opossum
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 14. Marec , 2007, 09:37:40 » |
|
to opossum- 1.stupen na ZUS trva 7 rokov.
ja som mal ešte prípravku, takže u mňa 8
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 14. Marec , 2007, 15:04:21 » |
|
JA len dodam, ze aj ked 1 stupen trva 7 rokov, este neznamena, ze kazdy kto ju vychodi hra presne tak isto a na tej istej urovni... Presne tak. Ide hlavne o toho človeka. Musí chcieť. Treba aj pocvičiť. Bez toho v niekomu v zuške môžu tlačiť kaleráby do hlavy zbytočne.
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2007, 15:10:04 od ewerfile »
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 15. Marec , 2007, 11:51:59 » |
|
no konecne mam sluchatka tak som si to vypocul a jedine co mi napadne tak klobuk dolu. nech je ako chce, co chce a co nechce, preco a zaco. ked to bude hotove pridem si to urcite pozriet nazivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 20. Marec , 2007, 10:04:45 » |
|
heh! ja som popocuval tie ukazky na zaciatku a aj toto co sa "podoba" na nieco...celkom dobre, pacilo sa mi to, neviem co by som mohol povedat k technike lebo az taky macher zas niesom ale melodie sa mi pacili, tie arpagie tam boli fajn...btw, taka otazka: tam mas solo zo Supreme Prophecies supnute...tak ma napadlo ze ci si nahraval tu pesnicku na tej 8strunovej? a este k tej babe s gitarou....hm...myslim ze obe maju akuratne rozmery
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 20. Marec , 2007, 10:41:53 » |
|
btw, taka otazka: tam mas solo zo Supreme Prophecies supnute...tak ma napadlo ze ci si nahraval tu pesnicku na tej 8strunovej?
Tým sólom asi myslíš tie chromatické cvičenia... Ktorú pesničku si mal na mysli? Ak tú chromatiku, tak nie, myslím, že to bolo na normálnej elektrike. Ale to nie je dôležité, dával som to sem kedysi len preto, lebo sme sa bavili niekde o tých Petrucciho cvičeniach a cvičení rýchlosti. V podstate je to len taká blbosť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 20. Marec , 2007, 12:15:08 » |
|
Tým sólom asi myslíš tie chromatické cvičenia... Ktorú pesničku si mal na mysli? Ak tú chromatiku, tak nie, myslím, že to bolo na normálnej elektrike. Ale to nie je dôležité, dával som to sem kedysi len preto, lebo sme sa bavili niekde o tých Petrucciho cvičeniach a cvičení rýchlosti. V podstate je to len taká blbosť. no myslel som tu z dema courthouse...no ako aj ked blbost ale mne tam pasovala nekedy po mature supnem sem aj ja neco svoje... to bude srandy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 20. Marec , 2007, 12:20:36 » |
|
Tým sólom asi myslíš tie chromatické cvičenia... Ktorú pesničku si mal na mysli? Ak tú chromatiku, tak nie, myslím, že to bolo na normálnej elektrike. Ale to nie je dôležité, dával som to sem kedysi len preto, lebo sme sa bavili niekde o tých Petrucciho cvičeniach a cvičení rýchlosti. V podstate je to len taká blbosť. no myslel som tu z dema courthouse...no ako aj ked blbost ale mne tam pasovala nekedy po mature supnem sem aj ja neco svoje... to bude srandy jaj, z tej dlho chystanej metalovej opery. Tie sóla boli nahrávané tiež na normálnej elektrike. Snažil som sa, aby tam bolo heavy sólo, ako má byť. Bude sa to ešte celé prehrávať, aby tie skladby boli s kvalitným zvukom.
|
|
« Posledná zmena: 20. Marec , 2007, 12:21:51 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 20. Marec , 2007, 16:29:46 » |
|
jaj, z tej dlho chystanej metalovej opery. Tie sóla boli nahrávané tiež na normálnej elektrike. Snažil som sa, aby tam bolo heavy sólo, ako má byť. Bude sa to ešte celé prehrávať, aby tie skladby boli s kvalitným zvukom. skoda ze to ostava len studiovkou ale aj tak som zvedavy na konecny vysledok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 20. Marec , 2007, 17:37:07 » |
|
Tusim to ti Courthouse maju niekde na stranke, asi len ukazky, nepamatam si.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 20. Marec , 2007, 19:07:43 » |
|
Tusim to ti Courthouse maju niekde na stranke, asi len ukazky, nepamatam si.
hej maju, www.courthouse.sk a maju len ukazky ale je tam aj to solo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 21. Marec , 2007, 03:08:59 » |
|
hate_me - som rád, že sa ti muzička páči, vidím, že si na stránke stabilný prispievateľ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 21. Marec , 2007, 19:17:30 » |
|
hate_me - som rád, že sa ti muzička páči, vidím, že si na stránke stabilný prispievateľ.. no hej, vediem tam skor monolog ale co uz ... musi niekto drzat book pri zivote
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 05. Apríl , 2007, 19:10:02 » |
|
tie nahravky totalna bomba,profesionalne citenie.klobuk dole.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 14. Marec , 2008, 02:36:24 » |
|
No, keďže si sem už každý dával svoje nočné improvizácie pri vínku a pivku, našiel som aj ja nejaké podklady, vypil fľaštičku vínka, zapol som efekt, pustil a zaimprovizoval. Nič pripravené, len tak zvesela. Vedel som samozrejme o každej chybe, čo tam je a naschvál som to sem dal, tak ako to je, nevystrihol som to.. Veď to nie je štúdiová nahrávka, koncert, ani demo, ktoré sa bude niekam ponúkať, len improvizácia do dlhého opakujúceho sa podkladu po vypitej fľaši vína z prvej pre samého seba. Je cítiť nielen to, že sa ešte v tom podklade hľadám, občas nevyjde rif, aj ujde tónik, ale teraz si to môžem dovoliť. Všetko pustené potichu a nahrané na diktafón. www.guitarfest.sk/rozne/impro2.wmawww.guitarfest.sk/rozne/impro3.wmaSeriózne veci až neskôr, už sa na to pripravujem a samozrejme triezvy.
|
|
« Posledná zmena: 19. Marec , 2008, 14:06:00 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 14. Marec , 2008, 07:09:13 » |
|
ja by som opity asi takto nezahral ...mne sa to paci,aj ked tie motivy sa dost casto opakuju a nezda sa mi,ze by to fakt nebolo ani trosku pripravene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|