joe
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 14. Marec , 2010, 15:54:38 » |
|
celkom sa mi to pači akurat tie bicie su trochu akoby mimo basičky a zvuk gitarky zoomovsky,ako demo je to ok hraš standartne dobre..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 02. August , 2010, 01:55:01 » |
|
Zas tu dlhšie odo mňa nič nebolo, ale konečne nahrávam skladby na svoje prvé inštrumentálne CD. Väčšina vecí bude len pre jednu gitaru, niektoré pre 2 gitary a do niektorých možno pôjde ešte basa a perkusie. Technicky to budú síce dosť náročné skladby, ale v prvom rade ide o príjemné počúvanie. Tu je jedna ukážka - kombinácia slapu a prstového hrania, " Pitu's groove":
|
|
« Posledná zmena: 02. August , 2010, 01:55:42 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 02. August , 2010, 02:02:54 » |
|
pekne cvicenie
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 02. August , 2010, 09:27:14 » |
|
zasadil by som to do prostredia agresivnej industrialnej elektroniky a spravil z toho tvrdu vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 02. August , 2010, 09:33:46 » |
|
zasadil by som to do prostredia agresivnej industrialnej elektroniky a spravil z toho tvrdu vec.
kľudne, môžeš sa s tým pohrať a spraviť remix..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 03. August , 2010, 06:21:35 » |
|
harmonicky mi to neznie dost temne a surovo pre agresivnu elektroniku. je to skor standardny motiv s funkovym citenim, cize by sa mi hodili viac poriadne mastne bicie, basa a dychy neviem, ci to bude ale prijemne pocuvanie, Pitu, az to bude. pre nas, technicky zaostalejsich, to bude asi pekna depka... :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 03. August , 2010, 07:14:51 » |
|
to s prijemnym pocuvanim napadlo presne aj mna - ono je to fasa exhibicia, hra je na top urovni, len celkovo...co tym chce autor povedat a hlavne - naplnit CD solovanim jedneho (dvoch) nastrojov je imho velmi riskantne. taketo veci si nedovoli ani victor wooten a toho si povinne kupuju vselijaki avangardisti aby povedali ze to maju, ale ci to naozaj pocuvaju...fasa ucebny material (ak to bude podobne ako tento track) ze co sa da na nastroji zahrat, ale na posluch je to dost tazke.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 03. August , 2010, 07:40:16 » |
|
mne to teda vobec tazke na pocuvanie nepride, skor naopak (ved kvoli tomu, ze by som to nezahral, je nezmysel sa depkovat ) Pitu, dobre to je, ides!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 03. August , 2010, 07:45:36 » |
|
njn, 100 ludi sto chuti, mna by holy groove cez cele cd zabil, hlavne ak by bol v strede kazdeho tazky vcelin tento groove je fajn, ale pocuvaj cele cd s groovom a imho ti prepne ale odhadujem ze pitu to spravi dost pestre a toto je len jedna z mnohych ukazok
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 03. August , 2010, 10:49:55 » |
|
Hej, bude to pestré. Toto je len krátka vsuvka medzi iné veci. Väčšinou sú to hotové skladby pre jednu až dve gitary, zopár ich bude doplnených perkusiami a možno basou. Slapový groove bude len taká chuťovka medzi tým všetkým. Pre mňa sú na príjemné počúvanie najobľúbenejšie z inštrumentálnych CD od Tommy Emmanuela, Al diMeolu a pod.. Bude to v podobnom duchu.
|
|
« Posledná zmena: 03. August , 2010, 10:51:45 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 03. August , 2010, 13:22:06 » |
|
Zas tu dlhšie odo mňa nič nebolo, ale konečne nahrávam skladby na svoje prvé inštrumentálne CD. Väčšina vecí bude len pre jednu gitaru, niektoré pre 2 gitary a do niektorých možno pôjde ešte basa a perkusie. Technicky to budú síce dosť náročné skladby, ale v prvom rade ide o príjemné počúvanie. Tu je jedna ukážka - kombinácia slapu a prstového hrania, " Pitu's groove": Peto, ty nikdy nesklames, paci sa mi to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 04. August , 2010, 15:10:11 » |
|
škoda ťa na gitare, mal by si hrať basu v nejakej funk- funkjazzovej kapele
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 08. August , 2010, 21:36:31 » |
|
Ďalšia vec z môjho pripravovaného CD, zas len netradičná náladovka a vôbec nič nepovie o charaktere celého CD..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 08. August , 2010, 21:46:02 » |
|
to je axe fx
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 08. August , 2010, 21:47:45 » |
|
to je axe fx
hej, len na vytvorenie nálady. Všetky ostatné skladby budú o niečom inom..
|
|
« Posledná zmena: 08. August , 2010, 21:49:46 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|