Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 19:43:35
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kamil Greben  (Prečítané 60850 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
depesak
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #30 kedy: 28. Máj , 2006, 15:59:22 »

Pitu: Preto depesak, lebo som vyrastal na syntakovej hudbe 80tych rokov. A co sa za mladi naucis...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 28. Máj , 2006, 16:18:08 »

A Kamil ked už si tu:Za aku dobu vyrobiš gitaru? /bajočko/
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 28. Máj , 2006, 16:32:55 »

rudy napísal:
Citácia
A Kamil ked už si tu:Za aku dobu vyrobiš gitaru? /bajočko/
Pytam sa preto,bo by som o daku mal zaujem.
Zaznamenané
depesak
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #33 kedy: 28. Máj , 2006, 19:54:17 »

Bajocko za 2 az 4 mesiace podla toho, kolko mam naraz objednavok, aku chces povrchovku a aku konstrukciu. A kolko hrania mam s kapelou.
Zaznamenané
bussdriver
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 21. Február , 2007, 17:56:00 »

no, asi sa nevyjadrujme hanebne o ludoch ktorych nepozname, vsak. Takze aby bolo jasne, kamil pouzival beck alektriku a snimace asi tak pred 100rokmi, ked ina alternativa nebola, potom presiel ako vsetci nastrojary vselicim cez tiez na slovensku robeny kent armstrong, seymur duncen, mec a kopec inych, teraz pouziva opat slovenske sbs. myslim ze vie preco... vsak su skvele. no a mne sa tiez raz nepodpisal na basu a potom o mesiac volal ze ci sa uz moze, totiz vtedy na to nebol cas, obaja sme sa ponahlali. ale teraz moja basa uz hrdo nesie jeho meno. Tiez mam jednu basu, na ktorej bol podpisany, potom mi robil celkovu generalku - aj povrchovu upravu-brsenie jaziev a voskovanie, cim podpis  zmyzol a ja som si ho tam vypytal a je tam opat. To ze by sa pod niektore nastroje nepodpisal plati o asi len o nastrojoch vyrobenych na zaciatku, a to musime uznat, ze kazdy sa ma pravo ucit, a on sa na stastie este stale uci a zdokonaluje, a to si myslim ze uz teraz robi kvalitne nastroje.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #35 kedy: 21. Február , 2007, 18:26:21 »

Na Kamila Grebeňa som tu ešte nečítal ani jedno hanebné vyjadrenie. Žmurk
Zaznamenané

cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #36 kedy: 21. Február , 2007, 20:30:43 »

nepochopil som co tym chcel autor clanku povedat Smútim
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #37 kedy: 04. Október , 2008, 22:55:09 »

http://kultura.sme.sk/c/4107504/hudobne-ulety-nova-kapela-basaka-z-vidieku.html
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Andrew
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 92

Knowledge is power.

« Odpoveď #38 kedy: 17. September , 2009, 23:42:26 »

Nas basak ma basu od Grebena a pocas turne mu na 4. koncerte odisla elektronika (proste sa odpojil kablik odniekial  lebo tam bol len tak nasadeny) a na asi 10. koncerte sa mu vytrhol cely horny srob a skoro mu cela basa padla na zem.   Som frajer    Zvuk aj vzhlad nastroja naozaj vynikajuce, ale tak podla mna take lovase za to, ze si to v prvych dvoch tyzdnoch od vyroby musis na kolene sam opravovat lebo sa to do..bava...to je NEHANEBNE  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
cutaj
pravidelný návštevník

« Odpoveď #39 kedy: 28. September , 2009, 20:59:55 »

stalo sa to co sa nemalo  Som frajer , tazko povedat kde a preco nastala chyba ( toa asi vie Greben a zakaznik )) , aspon sa clovek presveci preco sa oplati instalovat LEN KVALITNE veci  Si píš!!! :) :) :)
Zaznamenané
Andrew
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 92

Knowledge is power.

« Odpoveď #40 kedy: 29. September , 2009, 01:39:48 »

stalo sa to co sa nemalo  Som frajer , tazko povedat kde a preco nastala chyba ( toa asi vie Greben a zakaznik )) , aspon sa clovek presveci preco sa oplati instalovat LEN KVALITNE veci  Si píš!!! :) :) :)

Nas basak mu doslova povedal, ze hra rad agresivne a potrebuje basu co vydrzi vsetko. alebo skoro vsetko. ale chapanie agresivneho hraca sa asi u roznych ludi lisi :)
Zaznamenané

ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #41 kedy: 12. Október , 2009, 14:11:08 »

Nas basak mu doslova povedal, ze hra rad agresivne a potrebuje basu co vydrzi vsetko. alebo skoro vsetko. ale chapanie agresivneho hraca sa asi u roznych ludi lisi :)

ziadny nastroj nevydrzi vsetko... ked kamos nevie ako sa s nastrojom zaobchadza, tak nech ide do riti nie este davat to za vinu konstrukterovi  ?§!.
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník

« Odpoveď #42 kedy: 13. Október , 2009, 19:34:15 »

cubo , ale ten nastroj mal mesiac tak musi co to zniest  Som frajer ,
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #43 kedy: 14. Október , 2009, 08:38:14 »

No a co ze mal mesiac, nevies presne ake psie kusy s nou ten basak stvaral. Ja mam basu od Kamila a som s nou neskutocne spokojny... ked budem chciet dalsiu basu tak pojdem urcite iba za nim.  Na zdravie!
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #44 kedy: 14. Október , 2009, 11:53:27 »

cubo , ale ten nastroj mal mesiac tak musi co to zniest  Som frajer ,

ano ale nie hocico... podla mna ten chlap je debil ktory si nevie vazit nastroj a pokazil si ho... a teraz to dava za vinu konstrukterovi... to je uz ako v amerike ze tucni ludia zaluju McDonald za to ze su tucni  ?§!.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.