Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 23:52:45
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 52 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PITU  (Prečítané 162714 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #150 kedy: 08. Marec , 2007, 11:09:29 »

roberto, to si prehnal! ako mozes nieco take povedat? pozri, nechcem sa pituva zastavat, ale to co si hovoril, ze nevie skladat je totalna hovadina.... podla mna je pitu velmi kreativny gitarista
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #151 kedy: 08. Marec , 2007, 11:14:21 »

Ja tam pocujem skoro Iron Maiden od  2:30 :)

Presne tak, Hallowed Be Thy Name. Ak by Malmsteen hral v Iron Maiden, takto by to nejako znelo asi... Som frajer
Zahraté perfektne, niet čo dodať. Mne sa to páči.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #152 kedy: 08. Marec , 2007, 11:31:00 »

pocuvame vsetci tu istu nahravku? lebo ja mam pocit ze nie.
sorry, neda mi to.. ale je to bez napadu, 100 krat otrepane frazy a arpegia v Pitovom podani. A bigbitom by som to uz vobec nenazval.
Nic k hraniu Peto, ale ako jedna knizka napisala o Malmsteenovi - teraz budem citovat, lebo koli tebe si to najdem - "Malmsteenova ohromujuca tecnika hrania bleskove rychlych rozlozenych akordov a harmonickych mollovych stupnic pripomina houslovou hru Paganiniho. Bohuzel Malmsteenovy schopnosti napsat pisnicku urovne jeho hry na kytaru nedosahuji." - plati zrejme aj na teba.

Historie kytary Fender stratocaster, ISBN 80-7180-343-X, Svojka a Vasut.

V pohode Robo, názor ti neberiem, len k tomu - nesnažím sa hrať ako Malmsteen, ani skladať. :) Každá vec, čo chystám aj v bigbítovom prevedení bude mať v podstate inú náladu, aj to zabŕdne do viacerých žánrov zas, skladám si tak, ako ma to baví, každá skladba bude vyjadrovať niečo iné, presne ako v akustickej muzike, ktorú robím. Nikdy sa nesnažím škatuľkovať a robiť všetky skladby v jednom štýle podľa rovnakej šablóny, to by ma nebavilo. Žmurk

Inak zvuk gitary bude samozrejme iný ako tu, neberte ho ako smerodatný, je to len rýchla pracovná verzia. Žmurk

Ale prirovnávanie slovenského gitaristu z hornej dolnej k Malmsteenovi môže byť celkom lichotivé.  ha ha ha
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #153 kedy: 08. Marec , 2007, 11:48:55 »

Roberto - ocakavat v sucasnej dobe od kohokolvek,ze pride s niecim originalnym,neopocuvanym,co tu este nebolo je podla mna v podstate nerealne. Pretoze uz tu davno vsetko je,len sa to dookola obmiena a modernizuje. Jasne,ze tam pocut rozne vplyvy,ale to je tak vsade. Takze toto by som mu ja vobec nevytykal.  Som frajer
Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #154 kedy: 08. Marec , 2007, 11:53:28 »

suhlasim
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #155 kedy: 08. Marec , 2007, 12:15:33 »

Hosi, nechajte Pitua nech sa haji sam (Vlado, Kuker). Ja tiez nikdy nebudem hrat ako Pitu, ale tiez napisem, co si myslim. Nepocujem ziadny fasa bigbit, ktory by na Slovensku chybal, ale pocujem umele bicie a k tomu umelu zvukom poddekovu gitaru. Je to akasi improvizacia pripominajuca Malmsteena a je tam jasny kusok motivu od Iron Maiden. Ak z toho nieco niekedy bude, mozno to vyhodnotim ako celu skladbu inac, ale takto som napisal, co pocujem. Pitu hra ako malokto v mojom okloii, za co ma moju uctu do konca zivota, ale tato ukazka nepatri rozhodne k tomu lepsiemu, co som od Pitua pocul...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #156 kedy: 08. Marec , 2007, 12:22:36 »

Hosi, nechajte Pitua nech sa haji sam (Vlado, Kuker). Ja tiez nikdy nebudem hrat ako Pitu, ale tiez napisem, co si myslim. Nepocujem ziadny fasa bigbit, ktory by na Slovensku chybal, ale pocujem umele bicie a k tomu umelu zvukom poddekovu gitaru. Je to akasi improvizacia pripominajuca Malmsteena a je tam jasny kusok motivu od Iron Maiden. Ak z toho nieco niekedy bude, mozno to vyhodnotim ako celu skladbu inac, ale takto som napisal, co pocujem. Pitu hra ako malokto v mojom okloii, za co ma moju uctu do konca zivota, ale tato ukazka nepatri rozhodne k tomu lepsiemu, co som od Pitua pocul...

S týmto vyjadrením úplne súhlasím, - tak by som to zhodnotil aj ja. Žmurk Bicie sú umelé, dal som len svoju predstavu, aby bubeník vedel, podľa čoho sa má orientovať, basák už vie čo a ako, budú vedieť do čoho majú cvičiť. Nie je to hotová skladba. Je to len skoro hotová gitarová linka (nie zvukovo). Dal som ju sem na ukážku, hotová skladba bude prezentovaná dúfam niekedy na koncerte.  Žmurk
Pre mňa to fasa bigbítik je, keď to hrám so živou kapelou, teším sa z toho.  Beeee
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #157 kedy: 08. Marec , 2007, 12:24:58 »

Hosi, nechajte Pitua nech sa haji sam (Vlado, Kuker).

A hájiť sa dúfam nemusím, čo je Roberto nejaký sudca alebo žalobca Huh!  Popiskujem si
Zaznamenané

kuker
stály hosť

« Odpoveď #158 kedy: 08. Marec , 2007, 12:35:25 »

hm, malokedy sa stava, ze niekto zdrbava pitua  ha ha ha

ale ved aj on je len clovek, ale sakra dobry gitarista  Zdravíčko
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #159 kedy: 08. Marec , 2007, 12:37:48 »

Ja som Peta neurazil tym ze nieco nevie, napisal som len tolko ze dosiahol maximalnu technicku uroven, ale skladatelska zaostava. Ja mam radsej jeho akusticke veci, alebo take tie jazzove a jeho najlepsia skladba ~ aspon pre mna "je svet plny snov".
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #160 kedy: 08. Marec , 2007, 12:41:27 »

Ja som Peta neurazil tym ze nieco nevie, napisal som len tolko ze dosiahol maximalnu technicku uroven, ale skladatelska zaostava. Ja mam radsej jeho akusticke veci, alebo take tie jazzove a jeho najlepsia skladba ~ aspon pre mna "je svet plny snov".
Maximálnu technickú úroveň nikto nikdy nedosiahol, ani ja určite nie... :)
Som rád, že sa ti aj napriek tomu, že skladateľsky zaostávam, niektoré moje veci páčia. Žmurk
Zaznamenané

milosk
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 74

« Odpoveď #161 kedy: 08. Marec , 2007, 12:48:44 »

Robero a Rastis nedalo mi po vašej kritike a tak som zalovil v príspevkoch a vypočul si vaše príspevky.
Roberto po Tvojom country príspevku rozprávať o stavbe skladby mi pripadá úsmevné.  Popiskujem si
Jedna téma dookola najprv na čistom, potom polo skreslenom a nakoniec na šťave. Rytmus nie je Tvoj veľký kamarát, hovoriť o nejakom feelingu ...
Rastis- na neho som už zvyknutý, s ničím nie je spokojný...
V Pitovej veci je dvadsiatka rôznych zlomov, či už rýchlych alebo pomalých.
Každá je iná, s iným nápadom, perfektne či už rytmicky, alebo prejavom zahratá.
Napriek tomu, že sú to len bicie a gitara, nemám pocit, že by bola chudobná a viem si predstaviť, že ostatné nástroje ju dobre doplnia. Je to surová, narýchlo nahratá skladba, z ktorej mám už teraz, dobrý pocit.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #162 kedy: 08. Marec , 2007, 12:53:35 »

Zas nechcem aby sa to tu nejako otočilo proti niekomu. Každá kritika je dobrá, ak je konštruktívna.
Díky Miloš, som rád, že sa ti to páči, vôbec mi ale nevadí, keď sa to niekomu páčiť nebude. Baviť sa spolu a na pivo chodiť môžeme..  Žmurk Na zdravie!
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #163 kedy: 08. Marec , 2007, 13:06:16 »

Robero a Rastis nedalo mi po vašej kritike a tak som zalovil v príspevkoch a vypočul si vaše príspevky.
Roberto po Tvojom country príspevku rozprávať o stavbe skladby mi pripadá úsmevné.  Popiskujem si
Jedna téma dookola najprv na čistom, potom polo skreslenom a nakoniec na šťave. Rytmus nie je Tvoj veľký kamarát, hovoriť o nejakom feelingu ...
Rastis- na neho som už zvyknutý, s ničím nie je spokojný...
V Pitovej veci je dvadsiatka rôznych zlomov, či už rýchlych alebo pomalých.
Každá je iná, s iným nápadom, perfektne či už rytmicky, alebo prejavom zahratá.
Napriek tomu, že sú to len bicie a gitara, nemám pocit, že by bola chudobná a viem si predstaviť, že ostatné nástroje ju dobre doplnia. Je to surová, narýchlo nahratá skladba, z ktorej mám už teraz, dobrý pocit.

s tymto sa da uplne suhlasit  Som frajer
Zaznamenané
milosk
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 74

« Odpoveď #164 kedy: 08. Marec , 2007, 13:06:33 »

Zas nechcem aby sa to tu nejako otočilo proti niekomu. Každá kritika je dobrá, ak je konštruktívna.
Díky Miloš, som rád, že sa ti to páči, vôbec mi ale nevadí, keď sa to niekomu páčiť nebude. Baviť sa spolu a na pivo chodiť môžeme..  Žmurk Na zdravie!
Nejde mi tu o obhajobu, len sa trošku niekomu divím, že tak pekne Popiskujem si kritizuje.
Musel by som byť, aspoň na takej istej úrovni, aby som si dovolil niečo kritizovať v takom rozmere.  Žmurk
Keď že na tej úrovni nie je, tak má jednoducho napísať, mne sa to nepáči a nie niečo hodnotiť, ako nejaký hudobný kritik.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 52 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.