Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 12:40:16
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Miloš Klas  (Prečítané 34392 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #45 kedy: 15. Január , 2006, 15:11:03 »

Miloš je v dodržiavaní termínov a telefonickej komunikácii vežmi neseriózny. Divím sa, že sa aj po tisíckach upozornení na tieto jeho dosť vážne chyby v jednaní od všetkých, ktorým robil gitary, nepolepšil. :sick:

Bohužiaž, nič rozumné ti na neho neporadím. Skús mu len potom vynadať - keď mu to rázne vysvetlia viacerí, možno sa trochu polepší.

Je to škoda pri jeho nástrojárskych schopnostiach. Smútim
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #46 kedy: 16. Január , 2006, 14:33:38 »

Tiez mi robi jednu gitaru, teda rekonstruuje staru asi 50-60 rocnu lubovku, \"ceskoslovenska gibsonka\", a podla jeho slov bude urcite do konca januara hotova .. tak dufam ze hej, tiez sa mu neviem dva tyzdne dovolat a doma tiez nebol, tak nevim. Dost ma to odradza si u nho v buducnosti nechavat nieco robit.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #47 kedy: 08. Február , 2006, 09:26:22 »

Hlavne tomuto mamlasovi nedavajte do ruk ziadne peniaze, pokial neurobil pracu. V tomto je pekny hajzel. Zobere love a skutek utek. Potom, aby mal clovek nervy atd. Mozno vie robit gitary (aj ked mne zatial len dodrbal krk na jednom strate), ale jeho pristup k praci nie je konkurencie schopny. Moj nazor je ze si treba dobre rozmysliet ci dat svojho milacika do ruk nezodpovednemu KLASOVIIIIIIIIIIII. Uz aj to meno znie hrozne:evil:
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 20. Február , 2006, 15:42:03 »

Volal mi prave, sme si to vyjasnili, gitara uz cochvila ma byt, tak dufam, ze to tentoraz bude ok. Predchadzajuce prispevky mazem.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #49 kedy: 20. Február , 2006, 15:44:50 »

ok.ak by sa to natahovalo tak ja mam v dielni 20kg kladivo.staci napisat maila:laugh:
Zaznamenané

o-yep sro
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #50 kedy: 20. Február , 2006, 17:44:08 »

nuz, moja \"do konca januara hotova\" gitara bude asi najskor koncom marca, ak teda
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #51 kedy: 26. Apríl , 2006, 00:17:45 »

Tak sem pridavam dalsi upgrade situacie.

Bohuzial sa, ako je u pana Klasa zvykom, zas nic nezmenilo. A to aj napriek vcelku priatelskom a zmierovacom posedeni na kave, na ktore ma pozval a ukazal mi na nom dokonca fotky gitary, na ktoru cakam uz 6. mesiac. Po mnohopocetnom uisteni, ze je v zaverencej faze uprav som zmazal moje tunajsie predchadzajuce nelichotive prispevky na jeho adresu. Pan Klas mi ako zvycajne svatosvate slubil, ze sa mi ozve na druhy den a ze si mozem prist gitaru po polroku konecne pozriet na vlastne oci. Po jednom odlozeni terminu, co som akceptoval, sa mi uz ale samozrejme neozval a znovu pokracuje vo svojej oblubenej tradicii dlhodobo vypnuteho telefonu a neozyvania sa. Uplynuli uz dalsie skoro 3 tyzdne a mozem sa akurat tak stale utesovat z hrejiveho pocitu, ze som svoju nedokoncenu gitaru videl na fotkach.  
Takze tymto zatial este v zmierlivej nalade apelujem na pana Klasa aspon takouto formou, ze nech si konecne dobije baterky v telefone a oznami mi, aka vazna udalost alebo okolnosti mu branili mi zavolat a informovat ma, kedy sa dockam odovzdania objednanej a zaplatenej gitary.

Pan Klas, toto je skutocne moje posledne varovanie. Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #52 kedy: 26. Apríl , 2006, 00:33:36 »

uprimna spoved Magicdragona, ktory ma tiez prijemnu skusenost

Inspirovany pituovym trenazerom som sa rozhodol, ze si necham aj ja jeden spravit. Vianoce sa mi javili ako pekna prilezitost, v
ktorej by ma rodicia podporili v nadeji ze to nebudu vyhodene peniaze. Kontaktoval som pana Klasa, vsetko vyzeralo v pohodicke.. Mal som mierne obavy ze to nestihne do vianoc. Dohodli sme sa, ze mi to dal v den vianoc.. bez inlayov a bez laku, aby som to mohol rozbalit pod stromcekom ako boli sme dohodnuti a potom mu to na zaciatku januara donesiem na dokoncenie.
Samozrejme som ho vyplatil plnou sumou...
V dohodnutom termine som sa snazil konktaktovat pana Klasa, ale mal vypnuty telefon, pytal som sa par ludi ze co s nim je..ale nikto nevedel. Iba som sa dozvedel ze on ma taketo praktiky vo zvyku.. vo februari sa mi ozval (dost dlha od Vianoc) ze mal nejake problemy s telefonom a ze mal zapal pluc, nakolko som s nim nemal ziadnu skusenost tak som mu veril.. dohodli sme si termin, v pondelok som mu doniesol trenazer na dokoncenie.. a termin dokoncenia mal byt niekedy okolo konca tyzdna. Pan Klas sa opat nejak neozyval, ale az na dalsi tyzden mi zavolal - ze ma tentokrat zlomenu ruku - a samozrejme bude mu to zrejme dlhsie trvat.. nedavno mi volal ze uz bude pomaly hotova (poznamka: ked progrocker zacat na fore pisat vyhrazky) a ze si budem moct pre nu prist - ale ako som si uz zvykol - tak sa nic nedialo a pan Klas je opat nedostupny..
samozrejme medzi tym vsetkym som mu nespocetne vela krat volal..
je koniec aprila a stale cakam na vianocny darcek.

a zajtra nam napise do okienka Milos1 ha ha ha
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #53 kedy: 26. Apríl , 2006, 05:27:34 »

páni mám taký pocit že sa pustím do práce ja veď s  takými to termínami stihnem všetko načas je to smutné keď si človek nedokáže stať za svojím a je to strašná neserióznosť...
Zaznamenané

tatko fóra
ondro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 253

« Odpoveď #54 kedy: 26. Apríl , 2006, 15:17:37 »

povedal by som,ze vybudovat si medzi ludmi Meno stoji kopec namahy,je smutne,ze si teraz svoje triko spini takymto jednanim..ktovie ake ma na to skutocne dovody..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #55 kedy: 26. Apríl , 2006, 15:18:55 »

chlast ? fet ? hazard ? Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #56 kedy: 26. Apríl , 2006, 15:49:04 »

rastis napísal:
Citácia
chlast ? fet ? hazard ? Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..

To by tie zlomene ruky a nohy vysvetlovalo. Ja som čert.. :lol:
Zaznamenané

Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #57 kedy: 26. Apríl , 2006, 17:45:42 »

Takymto pristupom nebude mat za chvilu komu robit.... Sam si to drbe skoda lebo som pocul ze je dobry.
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 26. Apríl , 2006, 22:17:21 »

Ahojte, zeby som pridal moju story? ...
Otec ma staru asi 50-60 ceskoslovensku lubovku, je to nieco ako gibsonka, archtop s f vyrezmi, značka je Muzika-Košťál, (ked niekto volaco viete o tomto panovi, alebo jeho historii, napiste mi), pán Košťál už určite umrel, to by mal vyše sto rokov. Gitara to je teda historická, môj otec, ked mal asi 15 rokov, ju dostal, alebo si ju vypýtal od otca jeho kamaráta, ktorý ju chcel vyhodť, lebo bola uz skoro zodrata a rozsusena, tatko ju dal preprazcovat, rozlepil, vycistil, vybrusil vsetky casti, nalakoval, namontoval tam vtedajsiu elektroniku znacky delux alebo takej dakej, co sa vtedy davali na jolany - cierny signel, dal tam dva potenciometre z radia a zmontoval. Vtedy bol nasim rodinnym priatelom (hovorim nasim, ale ja som vtedy este nezil :-) akademicky maliar Ignac Vincent Hoštecký, a ten malému chlapcovi - môjmu otcovi, na požiadanie pomaloval gitaru do hipisackych farieb, takze bola kriklavo cervena s peknymi kvetinkami a takto vydrzala do dnesnych dôb. Za ten cas bola na povale, a všelikde dokopy aj 30-40 rokov, a sa trochu rozsusila, rozlepila. Tak som si povedal ze spravim otcovi radost, a dam ju spravit, zrekonstruovat. Chcel som novy krk aj s hlavou, daky pekny binding, farbu vinovo cervenu ale aby sa zachovali kvetinky, inlaye ako gibson es-175, zohnal som novy snimac S-D sh2 jazz, ktory som chcel dat ku krku namiesto jolanackeho, nove mechaniky, potaky, kobylku a tak, kompletka. Vybral som si Klasa, lebo ma jednak nahovoril, ze robi taketo rekonstrukcie a tak jedno s druhym. Dal som mu gitaru okolo vianoc, a zaplatil som celu cenu dopredu, co uz nikdy vzivote neurobim. Gitara mala byt hotova do konca januara .. nuz a posuvanim, chorobami, zlomenou rukou a hlavne mesiace nedostupnym telefonom je máj a gitaru este nemam. Par krat sa mi s nim podarilo spojit, ako Brano hovoril, ale zase je nedostupny. Ja neviem ako to mam riesit, asi mi neostava nic ine len cakat. Som povahy ze sa neviem hadat, ale je to jedine co mozem spravit ked chcem spat spravenu gitaru. Co mozem urobit pre buducnost, je asi ze si u nho uz nedam nic spravit, lebo nemam rad nezodpovednych ludi, je mi to luto ze ho takto verejne kritizujem, ja ked spravim v robote, pozadovanu pracu alebo ulohy o mesiac neskor, tak ma vyhodia, o skole ani nehovorim. Cize si to musi priznat, nebude robit nacas, komunikovat - pride o vsetkych zakaznikov. A je bez prace.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #59 kedy: 26. Apríl , 2006, 23:26:57 »

no po vsetkych tychto nazoroch za nim urcite nikdy s nicim nezajdem
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.132 sekund, 23 otázok.