Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 16:35:07
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: z analogovej kamery - na DVD  (Prečítané 4893 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
vylo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 259

« kedy: 17. November , 2005, 15:01:02 »

Nazdar draci! Mam takyto problem nahravali sme na analogovu kameru vystupenie nasej kapely a chcem aby bol ten zaznam na PC. chcel som so urobit tak ze kameru napojim na DVD rekorder a nahram cely zaznam ale ked som vlozil DVD vypalene na rekorderi do PC tak mi ho nechce nacitat DVD-romka ale prehravac mi ho bez problemov prehra. Nema nikto skusenost ako to dostat na PC? A este jedna vec ked dvd dam do PC tak mi vypise ze to ma system zapisu RAW a normalne dvd vypalene na PC ho maju UDF alebo ISO. PS: strihovu kartu nemam preto varianta vez DVD rekorder.Help!!!
Zaznamenané

Ja nic, ja muzikant!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 17. November , 2005, 15:18:12 »

Keď to nechce zobrať tvoja DVD-romka, tak asi len to skúsiť hodiť do PC u niekoho iného a potom vypáliť opäť.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 17. November , 2005, 17:16:14 »

Mozno som to zle pochopil... V akom formate Ti to zaznamenal na DVD medium recorder ? Ak z toho spravil *.vob, ako su aj bezne komercne DVD nosice, samozrejme, ze to nejde do PC skopirovat, iba prehrat. Ak je to naozaj tato situacia treba to rippnut nejakym programom - Smart Ripper, DVD Decrypter a pod. A treba to prekonvertovat do nejakeho pre PC standardneho formatu - DivX, Xvid alebo nejaky podobny mpeg4 kodek. Alebo si myslel nieco ine ?
Zaznamenané
vylo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 17. November , 2005, 18:58:02 »

no problem je v tom ze by som to aj prekonvertoval ale ako to dvd das do dvdromky tak ti ukaze ze cd je prazdne a vyhodi ti prazdne okno skratka ziadna ikonka/subor/ na dvd neni a skusal som to asi uz v 6 roznych napalovackach a to iste skusal som aj na roznom rekerderi a stale to iste
Zaznamenané

Ja nic, ja muzikant!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 17. November , 2005, 19:11:27 »

Tazko radit. Ide o to, co je to za DVD rekorder a v akom formate robi zaznam. Inak najjednoduchsie je najst niekoho v okolii, kto ma na karte video-in. Nemusi to byt zrovna specialna strihova karta. Video-in maju aj niektore graficke karty a ma ho urcite vacsina TV kariet.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 17. November , 2005, 21:44:32 »

Ja mam pocit, ze prehra mu to iba ten DVD player, na ktorom to nahraval a v PC ani tuk. Tak tomu rozumiem aspon...
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #6 kedy: 17. November , 2005, 23:32:33 »

no pokial mu to v nejakom totalcomanderi, alebo ""My Computer"" ukazuje ze tam nic nieje, tak mam pocit, ze mu to neprehra v nicom. Mozno sa na tom dvdrecorderi da nastavit nejako vystupny format, alebo su proste taki hajzli, ze to takto spravili aby si to nemohol nejako dalej sirit/editovat na PC. skus niekoho radsej poprosit kto ma firewire tak ti to grabne. Alebo si to kup..ta karta stoji tisicku :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 18. November , 2005, 01:18:47 »

iMbUS - ma analogovu kameru, pisal to v prvom prispevku. Takze firewire asi ee, jedine video-in, ako som spominal.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #8 kedy: 18. November , 2005, 02:05:17 »

Stále je tá možnosť, že práve vylova DVD-romka nechce prečítať to napálené DVD, treba to skúsiť u niekoho iného v počítači. Možno to bude ok, potom tam to prepáliť na iné DVD a hádam to už DVD doma načíta.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 18. November , 2005, 02:13:37 »

Pitu - vylo pisal, ze to skusal uz aj v inych napalovackach (predpokladam, ze v DVD - nie CD :) )... Ako citate, hosi :) ?
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #10 kedy: 18. November , 2005, 07:58:22 »

možno poradím zle - ale dvd napálené na stolnom rekordéri treba finalizovať, ináč nepôjde prehrať na pc. tú funkciu dvd rekordér musí mať.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #11 kedy: 18. November , 2005, 11:48:54 »

rastis jasne..analogovu som prehliadol Smútim..amen
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #12 kedy: 18. November , 2005, 12:46:17 »

Hop, ten jeden príspevok som prehliadol. No čo, zabijem sa preto? :)
Zaznamenané

max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #13 kedy: 18. November , 2005, 17:04:13 »

Vylo, napis typ DVD rekordera, ktory si pouzil na nahravanie. Pisal si ze DVD prehravac to prehra. Skusal si na viacerych ? Dost zvlastne ze nevidis ziadne subory na disku. Strc ho do pocitaca s DVD vypalovackou a skus vo vypalovacom programe funkciu info o disku.
Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
vylo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #14 kedy: 18. November , 2005, 20:20:52 »

Uz som na to prisiel vdaka rady-mu ma apsolutnu pravdu. Pokial napalujete daco na dvd rec tak ziadne pc to neprecita to dvd musite finalizovat/uzavriet/ a potom to precita aj ta najsitnejsia dvd romka. Vdaka chalani:1:
Zaznamenané

Ja nic, ja muzikant!
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.