lacrosse
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 09. August , 2008, 12:27:48 » |
|
ano ano..bolo to fakt fantasticke...rock n roll
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 09. August , 2008, 12:32:11 » |
|
vidim, ze vam sa pacilo rovnako ako mne, to som rad
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 09. August , 2008, 12:53:15 » |
|
fakt brutal vecer vcera....len ta bolest v gebuli
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 09. August , 2008, 14:17:32 » |
|
vidim, ze vam sa pacilo rovnako ako mne, to som rad inac imbus cakal som ze to trosku potahnes. Lebo bolo to take mrtve a cakal som ze tam urobis aspon ty rosambo. Vis zahrate to bol OK ale chybala tomu stava ak sa nenahnevas. Predpokladam ze toho vies viac ako si ukazal takze nabuduce to trosku pretlac. sak hrate rock k tomu patria ja mohutne guitar hero sola.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 09. August , 2008, 17:13:16 » |
|
ked tak tuhsie uvazujem,najlepsi koncert aky som kedy zazil ...dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 09. August , 2008, 17:23:16 » |
|
tomino, mas pravdu. Bolo to cele zle, ale vcera bol celkovo den na hovno, takze sa tomu ani tak nedivim. Tesne pred hranim sa mi posrala nalada, v prvej skladbe zacala vypadavat elektrika, tak ze mi gitara raz hrala, potom nehrala, takze to k mojej nasratosti iba a len pomohlo. Mali sme tam zaskakujucu bubenicku, ktora nepoznala skladby, stale sa mylila, nevedela kde su konce, atd... V takom prostredi sa hrat jednoducho neda. Skoda, snad nabuduce k nam budu hviezdy viac naklonene.
|
|
« Posledná zmena: 09. August , 2008, 17:24:48 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 10. August , 2008, 02:55:55 » |
|
tomino, mas pravdu. Bolo to cele zle, ale vcera bol celkovo den na hovno, takze sa tomu ani tak nedivim. Tesne pred hranim sa mi posrala nalada, v prvej skladbe zacala vypadavat elektrika, tak ze mi gitara raz hrala, potom nehrala, takze to k mojej nasratosti iba a len pomohlo. Mali sme tam zaskakujucu bubenicku, ktora nepoznala skladby, stale sa mylila, nevedela kde su konce, atd... V takom prostredi sa hrat jednoducho neda. Skoda, snad nabuduce k nam budu hviezdy viac naklonene. hej bol to den blbec, mne sa objavili dve mrtvoli v aute v noci o stvrtej. dugo a inferno boli svedkami.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
mikeberry
nováčik
Príspevkov: 33
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 10. August , 2008, 11:19:59 » |
|
no skoda ze sa koncert nekonal...ale inak som si fajn pokecal a bola dobra naladka ...kedy a kde bude najblizsi koncert?
|
|
|
Zaznamenané
|
My goal is to be one with the music. I just dedicate my whole life to this art. Jimi Hendrix
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 14. August , 2008, 13:40:13 » |
|
UPOZORNENIE: ak niekto z vas zachytil na nasej stranke koncert v Door Pube v Dubnici, tak je prelozeny na 13.09.2008. Je mi luto, ale Mato (sef Doorsu) nestihol chytit nejakeho zvukara patricne pod krk a donutit ho nazvucit ten nas ROCK N ROLL.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 29. August , 2008, 23:28:17 » |
|
30.08. o 15.45 Rockovy zaber a 05.09. o 20.00 v Byskupiciach v tom muzeu, samozrejme ak zas nenaserem bozstvo co ma rovno osti z nebes..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tailgunner
náhodný pocestný
Príspevkov: 89
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 30. August , 2008, 15:47:34 » |
|
v Biskupiciach sa vidime aj keby sralo z nebes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Inferno
Hosť
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 31. August , 2008, 10:16:46 » |
|
a bude aj afterparty v skusobni? lebo nestiham to mrte by som dosiel ale mame dake veci s kapelou a mohol by som az o nakej sedmej osmej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 01. September , 2008, 09:52:15 » |
|
a bude aj afterparty v skusobni? lebo nestiham to mrte by som dosiel ale mame dake veci s kapelou a mohol by som az o nakej sedmej osmej nic nie je vylucene. Ked budeme mat dobru naladu, tak to rozjedem aj v skusobni do umrtia , ze Dugo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|