Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 20:20:28
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Miloš Klas  (Prečítané 34425 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #60 kedy: 26. Apríl , 2006, 23:27:31 »

Milos1 napísal:
Citácia
je mi to luto ze ho takto verejne kritizujem, ja ked spravim v robote, pozadovanu pracu alebo ulohy o mesiac neskor, tak ma vyhodia, o skole ani nehovorim. Cize si to musi priznat, nebude robit nacas, komunikovat - pride o vsetkych zakaznikov. A je bez prace.

Milos, tu lutost fakt nema co robit, Klas si za to moze cisto sam. Uz to skratka zaslo za unosnu mieru a ako vidis, niet moc dobrych vyhliadok, ze sa to zmeni.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pet
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #61 kedy: 27. Apríl , 2006, 06:56:35 »

Keď to tu tak čítam a videl som meno Klas na pozvánke na Guitarfest, tak hádam by nebolo od veci ho tam odchytiť a spoločne by ste to tam s ním mohli prebrať.
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #62 kedy: 27. Apríl , 2006, 07:15:33 »

Mozme spravit stavku, ci pride na guitarfest, alebo sa dako vyhovori.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #63 kedy: 27. Apríl , 2006, 07:29:45 »

No, ja pana Klasa nepoznam a asi sa uz nenajde prilezitost na to, aby sme sa spoznali skrz vyroby/opravy nejakeho nastroja. Myslim pani, ze kamenom urazu vsetkych vami popisanych pripadov je jeden podstatny detail: PLATBA VOPRED!!! Toto nikdy nerobte! Myslim, ze nejaka zaloha asi ano a ak to bude kazdy respektovat a podla toho sa spravat, tak sa velmi rychlo a ucinne vylieci Klasov mobil, zlomeniny, chore pluca a vsetky neduhy sposobene prezieranim vasich penazi, jeho lenivostou a nepoctivostou znasobenou pohodlim vami vopred!!! vyplatenych penazí;)
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #64 kedy: 27. Apríl , 2006, 08:11:07 »

Najprv to bolo dohodnute tak, ze polovica zaloha a po dokonceni zvysok, ale vie proste ukecavat, ze potrebuje peniaze a ze ma problemy a male deti, platit ucty a tak ta presvedci ze mu nakoniec das dopredu celu sumu. Myslim ze sme sa vsetci poucili. Treba byt tvrdy a obozretny.
Inac Roberto, ked som mu ju tam vtedy pred vianocami doniesol, tak som tam videl tvoj trenazer, teda asi to bol tvoj, taky malinky stratik, ale bolo to len hole drevo vystruhane. Milucka gitarka z toho moze byt.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #65 kedy: 27. Apríl , 2006, 08:25:35 »

Slusny clovek musi uznat zakladne pravidla biznisu, to by mal robit aj pan Klas. Rozmaznavanie platbou vopred zjavne nerobi dobre slusnosti v obchode, takze sa podla toho zariadte v buducnosti. Ak mu nedate celu hotovost vopred, to ho prinuti pracovat kvalitne a na cas. Postupne by som vysku zalohy aj znizoval a myslim, ze by to pomohlo rychlejsej praci. Robil som isty cas v podobnej brandzi a tam sa vyplacala zaloha vo vyske ceny materialu a ta zdaleka nedosahuje ani polovicu obvyklej celkovej ceny, ktora by mala pozostavat z ceny materialu, osobnych nakladov, rezie a marze. Moj odhad je takych 20-30% z ceny, ale to je naozaj len odhad.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #66 kedy: 27. Apríl , 2006, 09:54:36 »

yngwinier napísal:
Citácia
No, ja pana Klasa nepoznam a asi sa uz nenajde prilezitost na to, aby sme sa spoznali skrz vyroby/opravy nejakeho nastroja. Myslim pani, ze kamenom urazu vsetkych vami popisanych pripadov je jeden podstatny detail: PLATBA VOPRED!!! Toto nikdy nerobte! Myslim, ze nejaka zaloha asi ano a ak to bude kazdy respektovat a podla toho sa spravat, tak sa velmi rychlo a ucinne vylieci Klasov mobil, zlomeniny, chore pluca a vsetky neduhy sposobene prezieranim vasich penazi, jeho lenivostou a nepoctivostou znasobenou pohodlim vami vopred!!! vyplatenych penazí;)

Mas svatu pravdu, lenze mne ponukol vyhodnu cenu a s tym ale, ze potrebuje prachy hned. Tak po uvazovani som to riskol, hoci vtedy som este netusil, ako sa zvykne spravat k zakaznikovi. Mal som o nom dobry nazor, lebo mi skvelo opravil zlomeny Les Paul Custom a ani to netrvalo nejako obzvlast dlho. Teraz si trepem hlavu o stenu. :S
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #67 kedy: 27. Apríl , 2006, 09:57:11 »

pet napísal:
Citácia
Keď to tu tak čítam a videl som meno Klas na pozvánke na Guitarfest, tak hádam by nebolo od veci ho tam odchytiť a spoločne by ste to tam s ním mohli prebrať.

Pochybujem, ze tam pride. Ak ano a s gitarou sa to dovtedy stale nevyriesi, tak mu tam rad pridam verejne komentar a par otazok.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 27. Apríl , 2006, 11:01:52 »

Len mala,ale doležita poznamočka:ZMLUVA O DIELO. Pri niekolkotisicovej zakazke sa oplati investovat 300-500 Skk pravnikovy,ktory ju pripravi./ak neviete sam alebo namate znamych/Solidny vyrobca ju bez problemov podpiše a na ostatnych sr    t.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #69 kedy: 27. Apríl , 2006, 11:43:59 »

Presne tak. Treba sa poistit ako sa len da a hlavne dvakrat merat a raz strihat.
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #70 kedy: 27. Apríl , 2006, 13:12:26 »

pokiaž je človek neseriózny ani žiaden papier Ti nepomôže, je to všetko o prístupe predsa...
Zaznamenané

tatko fóra
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 27. Apríl , 2006, 15:07:48 »

Ked mysliš že je to len papier.Tak nech si mladenci veselo objednavaju gitary, aparaty atd.,davaju zalohy \"bez papiera\" a potom nech čakaju a lutostia alebo nadavaju.A druhy si uživa ich korunky a usmieva sa./mimochodom na ten papier sa piše aj termin dodania a sankcie nedodržania zmluvy./
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #72 kedy: 27. Apríl , 2006, 15:13:12 »

Ono je to tak, ze Klas mal az denedavna celkom dobre meno ako odbornik. Bol znamy ako trosku nedochvilny, ale taketo historky o nom zdaleka nekolovali - aspon neviem. Takze da sa pochopit, ze mu ludia podavaju zalohy. Ja si myslim, ze nakoniec ich neojebe, teda pokial v tom naozaj nie je ten chlast/fet/hazard :).... V kazdom pripade si sam velmi uskodil a aj vdaka tomuto foru budu ludia do buducnosti s nim ovela opatrnejsi. Hlavne ked je v BA a okoli hned viacej podobne sikovnych gitararov...
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #73 kedy: 27. Apríl , 2006, 15:47:18 »

rudy napísal:
Citácia
Ked mysliš že je to len papier.Tak nech si mladenci veselo objednavaju gitary, aparaty atd.,davaju zalohy \"bez papiera\" a potom nech čakaju a lutostia alebo nadavaju.A druhy si uživa ich korunky a usmieva sa./mimochodom na ten papier sa piše aj termin dodania a sankcie nedodržania zmluvy./

opytam sa ta tak- co ti ta zmluva pomoze ked ho nemozes ani zastihnut? kym by sa zacali nejake prietahy ktore by ti ten papier umoznoval, tak by sa mozno aj sam uvolil tu gitku dokoncit. zmluvu o dielo sme mali uzavretu na vyrobu kuchynskeho kompletu na chatu, investicia hodna les paulu od urbana a lavicu k stolu nevedeli dokoncit dva roky.ked fotrovi pravnik kamarat povedal ze na co vsetko ho ta zmluva opravnuje tak ju strcil do suflika, urobil osobne v prevadzke vietor a zrazu vsetko bolo hotove.

btw. chalani, neviem ci si pametate, ale ta moja ponuka ohladne 20 kg kladiva stale plati:-) nechce mu ist niekto zaklopat na dvere? ta zlomena ruka mohla kludne byt od nasrateho zakaznika.
Zaznamenané

o-yep sro
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #74 kedy: 27. Apríl , 2006, 15:48:57 »

Odborník je, škoda, že si nikdy nedá povedať. Mne robil tieto veci stále a týmto je už známy. Vždy robotu nakoniec dokončí, lenže ten priebeh je často dosť zlý. Hlavne tým, že stále sžubuje termíny, ktoré nie je schopný dodržať a často je komunikácia s ním počas toho obdobia skoro nemožná. Je to všetko na ňom, aby si ujasnil prijority.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 22 otázok.