pouzivas vacsie intervaly, co ja moc rad. Hej faktom je ze tie podklady sa krutia dokola, ale kaslat, ved to je pohodova jamovacka pri vine Tusim rozklady si moc nepouzival, ci hluchy som ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 14. Marec , 2008, 13:35:50 » |
|
nooo... lepsis sa. popracuj na praci s tonom, intonacii... nehrn sa do veci po hlave a bude to dobre Díky Rasťo - vážim si to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 14. Marec , 2008, 13:38:13 » |
|
Tusim rozklady si moc nepouzival, ci hluchy som ?
Zopárkrát som ich tam zamontoval, aby nerušili. Boli asi moc rýchle, tak si ich nezaregistroval. Nechcel som to hrnúť do toho smeru moc, aby sa zbytočne nerozprávalo, že to je Malmsteen.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 14. Marec , 2008, 14:26:22 » |
|
mne sa to paci. tie podklady su take fajn, do toho by som si vedel hrat hodiny na tomto sa imho najlepsie ukaze kto je aky gitarista (muzikant)
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 14. Marec , 2008, 14:33:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 14. Marec , 2008, 14:35:00 » |
|
aky je kto gitarita sa ukaže len na javisku...postav sa a hraj a sleduj či to niekoho okrem blizkych pribuznych zaujima tym samozrejme nenaražam na PITA ten je v pohode...aby si to pituka nebral ako utok na tvoje ego
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2008, 14:38:28 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 14. Marec , 2008, 14:37:19 » |
|
aky je kto gitarita sa ukaže len na javisku...postav sa a hraj a sleduj či to niekoho okrem blizkych pribuznych zaujima moze si pozvat aj platenych divakov. teraz su take firmy ze ti nazenu divakov kolko treba a ti revu co im nakazu. aj na demonstraciu alebo na pohreby. ohromne to vynasa a veky zaujem je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 14. Marec , 2008, 14:40:32 » |
|
ale to je už vec šikovnosti aj KIss najprv zaplatili divakom aby ich zobrali vidavatelia ked sa na nich išli pozret
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 14. Marec , 2008, 14:44:05 » |
|
ale to je už vec šikovnosti aj KIss najprv zaplatili divakom aby ich zobrali vidavatelia ked sa na nich išli pozret len to nikomu nehovor lebo vzniknu na slovensku nove slavne skupiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 14. Marec , 2008, 14:52:16 » |
|
aky je kto gitarita sa ukaže len na javisku...postav sa a hraj a sleduj či to niekoho okrem blizkych pribuznych zaujima tym samozrejme nenaražam na PITA ten je v pohode...aby si to pituka nebral ako utok na tvoje ego Neboj sa. Pravdupovediac, oveľa lepšie sa mi improvizuje, keď hrám pred ľuďmi, to sa vybláznim trochu viac. Inak už je na ceste z Čiech ďalšia gitara do zbierky. Viac info, keď príde.
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2008, 14:54:35 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 15. Marec , 2008, 09:39:06 » |
|
Vela pentatoniky pouzivas! Ja by som tu stupnicu zakonom zrusil normalne... V 1.45 min je pocut mierny sum! Je to pravdepodobne sposobene zle zapojenym kablom do preampu alebo elektromagnetickym vlnenim ktore vyvolava medzihviezdna hmota v nasej galaxii alebo aj ze si niekto v miestnosti prdol. Inak ako cvicenie je to celkom dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 15. Marec , 2008, 12:29:16 » |
|
V 1.45 min je pocut mierny sum! Je to pravdepodobne sposobene zle zapojenym kablom do preampu alebo elektromagnetickym vlnenim ktore vyvolava medzihviezdna hmota v nasej galaxii alebo aj ze si niekto v miestnosti prdol.
sorry, ale ty si ko....ospravedlnujem sa za invektivu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 15. Marec , 2008, 13:44:05 » |
|
pitu, je to naozaj velmi pekne, mne sa to paci, take prijemne veci a na to, ze to je improvizacia tak ->
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|