PRED : Keďže na ten žilinský zatiaľ nie je čas ani chuť organizujem úlet rýchly a bez premýšľania na Liptove miesto ešte neznáme, ale chuť veľká niekde v LM v Piatok môj príchod cca 15"00+- 1/2h realizácia rýchla účasť hojná(Lubo,martinlm,Metallhammer?-ešte o tom nevie)Uvidíme ako to dopadne ak nie hráme na námestí,alebo v dajakej garáži akurát treba pripojenie na 230V inak žiadny problém až na Mestských
Som zvedavý po konaní budú fotky a rozsiahly popis...A večer hromadne do Harleya na Silent Duo tuším o [21'00] Hurááááááá Jam možno bude pokračovat aj v sobotu nevedno
PO : Takže Jam sa úspešne vykonal v Závažnej Porube v KD v skúšobni
.Dúfam že hlavný iniciátor a vybavovač skúšobne nebude nahnevaný keďže o tom ani nevedel a pustil nás a dozor nám robil Miro-bicman.Takže ešte raz díki chalani za miesto a nehnevajte sa nič sme nezničili
). No napriek počiatočným problémom a hlavne źubovej ne��astnosti keďže nás nedokázal trochu zmanagovať to myslím dopadlo celkom dobre.Je �a�ko sa zohra� 4 gitaristom a bassákovi keď sa nepoznajú podaktorí majú značné medzeri v teórii a vedia len rýchlo �alie� bez zmyslu(to ako ja),podaktorým to ide a vedia aj počúvajú(MartinLM),niektorý sa sna�ia počúva�(Danny)a zmanagova� sa to celé sna�il talentovaný a �ialený (źubo)-ktorý má proste talent a na riadny jam by mu boli dobrý partneri tak Malmsteen, Vai a Petrucci od ktorých by čo to pochytil
).Inak sa to vyvinulo celkom dobre teda myslím zi�li sme sa aj čosi zahrali a bola aj sranda a� na trápenie źuba tomu sme mám taký pocit zničili boles�ou hlavy celý večer :sorry: Ljubik. Ja osobne viac Trashujem ako sólujem predsa na sólovanie treba viac talentu aj teoretických aj technických znalostí.Dajako mi blbol amp a nespojazdnil som ani aut. bubeníka a chýbali aj dajaké bicie sample ktoré som u� nestihol nahra� a bolo by to asi lep�ie.Nabudúce sa lep�ie pripravím.Včera som doma hral s bicími a hralo to nejako lep�ie ako na jame neviem, �eby zákon schválnosti.Fotiek je dos� treba ich tro�ku spracova� aj s popisom a čoskoro ich pridám. Večer sme sa v�etci zi�li na Silent Duu v Harley ale chalanom sa asi moc nepáčilo či silou mocou chceli vidie� dajaký koncert Jazzmanov a tak sa potom zbalili a odi�li. Mne sa u� nechcelo odbieha� a znova sa vraca� tak som u� ostal dokonca. Aj s martinomLM. Domov som pri�iel a� okolo 3"00 značne unavený podarilo sa mi toti� zblúdi� keď�e som i�iel po starej ceste a zabudol som odboči� na Ru�omberok a spamätal som sa a� ďaleko niekde v horách za Liptovskými Matia�ovcami - tajne som dúfal, �e niekde vyjdem aj by som bol, ale v Tvrdo�íne čo by bola značná okžuka bez mapy u� v �ivote nikde nejdem a e�te v tmavej noci a po takej ceste ako je stará z LM e�te �e som sa vrátil a nafty bolo dos� domov som potom pálil ako �ialený chudák traktorík...a skoro som miestami hodil aj mikrospánok...Tak�e som rád �e som nakoniec v poho do�iel.
Galéria