depesak
nováčik
Príspevkov: 25
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 28. Máj , 2006, 15:59:22 » |
|
Pitu: Preto depesak, lebo som vyrastal na syntakovej hudbe 80tych rokov. A co sa za mladi naucis...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 28. Máj , 2006, 16:18:08 » |
|
A Kamil ked už si tu:Za aku dobu vyrobiš gitaru? /bajočko/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 28. Máj , 2006, 16:32:55 » |
|
rudy napísal:A Kamil ked už si tu:Za aku dobu vyrobiš gitaru? /bajočko/ Pytam sa preto,bo by som o daku mal zaujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
depesak
nováčik
Príspevkov: 25
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 28. Máj , 2006, 19:54:17 » |
|
Bajocko za 2 az 4 mesiace podla toho, kolko mam naraz objednavok, aku chces povrchovku a aku konstrukciu. A kolko hrania mam s kapelou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bussdriver
Hosť
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 21. Február , 2007, 17:56:00 » |
|
no, asi sa nevyjadrujme hanebne o ludoch ktorych nepozname, vsak. Takze aby bolo jasne, kamil pouzival beck alektriku a snimace asi tak pred 100rokmi, ked ina alternativa nebola, potom presiel ako vsetci nastrojary vselicim cez tiez na slovensku robeny kent armstrong, seymur duncen, mec a kopec inych, teraz pouziva opat slovenske sbs. myslim ze vie preco... vsak su skvele. no a mne sa tiez raz nepodpisal na basu a potom o mesiac volal ze ci sa uz moze, totiz vtedy na to nebol cas, obaja sme sa ponahlali. ale teraz moja basa uz hrdo nesie jeho meno. Tiez mam jednu basu, na ktorej bol podpisany, potom mi robil celkovu generalku - aj povrchovu upravu-brsenie jaziev a voskovanie, cim podpis zmyzol a ja som si ho tam vypytal a je tam opat. To ze by sa pod niektore nastroje nepodpisal plati o asi len o nastrojoch vyrobenych na zaciatku, a to musime uznat, ze kazdy sa ma pravo ucit, a on sa na stastie este stale uci a zdokonaluje, a to si myslim ze uz teraz robi kvalitne nastroje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 21. Február , 2007, 18:26:21 » |
|
Na Kamila Grebeňa som tu ešte nečítal ani jedno hanebné vyjadrenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 21. Február , 2007, 20:30:43 » |
|
nepochopil som co tym chcel autor clanku povedat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 04. Október , 2008, 22:55:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Príspevkov: 92
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 17. September , 2009, 23:42:26 » |
|
Nas basak ma basu od Grebena a pocas turne mu na 4. koncerte odisla elektronika (proste sa odpojil kablik odniekial lebo tam bol len tak nasadeny) a na asi 10. koncerte sa mu vytrhol cely horny srob a skoro mu cela basa padla na zem. Zvuk aj vzhlad nastroja naozaj vynikajuce, ale tak podla mna take lovase za to, ze si to v prvych dvoch tyzdnoch od vyroby musis na kolene sam opravovat lebo sa to do..bava...to je NEHANEBNE
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 28. September , 2009, 20:59:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Príspevkov: 92
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 29. September , 2009, 01:39:48 » |
|
Nas basak mu doslova povedal, ze hra rad agresivne a potrebuje basu co vydrzi vsetko. alebo skoro vsetko. ale chapanie agresivneho hraca sa asi u roznych ludi lisi
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 12. Október , 2009, 14:11:08 » |
|
Nas basak mu doslova povedal, ze hra rad agresivne a potrebuje basu co vydrzi vsetko. alebo skoro vsetko. ale chapanie agresivneho hraca sa asi u roznych ludi lisi ziadny nastroj nevydrzi vsetko... ked kamos nevie ako sa s nastrojom zaobchadza, tak nech ide do riti nie este davat to za vinu konstrukterovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. Október , 2009, 19:34:15 » |
|
cubo , ale ten nastroj mal mesiac tak musi co to zniest ,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 14. Október , 2009, 08:38:14 » |
|
No a co ze mal mesiac, nevies presne ake psie kusy s nou ten basak stvaral. Ja mam basu od Kamila a som s nou neskutocne spokojny... ked budem chciet dalsiu basu tak pojdem urcite iba za nim.
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 14. Október , 2009, 11:53:27 » |
|
cubo , ale ten nastroj mal mesiac tak musi co to zniest , ano ale nie hocico... podla mna ten chlap je debil ktory si nevie vazit nastroj a pokazil si ho... a teraz to dava za vinu konstrukterovi... to je uz ako v amerike ze tucni ludia zaluju McDonald za to ze su tucni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|