Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 00:02:20
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 52 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PITU  (Prečítané 162730 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #405 kedy: 05. September , 2011, 21:05:53 »

aaa dik za objasnenie uz je mi to jasne..  Zdravíčko  jo rozumiem, tam si proste doma.. ono to je skor asi len moj problem nejak som si zrejme navykol na tvoj rukopis a potom vzdy ked otvorim nejaku novu ukazku tak cca dopredu viem ze ako to bude zniet..to je vlastne aj dobre, lebo na takom niecom niektori pracuju aj cely zivot :) jo a jasne sak klasiku v tom citit, to nepochybne a aj tie ine vplyvy ala django a spol..  nejak stale asi podvedome cakam ze ma raz prekvapis niecim co som necakal heh
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #406 kedy: 05. September , 2011, 21:15:47 »

Pekne.... inac ta gitara znie takto na nahravke lepsie jak vtedy v hlave
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #407 kedy: 05. September , 2011, 21:29:00 »

aaa dik za objasnenie uz je mi to jasne..  Zdravíčko  jo rozumiem, tam si proste doma.. ono to je skor asi len moj problem nejak som si zrejme navykol na tvoj rukopis a potom vzdy ked otvorim nejaku novu ukazku tak cca dopredu viem ze ako to bude zniet..to je vlastne aj dobre, lebo na takom niecom niektori pracuju aj cely zivot :) jo a jasne sak klasiku v tom citit, to nepochybne a aj tie ine vplyvy ala django a spol..  nejak stale asi podvedome cakam ze ma raz prekvapis niecim co som necakal heh

:)  V čom čakáš, že ťa prekvapím?

Momentálne pracujem len na akustických veciach, mám potrebu sa vypľúvať konečne takto. Mám veľa starších takýchto vecí, chcem ich ponahrávať a mám milión nových nápadov. Vždy, keď si sadnem k nahrávaniu starej veci, ešte skôr vznikne aspoň jedna nová. :)

Tu som v auguste narýchlo nahral pár skladieb pre sólo gitaru, lebo som sa konečne dostal k mojej milovanej Klemovke. :)   3 sú viac melancholické a klasické, druhá z nich je rýchlejšia a typický fingerpicking:

www.peterluha.com/audio/newsongs.html

Zatiaľ sú to pracovné veci, uvidím, čo použijem už priamo na CD, čo prehrám. Zatiaľ som to neriešil a nikam to nedávam oficiálne..

Pekne.... inac ta gitara znie takto na nahravke lepsie jak vtedy v hlave

Hej, tiež by som ten zvuk priamo tam napravil, keby som ho v sále počul. Najradšej som, keď to presne počujem, čo ide von, aby som sa s tým mohol pohrať.  Na nahrávkach to chcem riešiť tak, že zmixujem zvuk priamo z gitary s mikrofónom zosnímaným zvukom akustického aparátu. Tu som to aspoň trochu vyriešil mixom zvuku z kamery a priamo z mixu.
« Posledná zmena: 05. September , 2011, 21:36:25 od Pitu » Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #408 kedy: 05. September , 2011, 21:45:43 »

ta 4ta z tych novych  veci sa mi celkom pozdava :)
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #409 kedy: 05. September , 2011, 21:49:21 »

Fajné to je .  Na zdravie!
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #410 kedy: 06. September , 2011, 12:00:51 »

Tu je ďalšia vec z koncertu v Hlave22, hraná s mandolínkarom Jožom Scheinerom. Moja niekoľko rokov stará skladba, volá sa Romance:

ihned mi to pripomenulo winter nights od al di meolu (len vdaka tejto nastrojovej kombinacii a takej flamenco rytmike) je to velmi prijemne a hned by som si to vypocul nazivo. osobne nepocuvam pituove veci kvoli niecomu novemu co ma ohuri, ale prave kvoli brilantnej technike a zanru, ktory neovladam a velmi nepocuvam, ktory ma ale napriek tomu inspiruje a uchu lahodi. kto chce vidiet fakt dobreho gitaristu a pocut kvalitnu, precizne zahranu muziku, urcite je na dobrej adrese.  Zdravíčko
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #411 kedy: 06. September , 2011, 12:04:55 »

ja mam tiez podobny pocit ako karol, technicky je to zvladnute na 1, ale chyba mi tam pesnickovost.

ako ked si chcem vypocut trilky, zapnem vrtacku na polhodinu :)
Zaznamenané

stoka!
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #412 kedy: 06. September , 2011, 12:09:15 »

ja mam tiez podobny pocit ako karol, technicky je to zvladnute na 1, ale chyba mi tam pesnickovost.

ako ked si chcem vypocut trilky, zapnem vrtacku na polhodinu :)

tisíc ľudí, tisíc chutí.  Ja toto presne vidím v tých tvrdých žánroch, tam sa skoro úplne stratila pesničkovosť.   Tieto moje veci vnímam naozaj veľmi melodické a pesničkové. Ale možno niekto sa v tom stratí a vidí len rýchlosť, čo je škoda.  Našťastie je viac ľudí, čo tam práve tú melodika vnímajú..
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 12:10:19 od Pitu » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #413 kedy: 06. September , 2011, 12:12:24 »

Našťastie je viac ľudí, čo tam práve tú melodika vnímajú..

bez urazky, co ta vedia k takymto zaverom?

ja si prave myslim ze je to naopak, ze toto pochopi tak 1 clovek z 10.
naozaj mi tam chyba nieco, co by si dokazal zapamatat viac ako 4 sekundy.

ako viem, ze ja som posledny co by ti mal radit, ale vnimam to tak, ze vyser sa na chvilu na techniku a sprav pekny song.

Zaznamenané

stoka!
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #414 kedy: 06. September , 2011, 12:20:22 »

bez urazky, co ta vedia k takymto zaverom?

ja si prave myslim ze je to naopak, ze toto pochopi tak 1 clovek z 10.
naozaj mi tam chyba nieco, co by si dokazal zapamatat viac ako 4 sekundy.

preto, lebo vidím, ako to vnímajú aj obyčajní ľudia, ktorých práve melodika osloví.  Technika je tu až na druhej strane.  Úplne sa divím, že ty ako gitarista tam nepočuješ melódie..

Neberiem to od teba vôbec zle, ale je úplne normálne, že sa to nebude páčiť všetkým.  Tak je to s každou muzikou.  Ale mám naschvál robiť niečo, čo sa bude páčiť práve tým ostatným? Sorry, ale Desmod ma nezaujíma..  :)
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 12:21:03 od Pitu » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #415 kedy: 06. September , 2011, 12:21:28 »

preto, lebo vidím, ako to vnímajú aj obyčajní ľudia, ktorých práve melodika osloví.  Technika je tu až na druhej strane.  Úplne sa divím, že ty ako gitarista tam nepočuješ melódie..

Neberiem to od teba vôbec zle, ale je úplne normálne, že sa to nebude páčiť všetkým.  Tak je to s každou muzikou.  Ale mám naschvál robiť niečo, čo sa bude páčiť práve tým ostatným. Sorry, ale Desmod ma nezaujíma..  :)

ved ale nik nevravi o desmode pitu, pusti si normalne pesnickove veci, incubus, foo fajters, atd...

a este k tej melodike, tam je pitu toho tak vela ze je to absolutne nezapametalne.

« Posledná zmena: 06. September , 2011, 12:22:31 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #416 kedy: 06. September , 2011, 12:22:23 »

ved ale nik nevravi o desmode pitu, pusti si normalne pesnickove veci, incubus, foo fajters, atd...

sorry, ale toto ma tiež vôbec nezaujíma..
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #417 kedy: 06. September , 2011, 12:22:45 »

sorry, ale toto ma tiež vôbec nezaujíma..

no a to je tvoj problem  :)
Zaznamenané

stoka!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #418 kedy: 06. September , 2011, 12:24:04 »

a este k tej melodike, tam je pitu toho tak vela ze je to absolutne nezapametalne.

neviem, mne to prave prislo pekne melodicke a zaujimave  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #419 kedy: 06. September , 2011, 12:24:35 »

no a to je tvoj problem  :)
Co ja viem... to je zas vec vkusu. Nemozes teraz povazovat za problem, ze sa niekomu nepaci to, co tebe. Aj ked suhlasim s tym, co si pisal.  Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 52 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.067 sekund, 23 otázok.