Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Potenie ruky

Started by , 11. November , 2005, 13:26:02

Cafko. Chcel by som sa spytat, ako sa da zabranit poteniu ruky pocas hrania, alebo aspon co s tym robit? Lebo potom ide hranie o dost tazsie a prsty sa tak neklzu po strunach. Vdaka velmo ze pomoc

Pitu

To je rôzne, potiť sa môžeš v lete, keď je teplo v miestnosti, z trémy, z vežkého pohybu pri hraní... Niekde pomôže ventilátor, klíma. Dobré je mať v prípade vežkého potenia sa pri sebe uterák.

iMbUS

niekomu sa potia ruky viac niekomu menej. Aj ked sedim doma a hram si, tak do par dni mam struny zanesene...a niekomu vydrzia ako nove aj dva tyzdne
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

proghopik

Ja tiez zasvinim struny za dva dni, po dvoch-troch tyzdnoch su uz mrtve pomaly u mna. Ani Fastfret im nepomaha. O castom cisteni hmatnika ani nehovorim :(.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Marjan

ja mam proti poteniu uterak a stale uteram ... a ja sa chcem tiez spytat ci pomoze aspon trochu potitko? Mam na mysli toten kusok latky na zapastie ;)
grind rock

Mam kupeny aj ten fastfret (btw. ako dlho to vydrzi ? Lebo uz ho mam asi nejaky ten rocik) . Ale hlavne ked hram, tak sa mi asi z tremy potia ruky, a na to ani fastfret nepomoze.

Martinlm

Uz sme sa tu bavili o cisteni strun GITAROVÉ FÓRUM ť gitary ť cistiace prostriedky Tam je viac o vhodnosti/nevhodnosti fastfretu.

Aha, som dal vyhladavat ale asi nespravne. Som si to nevsimol. Vdaka

Martinlm

A nadmerne potenie konzultuj s tvojim lekarom :)

Majo Fero

Ruky sa potia stale. Niekedy viac, niekedy menej. Neriesil by som to, proste je to tak. :)

mne sa tiez sprvu potili ruky tremou a chcel som to nejako riesit. inspirovala ma reklama na rexonu a tak som si ju kupil a naivne si myslel, ze po naneseni rexony na prsty zamedzim potu aby mi zneprijemnoval hru..nuz mylil som sa, akurat som si zasvinil struny :)

marjan napísal:
Quoteja mam proti poteniu uterak a stale uteram ... a ja sa chcem tiez spytat ci pomoze aspon trochu potitko? Mam na mysli toten kusok latky na zapastie ;)

POTITKO ..urcite pomoze.... teda mne hej ale musi byt prave 100 pro bavlna tie su trocha drahsie.. :dry:  inak s nim mozes otret aj struny a aj ruku, celo a pod... a tiez je to taka finticka ze ked si to das na pravu - brnkatkovu ruku tak ju mas vlastne tak o 5 mm vyssie.. B:cheer:  skus...

Martinlm

Kamos bubenik podstupil operaciu proti tomuto poteniu. Podrezu sa nejake potne zlazy, ktore su v podpazusi. A pomohlo to.

mario bross

no ja neviem - potenie vylucuje z tela skodlive latky a organizmus sa ochladzuje. takze ked sa to takto "nasilne" eliminuje, tak to nema nejaky dopad? ale moc by som to neriesil :)

lacrosse

sranda...ja ked mam tremu tak sa mi ruky smok rozklepu ale nikdy sa nespotia..a ked sa najvic rozohram..tak vtedy sa mi potia aj ked len cvicim ;D
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby