Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 19:38:49
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gary moore  (Prečítané 56412 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #105 kedy: 04. Jún , 2009, 13:14:26 »

praveze nie, z viacerych zdrojov som to pocul...

ale ako nie album ale len ta skladba  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #106 kedy: 04. Jún , 2009, 13:23:10 »

ale ako nie album ale len ta skladba  Zdravíčko

ten album som nepocul uz roky, ale nemam pocit, zeby tam experimonetoval s roznymi zvukmi v skladbach... pokial si pamatam, cely zneje pomerne jednoliato, nie ?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #107 kedy: 04. Jún , 2009, 13:24:59 »

ten album som nepocul uz roky, ale nemam pocit, zeby tam experimonetoval s roznymi zvukmi v skladbach... pokial si pamatam, cely zneje pomerne jednoliato, nie ?

praveze to ze nezneje... ak sa lepsie zapocuvas je tam spusta zvukov... + na koncerte Live Blues ktory mam ma rovnako soldano ako bluesbreaker Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #108 kedy: 04. Jún , 2009, 13:28:22 »

v zasade ma az tak nezaujima, na com hrava / nahrava... podobne ako Jeff Beck a mnoho inych... im to zneje stale rovnako a dobre skrz vsetko :)
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #109 kedy: 04. Jún , 2009, 13:46:29 »

Minule som pozeral live DVD Gary Moore, kde hral na SOLDANO SLO100 a určite aj cez skreslený zvuk, nikde mám skôr pocit, že ho mieša spolu s Marshallom...
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #110 kedy: 04. Jún , 2009, 13:55:25 »

gary hra nieco ako brutal death metal..akurat je to blues Na zdravie!     ..ohladom zvuku si myslm ze mu to vsade hra rovnako.. Zdravíčko
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #111 kedy: 04. Jún , 2009, 13:59:25 »

premna osobne je toto balzam na dusu od garyho..a ten zvuk brutalny..aj ja chcem taky zvuk na strate Smútim...neviete co robi ze mu to tak hra?...to je len fender a marshall? 
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #112 kedy: 04. Jún , 2009, 14:12:18 »

Mne sa lubil vzdy viac jeho zvuk so Soldanom ako teraz s Marshallmi co ma. A potom este najviac so starymi Marshallmi z cias Thin Lizzy a Colosseum II, to bol pre mna najlepsi G. Moore, kym sa chvalabohu nesnazil hrat blues.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #113 kedy: 04. Jún , 2009, 14:21:35 »

aj ja chcem taky zvuk na strate ...neviete co robi ze mu to tak hra?...to je len fender a marshall? 

by som povedal, ze okrem vsetkeho mozneho dalsieho to je nejaky neuveritelne tlsty Srakac... neviem, ci to je original 60tkovy (aj Rory Galagher mal tak tlsty zvuk na Strakaci... ) alebo nejaka vydarena reiussue... ale povedal by som, ze s nejakym sucasnym ostrym modernejsim modelom by mu to tak neznelo... ono vseobecne som sa aj ja trebars castejsie stretol s tenkymi Strakacmi, ako nejakymi popici tucnymi...

dalsie veci co sa mu podpisuju na zvuku si netrufam odhadnut... ale nepredpokladam nejake zazracne komplikovane vybavenie... podla mna paprce a tlsty Strakac :)
« Posledná zmena: 04. Jún , 2009, 14:22:07 od rastis » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #114 kedy: 04. Jún , 2009, 14:25:08 »

dalsie veci co sa mu podpisuju na zvuku si netrufam odhadnut... ale nepredpokladam nejake zazracne komplikovane vybavenie... podla mna paprce a tlsty Strakac :)

to jak sa sklebi nepomoze ? :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #115 kedy: 04. Jún , 2009, 14:26:09 »

to jak sa sklebi nepomoze ? :)

ne, to som skusal a vysklebil som maximalne unca-unca... to bude v inom  Na zdravie!
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #116 kedy: 04. Jún , 2009, 14:26:44 »

by som povedal, ze okrem vsetkeho mozneho dalsieho to je nejaky neuveritelne tlsty Srakac... neviem, ci to je original 60tkovy (aj Rory Galagher mal tak tlsty zvuk na Strakaci... ) alebo nejaka vydarena reiussue... ale povedal by som, ze s nejakym sucasnym ostrym modernejsim modelom by mu to tak neznelo... ono vseobecne som sa aj ja trebars castejsie stretol s tenkymi Strakacmi, ako nejakymi popici tucnymi...

tlsty strakac je co?...myslis ze ma nato vpliv aj ten hmatnik? lebo ja mam javorovy
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #117 kedy: 04. Jún , 2009, 14:26:50 »

by som povedal, ze okrem vsetkeho mozneho dalsieho to je nejaky neuveritelne tlsty Srakac... neviem, ci to je original 60tkovy (aj Rory Galagher mal tak tlsty zvuk na Strakaci... )

Hej, to je tusim 1960 rocnik tento jeho. Bohuzial nove Straty zneju ako z umelej hmoty oproti tym povodnym.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #118 kedy: 04. Jún , 2009, 14:30:59 »

Hej, to je tusim 1960 rocnik tento jeho. Bohuzial nove Straty zneju ako z umelej hmoty oproti tym povodnym.

ale tuto v inzeratoch ked sa predavaju tak zneju cista smrt  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #119 kedy: 04. Jún , 2009, 14:31:13 »

tlsty strakac je co?...myslis ze ma nato vpliv aj ten hmatnik? lebo ja mam javorovy

ja osobne si netrufam odhadnut rozdiel medzi hmatnikmi... kazdy strakac rozneho modelu a rozneho obdobia vyroby hra inac... ale ked som predaval v obchode s Fendrami, tak nove kusy mi prisli stejne - ci javor, ci palisander, ja som am v ramci rovnakeho modelu nejako nedokazal odlisit vplyv hmatnika, ani pri Mexicach, ani pri USA, ani pri Squieroch...

tlsty Strakac znamena to, ze ked pocujes nejakeho Galaghera alebo tuto Morea, alebo aj niektorych Hendrixov, tak nechapes z toho zvuku :)
« Posledná zmena: 04. Jún , 2009, 14:33:24 od rastis » Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.