Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 00:41:04
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 38 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: DEATH METAL,a ostatne vypalovacky,ktore si zasluzia nasu pozornost a obdiv  (Prečítané 132772 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #105 kedy: 21. November , 2005, 12:39:40 »

Kokso...dobry napad,mna by to tiez zaujimalo:) stacila by anketa....ale moja skupina tam nie je.Ja som:Malo pocuvam a velmi fandim:)
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #106 kedy: 21. November , 2005, 12:46:20 »

Jimi prečo ty na väčšinu vecí musíš reagovať dvakrát? (Príspevok môžeš po sebe aj editovať, aj ho zmazať, už som to po tebe robil tožkokrát, ale už sa mi nechce, je to odteraz na tebe) Žmurk
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #107 kedy: 21. November , 2005, 12:51:39 »

PITU:Ked si to vsimnem tak to zmazem,ale niekedy mi to nabehne az po refreshovani,ked uz v tej teme nie som,takze to nevidim a vsimnem si to az ked idem pre odpoved.Sorry.Nie je to zamer,len temperament v klikani:)inak si to neviem vysvetlit.Na inych forach sa mi to nestava.Tu to mozno viacej prezivam:))
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #108 kedy: 21. November , 2005, 12:58:00 »

To je fajn, to sa mi páči. :)
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #109 kedy: 21. November , 2005, 16:18:53 »

Death Metal...co ja viem...na strednej som frcal na Six Feet Under. Spominam, ze sme sa so spoluziakom bavili ked sme si v booklete citali tie texty. Nemam ten styl nejako v laske, ale rad si vypocujem taky death metal kde muzikanti okrem toho, ze mykaju hlavami vedia aj na tych nastrojoch hrat(napr. kapelka Death, Theory In Practice) Ina kategoria je skupina Cynic. Mam od nich album Focus a ten sa mi vazne paci. Ale problem je v niecom inom. Ked niekomu povies ""pocuvam death metal"" tak sa na teba pozrie ak nie s odporom tak s lutostou. Lebo ludia si myslia, ze podla toho aku hudbu pocuvas alebo ake tricko si oblecies taky si clovek. Co je trosku chytene...
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #110 kedy: 22. November , 2005, 16:14:06 »

Citácia
Originally posted by viktor martin nespravis kruhovy diagram kolko ludi sa zapojilo a kolki z nich pocuvaju velmi death metal kolki len trochu ale moc nefandia a kolki vobec nepocuvaju..
Uz zacinaju pripravy ankety za rok 2005, tvoj napad bude prehodnoteny a pripadne zaradeny medzi otazky. Vasa redakcia.
Zaznamenané

Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #111 kedy: 22. November , 2005, 16:18:37 »

no tato hudba jednoducho neni pre kazdeho-s hudbou treba postupne. ja som v mojich prvopociatkoch ocuval iron/metlu-tiato veci (hlavne metla) sa mi zdali najtvrdsie veci na svete,no a postupne som si obluboval dalsie styly,ci uz helloween,alebo Morbid Angel;) a Mayhem,marduk...atd..
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
jolan
pravidelný návštevník
Príspevkov: 556

« Odpoveď #112 kedy: 25. November , 2005, 17:19:52 »

Citácia
Originally posted by midnightstranger Death Metal...co ja viem...na strednej som frcal na Six Feet Under. Spominam, ze sme sa so spoluziakom bavili ked sme si v booklete citali tie texty.
no six feet je skorej nejaky hardcore nebyt chrisa barnsa (spevaka) ... a ten Cynic :1: tak toto mozem... super vec.
Zaznamenané

Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #113 kedy: 25. November , 2005, 22:04:35 »

ujujuj, six feet pred rokom / dvomi spravil komplet Ac Dc Back In Black. parada to je. tucne gitary a ten spev. paradny napad prerobit tuto hardrockovu klasiku ! :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
jolan
pravidelný návštevník

« Odpoveď #114 kedy: 25. November , 2005, 23:19:20 »

Citácia
Originally posted by Darthez ujujuj, six feet pred rokom / dvomi spravil komplet Ac Dc Back In Black. parada to je. tucne gitary a ten spev. paradny napad prerobit tuto hardrockovu klasiku ! :hairy
no oni prerobili na albumoch graveyard classics klasiky rockovej hudby a je to prudko pocuvatelne :) ale inak vlastna tvorba sfu je taky primitivny metalik s deathovym spevom :hm:
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #115 kedy: 25. November , 2005, 23:56:57 »

ano to mas pravdu s tym graveyard. ale spravili aj komplet cely back in black. neviem ako sa to v ich vydani vola. ale su tam vsetky songy z Back in Black a ziadne ine. mam / mal som to stiahnute z netu. to bola muziak. HELL YEAH. uz nic ine len auto a stiahnut okna :)) :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
jolan
pravidelný návštevník

« Odpoveď #116 kedy: 26. November , 2005, 09:20:32 »

na albume maximum violence prerobili zase skladbu wratchild od Iron Maiden, ak niekto chce mozem to supnut na ftp, ci nie? :? su znami takymito uletmi coverov, na graveyard bol aj purple haze od hendrixa - lahodka :)
Zaznamenané

Punisher
pravidelný návštevník

« Odpoveď #117 kedy: 26. November , 2005, 09:27:24 »

purple mam,je to genialne
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #118 kedy: 15. Január , 2006, 16:45:43 »

z vlastnej skusenosti mam pocit,ze vacsina ludi pocuvajucich ´agresivnu´ hudbu su svojim posobenim presnym opakom nalady,ktoru tvori ich hudba..pravidlo to nebude,ale toť moja skusenostB)
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
Punisher
pravidelný návštevník

« Odpoveď #119 kedy: 15. Január , 2006, 16:56:54 »

:huh:
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 38 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.