miso_kolo
|
|
« Odpoveď #420 kedy: 06. September , 2011, 12:26:13 » |
|
pitu, daj si napriklad tento song
tento gitarista tam zahra tak 100X menej tonov ako ty, ale pride mi to daleko efektivnejsie, inovativnejsie, melodickejsie a muzikalnejsie, hodnotnejsie a zapamatatelnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #421 kedy: 06. September , 2011, 12:27:55 » |
|
Co ja viem... to je zas vec vkusu. Nemozes teraz povazovat za problem, ze sa niekomu nepaci to, co tebe. Aj ked suhlasim s tym, co si pisal. ale ved ja som ti myslel globalne, nie aplikovat to prave na tie 2 kapely. ja neviem, aj rush, DT, alebo kotzen maju velmi pesnickove veci. a takto sa to da aplikovat na ktorykolvek styl
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #422 kedy: 06. September , 2011, 12:28:08 » |
|
no a to je tvoj problem No dúfam, že to nieje problém.. Stokrát radšej mám Queen, Beatles, Deep Purple, Jacksona, Toto a plno inej zaujímavej pesničkovej muziky. Je toho veľmi veľa. Ale asi by som si v živote nepustil Bacha, keby som sa držal toho názoru, že dobrá pesnička je len 10 pomalých tónov za sebou. Aj keď aj taká kľudne môže byť. Nemám nič proti jednoduchosti, ale príjemnej, nie primitívnej v tom horšom slova zmysle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #423 kedy: 06. September , 2011, 12:30:00 » |
|
No dúfam, že to nieje problém.. Stokrát radšej mám Queen, Beatles, Deep Purple, Jacksona, Toto a plno inej zaujímavej pesničkovej muziky. Je toho veľmi veľa. Ale asi by som si v živote nepustil Bacha, keby som sa držal toho názoru, že dobrá pesnička je len 10 pomalých tónov za sebou. Aj keď aj taká kľudne môže byť. Nemám nič proti jednoduchosti, ale príjemnej, nie primitívnej v tom horšom slova zmysle. no vidis, tak si pusti queen alebo beatles a sprav peknu pesnicku ja nevravim nic o tom ze to ma byt 10 pomalych tonov za sebou, vid ten incubus.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #424 kedy: 06. September , 2011, 12:30:39 » |
|
tento gitarista tam zahra tak 100X menej tonov ako ty, ale pride mi to daleko efektivnejsie, inovativnejsie, melodickejsie a muzikalnejsie, hodnotnejsie a zapamatatelnejsie
no neviem ci by to malo efekt bez spevu
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #425 kedy: 06. September , 2011, 12:32:17 » |
|
spev je len dalsi nastroj. dalsia gitara cokolvek a ake linky dava
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #426 kedy: 06. September , 2011, 12:35:30 » |
|
kto to posúdi, len ty?? Je to ok song, mám radšej iné. Je to úplne iný typ muziky. Ale zaujímavé, ako počúvam v pozadí jedného refrénu, gitarista tam furt vyhráva tóny za sebou. A od 2'25" ti tá vŕtačka nevadí? Ale nechcem to ďalej rozvádzať. Tento slaďák nemá nič spoločné s tým, čo teraz robím. Ak ťa tento typ muziky neoslovuje, určite sa neprispôsobím. Možno ťa niečo časom osloví, mám široký záber. A možno nie., čo sa dá robiť. Som si 100% istým, že ťa neoslovuje gypsy jazz, flamenco ani Bach a podobná klasická muzika. A som si 100% istý, že si aj voči mne zaujatý, dal si to x-krát najavo. Nebudem ťa nijako presviedčať, aby sa ti páčilo, čo robím. Ak ťa niečo osloví, budem rád, ak nie, nič sa nedeje.
|
|
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 12:38:16 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #427 kedy: 06. September , 2011, 12:41:07 » |
|
kto to posúdi, len ty?? Je to ok song, mám radšej iné. Je to úplne iný typ muziky.
Ale zaujímavé, ako počúvam v pozadí jedného refrénu, gitarista tam furt vyhráva tóny za sebou. A od 2'25" ti tá vŕtačka nevadí? Ale nechcem to ďalej rozvádzať. Tento slaďák nemá nič spoločné s tým, čo teraz robím.
Ak ťa tento typ muziky neoslovuje, určite sa neprispôsobím. Možno ťa niečo časom osloví, mám široký záber. A možno nie., čo sa dá robiť.
presne tak, nevadi mi, lebo to nerobi 5 min vkuse pisal som to uz vyssie, je to uplne jedno aky styl, pretransformuj si to do toho co pocuvas, queen, beatles atd. ake pesnickove veci mali oni? proste toto stale vyznieva ako technicke cvicenie, omielanie rovnakych postupov...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #428 kedy: 06. September , 2011, 12:42:22 » |
|
A som si 100% istý, že si aj voči mne zaujatý, dal si to x-krát najavo. Nebudem ťa nijako presviedčať, aby sa ti páčilo, čo robím. Ak ťa niečo osloví, budem rád, ak nie, nič sa nedeje.
no a tu si sa prejavil. od zaciatku pisem, ze to myslim normalne bez akychkolvek zakresnosti, ale ty sa asi nedokazes odosobnit, resp nevies byt nezaujaty. skoda, tvoj problem
|
|
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 12:44:15 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #429 kedy: 06. September , 2011, 12:44:20 » |
|
a sak je asi blbost vyslovene vycitat niekomu ze sa nevenuje inemu zanru, to by nedavalo zmysel to je jak vycitat petruccimu ze nehra bluesovo aj ked aj to som tu uz zazil heh ten moj prvotny vcerajsi zamer preco som sa vobec do tej debaty pustal nemal urcite smerovat teraz sem ze budeme radit pituovi aby hral kotzenovky a hral nieco ine nez hra skor som sa snazil dojst v mojom pripade na to ze co mi tam este stale chyba aj ked je tam toho v tych songoch uz teraz vela.. a asi aj tusim.. zrejme to bude prave ten spev ktory by sa nad tieto tvoje songy tahal.. ze by to bol prave ten 'nastroj' co by nevypletal vkuse a skor by bol ako ked ide lod na vlnkach.. a sak chapes co myslim.. to preco mi tam nieco chyba je asi naozaj len faktom ze na vsetko si prakticky sam (max s pomocou mozno jednoho dalsieho nastroja) cize suplovat rytmiku ,melodiku a este ostatne zalezitosti je o to tazsie v pripade jednotlivca pokial ma niecomu dat hlavu a patu a aby to nebolo ani primitivne ani megaakademicke a malo aj melodiu aj rytmus.. na druhu stranu to ze si to najdu tvoji znami este ale stale neznamena ze 'ostatni ludia' v tom vidia melodiku.. najobjektvnejsie odpovede vacsinou aj tak clovek dostane od ludi ktorych nepozna.. ako napriklad ked Mark B Kej z Janesession poslal novy klip omylom Jarzombekovi a ten mu odpisal ze hej ju madafaka uz mi taketo chujiny neposielaj :D:D:D stale mam z tych ukazok vlastne len pocit ze su skor pre hudobnikov co cvicia nez pre ludi ( a to teraz vravim s co najotvorenejsou myslou)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #430 kedy: 06. September , 2011, 12:50:13 » |
|
na druhu stranu to ze si to najdu tvoji znami este ale stale neznamena ze 'ostatni ludia' v tom vidia melodiku.. najobjektvnejsie odpovede vacsinou aj tak clovek dostane od ludi ktorych nepozna..
presne tak, vidím na to reakcie od cudzích ľudí. Či muzikantov ale aj od jednoduchých poslucháčov. A vidím aj reakcie od bežných poslucháčov na koncertoch, ktorí vidia, že niesom sterilný typ gitaristu, našťastie moja hra je dosť energická. Ale aj veľmi melodická.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #431 kedy: 06. September , 2011, 12:52:41 » |
|
no a tu si sa prejavil. od zaciatku pisem, ze to myslim normalne bez akychkolvek zakresnosti, ale ty sa asi nedokazes odosobnit, resp nevies byt nezaujaty. skoda, tvoj problem práveže ti celý čas rozprávam nezaujato a veľmi podrobne odpovedám na tvoje reakcie. Ani neviem prečo.. Ok, ak ti moje odpovede vadili, skončime túto debatu tu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #432 kedy: 06. September , 2011, 12:54:08 » |
|
niesom sterilný typ gitaristu, našťastie moja hra je dosť energická. Ale aj veľmi melodická.
to si sam seba takto ohodnotil ?
|
|
« Posledná zmena: 06. September , 2011, 12:54:35 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #433 kedy: 06. September , 2011, 12:57:12 » |
|
ospraveldlnujem sa panovi umelcovi ze som si dovolil napisat kritiku. slubujem ze to uz nikdy nespravim. pre istotu, aby mi nebol zmazany ucet.
PS: pripomina mi to druheho pana umelca co tu na fore je
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #434 kedy: 06. September , 2011, 13:00:18 » |
|
to si sam seba takto ohodnotil ? To, že som melodický typ gitaristu si nemyslím, to viem. Zvyšok nemám našťastie len zo svojej hlavy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|