jazz
nováčik
Príspevkov: 58
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. Apríl , 2007, 23:10:21 » |
|
Tiez sa mozem pochvalit jednym kuskom od Milana Ciza : Musim sa priznat, ze pred tym som nepocul o nikom zo Slovenska kto by robil archtop gitary. Preto, ked som nahodou narazil na Milanovu webstranku a zbadal tam lubovku , bol som prijemne prekvapeny. Mam uz jednu akusticku jazz gitaru na mieru od nemeckeho vyrobcu s ktorou som spokojny ale potreboval som gitaru so zabudovanym snimacom. Oslovil som ho teda, nevedel som do coho idem ale dal som na dobry pocit z prveho stretnutia. Riskol som to. Vysledok predcil moje ocakavania. Milan je vazny profik - co sa remesla tyka ale velmi dobre sa s nim aj komunikovalo. Chcel som gitaru s vlastnym dizajnom a mal som kopec napadov. Vsetko sme do detailov preberali pocas vyroby hlavne cez maily. Samozrejme ako na kazdom prototype aj tu upravujeme este nejake detaily. Ale co sa zvuku tyka, som absolutne spokojny. Gitara ma skvely response, plny ton jasne basy a pevne vysky. Co viac chciet? Nehovoriac o vybornej cene za celomasiv. Gitarka ma dobru odozvu aj medzi hudobnikmi - viem, ze teraz robi gitaru mojmu spoluziakovi Slovincovi. Posielam aj nejake foto z vyroby:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. Apríl , 2007, 23:23:27 » |
|
Tiez sa mozem pochvalit jednym kuskom od Milana Ciza : Musim sa priznat, ze pred tym som nepocul o nikom zo Slovenska kto by robil archtop gitary. Robia viaceri, viem este o min. dalsich dvoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jazz
nováčik
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 03. Apríl , 2007, 09:04:22 » |
|
ok, o jednom viem aj ja, ale terminy a komunikacia - resp. nekomunikacia... A kto je ten druhy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 03. Apríl , 2007, 10:09:13 » |
|
ok, o jednom viem aj ja, ale terminy a komunikacia - resp. nekomunikacia... A kto je ten druhy? Igor Keller robi tiez obcas lubovky pokial viem, dokonca ich uspesne predava v zahranici.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. Apríl , 2007, 20:43:16 » |
|
aj Miloš Klas ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jazz
nováčik
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. Apríl , 2007, 22:04:48 » |
|
no to je prave ten prvy pripad co som spominal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 08. Apríl , 2007, 16:45:40 » |
|
Vcera som na koncerte kapely Peoples videl gitaru od Ciza. Na prvy pohlad vyzerala uplne ako ta co ma Shuni (Danka z Margot), lenze tato ma full scalloped.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
jazz
nováčik
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. Marec , 2009, 00:19:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 13. Marec , 2009, 09:55:30 » |
|
Síce neviem čo by som ja s takou gitarou robil. Ale sú nádherné. Super. Prečo 18 palcov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. Marec , 2009, 09:55:43 » |
|
Neviem pochopit, preco na tej gitare nie je binding na prazcoch. Takto to posobi akoby bola amatersky preprazcovana.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. Marec , 2009, 15:30:35 » |
|
kks, akurát keď vyrábal značky na Henry G. Jazz (tá červená) som bol u neho v dielni na porady... hral sa s tým veru Keď som sa ho už už chcel spýtať, že odkial kupuje perleť, tak som si všimol na pracovnom stole rozrýpanú mušľu z mora šikovný majster inak pán Čellár, vy ste vlastníkom jednej z tých nových ?
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2009, 15:32:37 od Racius »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jazz
nováčik
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. Marec , 2009, 22:03:01 » |
|
Neviem pochopit, preco na tej gitare nie je binding na prazcoch. Takto to posobi akoby bola amatersky preprazcovana. Praveze binding tam je, akurat je vo forme natural dreva. Tak ako aj lemovanie tela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jazz
nováčik
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. Marec , 2009, 22:08:09 » |
|
Síce neviem čo by som ja s takou gitarou robil. Ale sú nádherné. Super. Prečo 18 palcov? To je velkost tela, bezne su sedemnastky, tieto osemnastky sa pouzivali v bigbandoch, v case ked este neboli zosiky Su dost hlasne aj bez stavy. No co ja viem, co by si robil? Zeby hral?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jazz
nováčik
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. Marec , 2009, 22:11:41 » |
|
kks, akurát keď vyrábal značky na Henry G. Jazz (tá červená) som bol u neho v dielni na porady... hral sa s tým veru Keď som sa ho už už chcel spýtať, že odkial kupuje perleť, tak som si všimol na pracovnom stole rozrýpanú mušľu z mora šikovný majster inak pán Čellár, vy ste vlastníkom jednej z tých nových ? pán Racius, Čellár je vlastníkom tej oranžovej, pridanej do fóra dávnejšie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879