Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

John Petrucci

Started by guitman, 05. August , 2004, 10:47:03

Branko

Aparat pouzivany na G3. :)

Rectifier

juj vyzerá to chutne  8)

Misko

Kks, ja uz to vidim, ze do 10 rokov budu klasicke aparaty v modernej tvrdej hudbe minulostou. Fractal Audio si narazili kurevsky zlatu banu.  :zdar:

palii

Quote from: Misko on 13. Október , 2012, 12:27:29
Kks, ja uz to vidim, ze do 10 rokov budu klasicke aparaty v modernej tvrdej hudbe minulostou. Fractal Audio si narazili kurevsky zlatu banu.  :zdar:
super trend nahodou, vsetci normalni si kupime casom povodne axe k aparatu jak lacneji multiefekt

proghopik

Quote from: Misko on 13. Október , 2012, 12:27:29
ze do 10 rokov budu klasicke aparaty v modernej tvrdej hudbe minulostou

A co bude v modernej makkej hudbe?
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

Misko

Quote from: proghoper on 13. Október , 2012, 12:39:08
Pride majestatny navrat vsetkych tych husnych analogovych klavesov, spinavych gitar a psychedelickych postupov.  :zdar:

styrioci

Quote from: proghoper on 13. Október , 2012, 12:39:08
to predsa nikoho nezaujima

palii

ale no. v ramci predaja hudobnin novacikom ste mozno mainstream, ale v ramci naozajstnej dospelackej hudby iba taka mala deviacia

Misko

Quote from: palii on 13. Október , 2012, 13:28:52
ale no. v ramci predaja hudobnin novacikom ste mozno mainstream, ale v ramci naozajstnej dospelackej hudby iba taka mala deviacia
Iba ja tu nevidim ziadnu spojitost s predoslymi prispevkami?

Iggy

Quote from: palii on 13. Október , 2012, 13:28:52
palii napisal "naozajstna dospelacka hudba" a myslel tym veci, ktore sa pacia jemu. smejem sa nahlas  :laugh: :laugh: :laugh:
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

palii

Quote from: Iggy on 15. Október , 2012, 15:36:17
palii napisal "naozajstna dospelacka hudba" a myslel tym veci, ktore sa pacia jemu. smejem sa nahlas  :laugh: :laugh: :laugh:
to som tym nemyslel. ale daj ukazku toho, co "dospelacke" sa mne paci a ty sa preto smejes

Quote from: Misko on 13. Október , 2012, 15:46:23
Iba ja tu nevidim ziadnu spojitost s predoslymi prispevkami?

no to preto, lebo nereagujem na predosle prispevky, ale iba jeden predosly prospevok.

Iggy

Quote from: palii on 15. Október , 2012, 16:02:01
to som tym nemyslel. ale daj ukazku toho, co "dospelacke" sa mne paci a ty sa preto smejes
mne pride hlavne smiesne, ze tak nejaku hudbu oznacujes. je to hlupe a implikuje to pocit vlastnej dolezitosti z toho, ze nejaka hudba, ktoru pocuvas, sa tak - podla teba - da oznacit.
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

palii

Quote from: Iggy on 15. Október , 2012, 16:45:44
mne pride hlavne smiesne, ze tak nejaku hudbu oznacujes. je to hlupe a implikuje to pocit vlastnej dolezitosti z toho, ze nejaka hudba, ktoru pocuvas, sa tak - podla teba - da oznacit.
vobec, to som len zas devalvoval metlakov, lebo si  zasluzia  :whistle:

bubla15

Ked uz sa do tohto zabrdlo, ja nebudem nikdy "dospelacku" hudbu pocuvat , to len tak OT  :drink: