Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 20:53:41
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SIGN - koncerty  (Prečítané 78288 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #135 kedy: 14. Január , 2008, 20:20:25 »

my sme chudobny vychod, vsetci ficime na spanielach..akurat kurt sa rozhodol modernizovat a priblizit zapadu a tak predava ten svoj koncertny nastroj  :)

kolegovia zo spoluucinkujucih kapiel nehelfnu?
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #136 kedy: 14. Január , 2008, 20:22:43 »

skusam, skusam
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
ArEs
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #137 kedy: 15. Január , 2008, 09:59:58 »

zo Ziliny by sa mi to pratat nechcelo ..  Popiskujem si .. ale na koncert uz sa tesim ..  Na zdravie!
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #138 kedy: 25. Január , 2008, 08:53:16 »

Hello Kosicania, tak uz dnes vecer sa na vas tesime.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #139 kedy: 25. Január , 2008, 08:58:02 »

a keby ste nevedeli ktory z nich je bambus, tak on bude mat peknu kosielku a bude ucesany Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #140 kedy: 25. Január , 2008, 09:15:36 »

Hello Kosicania, tak uz dnes vecer sa na vas tesime.

yo, yo...snad do toho kulturaku trafim...v tych koncinach som nebol dobrych 10 rokov, aj ked to mam na 5-10minut peso ha ha ha
Zaznamenané
obsidian.sk
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 108

« Odpoveď #141 kedy: 25. Január , 2008, 11:40:24 »

yo, yo...snad do toho kulturaku trafim...v tych koncinach som nebol dobrych 10 rokov, aj ked to mam na 5-10minut peso ha ha ha
Staci si vsimat, kam smeruje prud dlhovlasych postav a trafis :).
Zaznamenané

Ibanez RG321MH-RB
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #142 kedy: 25. Január , 2008, 11:44:38 »

Je to hned za zastavkou 72jky, zides do myslavy, prejdes kusocek a hned to uvidis. Mozno pridem aj s Ivkou
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #143 kedy: 25. Január , 2008, 11:49:33 »

juraj: to by bolo super, take mimoskolske stretnutie so skolskou autoritou  Na zdravie!

snad to najdem, predpokladam, ze ako kazdy koncert, ani tento nezacne presne o 18:00  ha ha ha
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #144 kedy: 25. Január , 2008, 17:18:19 »

btw. taka "pikoska" ohladom koncertu, v kapele invictus hra dalsi clen fora, cypruss, a v kapele baron blade hra ArEs  Zdravíčko

see ya there, pussies  Ja som čert..
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #145 kedy: 26. Január , 2008, 09:09:02 »

btw. taka "pikoska" ohladom koncertu, v kapele invictus hra dalsi clen fora, cypruss, a v kapele baron blade hra ArEs  Zdravíčko

see ya there, pussies  Ja som čert..
prisiel som, videl som, a naj*bany som siel na vlakovku  Neser ma! som cakal ze take kvalitne obsadenie ako bolo vcera bude hrat aspon do pol noci a skoncilo to o desiatej...2,5 hodiny na vlakovke som cakal  To co bolo? červená-von ale sign sa mi pacili, hlavne spevacka  No hanbím sa.. :)
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #146 kedy: 26. Január , 2008, 15:13:53 »

bol to klasicky "svojpomocny" koncert (po zruseni butterfly-u u nas su taketo koncerty dost caste, vela problemov sa riesi za behu), tazko ocakavat kvalitu a porovnavat to s akciou, ktoru ma na starosti agentura a koncert sa usporiada na mieste na tom urcenom (napr ICCT, ges) a ked si to organizuju sami, chalani z kapely...
aj ked uznavam, organizatorsky nezvladnuta akcia, povedal by som, ze kapely mali "skusobnove" podmienky..dokonca chalani zo sign sa mi zverili, ze este aj v skusobni su na tom lepsie..  ha ha ha

zvuk na podiu (podla kapiel) aj v predu bol naprd..nebolo nic rozumiet...aj ked uplne vpredu pri podiu, priamo pred spevackou (tam som stravil vystupenie sign) bola ta gula najzrozumitelnejsia a dalo sa to tam vydrzat...

zalezitost s odpalenim "PA bedni" (zamerne som to dal do uvodzoviek) sa udiala pocas prvej skladby sign, smial som sa, ze to pekelne rozbalili. najprv odisla bedna na lavej strane podia a hned na to ju nasledovala prava, takze mali sme postarane aj o dymove efekty Bavím sa skvele

dalsim minusom bolo to, ze koncert musel skoncit o 22:00  Fuuha zíram z mne neznamych dovodov

invictus - asi najmenej zohrata kapela, mozno to bolo sposobene aj tym, ze pred tyzdnom vykopli druheho gitaristu, spevak mi moc nesedel..osobne mne nesedia tie heavy metalove jacaky

sign - pri tejto kapele som sa najviac bavil, mali to namakane, pohladna spevacka a dobre odspievala, pacilo sa mi ako hrali iggy s imbusom (gitaristi)..s kamosom sme sa snazili co najcastejsie rozprudit "hey..hey..hey.." pokrik, vdaka comu som dnes mierne hlasovo indisponovany :)

ravenclaw - vacsinu tohto vystupenia som stravil mimo saly (vykecaval som sa so znamymi, zoznamil som sa s aresom z baron blade, ktoreho poznam z ineho fora bol zjavne zaskoceny mojim vzrastom ha ha ha, taktiez som sa zoznamil s iggym a imbusom zo sign..), myslim, ze pocas ich vystupenia doslo k nemilemu javu - doslo pivo Smútim ..z toho co som videl, tak kapela to mala zmaknute, ale zase ten nestastny, aspon premna, ujacany heavy metalovy spev..

baron blade - odohrali tusim len 5 skladiem, vdaka tomu nezmyselnemu ukoncovania koncertu o 22:00, taktiez bolo najmenej ludi..samozrejme, ze vacsina po "najuspesnejsej" kapele u nas, ravenclaw, sa chystala domov..co vzhladom na vekovy priemer 15-17rokov a bliziacu sa 22-uhu hodinu bolo pochopitelne..
zvuk mali najviac nezrozumitelny, kedze este viac osolili komba na "stage"-i, ale z toho mala co som rozumel zanechali u mna celkom dobry dojem, dal by som ich na druhe miesto po sign (u mna..)

odmysliac si zly zvuk, technicke problemy, nedostatok piva a skory koniec koncertu Bavím sa skvele to bola celkom OK akcia..aj ked 80,- si myslim, ze bolo trochu moc za koncert takejto urovne (nemyslim uroven kapiel, ale organizacnu)

viac ma po koncerte tesil fakt, ze som sa zoznamil s aresom (baron blade), iggym a imbusom (sign) a este sa mi usiel podpis na moj lavy, chlpaty prsnik od cyprussa (kamarat, gitarista invictus), ktory si specialne kvoli tejto prilezitosti musel pozicat ceruzku na oci od nejakej kamaratky...dalsiemu "fundovi" sa usiel podpis na rit..este mi ares venoval setlist, podla ktoreho som usudil, ze mali pripravenych viac ako tych 5 skladieb, ktore stihli odohrat Bavím sa skvele

takze tymto chcem chalanov pozdravit a tesim sa zase niekedy nabuduce, snad uz na organizatorsky lepsie zvladnutej akcii   Na zdravie! Žmurk  Som frajer

ps: imbus mozno prihodi aj nejake foto, pretoze som si vsimol, ze vytrvalo pobehoval aj s fotakom :)
« Posledná zmena: 26. Január , 2008, 15:54:02 od styrioci » Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #147 kedy: 26. Január , 2008, 15:46:05 »

to si nemal hovorit, teraz sa to tu bude odomna ocakavat :)

Ten dovod skoncenia koncertu o 22:00 je jednoduchy. Zo zakona zacina o desiatej vecer nocny klud a koncert v obytnej stvrti presahuje tu pomyselnu hranicu unosnosti. Kebyze chcu mat koncert dlhsie, tak si to treba vybavit ma miestnom uradade.

Ja, akoby vystupujuci som nebol s akciou ako takou prilis nadseny. Dost bojove podmienky, ktore spocivali v:
- nezvladnute ozvucenie (cela sala isla cez dva male repraciky, ktore ocividne nezvladali; takisto odposluchy)
- absencia zvukara
- ziadne svetla
- nastrojovka poriadne nezabezpecena (napokon som musel hrat cez smradlavy metalzone)
- bicie polorozpadnute amati, ktore sa nedali nazvucit

Ravenclaw (organizator) robili sice co bolo v ich silach, ale takto to proste nefunguje. Na druhej strane v satni nas cakalo prijemne osviezenie v podobe, alka, nealka, chlebickov, atd... :)

Raveni zozali (pochopitelne) najvacsi uspech. Hrali v pohode a domaci im zozeru vsetko.
Baron Blade su fajn chlapici, ktori uz tiez maju toho odskakane trochu viac a organizaciou boli zaskoceni podobne ako my. Hlavne, ked museli hrat len polovicu setlistu. Gitarista a spevak zaroven, Brano, mal jednoznacne najlepsi zvuk a celkovo podal vyborny vykon. Ci uz hracsky, alebo spevacky. Doplnam, ze mal aparat Ashdown. Kombo, celolampa, 2x12, typ si uz nepamatam.
Ucast bola uspokojiva, baby maju v Kosiciach pekne. :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #148 kedy: 26. Január , 2008, 15:53:01 »

to si nemal hovorit, teraz sa to tu bude odomna ocakavat :)
sorry  No hanbím sa..

ok, nucny klud beriem, ale ze nebolo pivo, tak to bolo uz moc  Bleee

Bavím sa skvele
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #149 kedy: 26. Január , 2008, 16:30:15 »

bambus to zhrnul celkom pekne a trefne. nemam velmi co dodat. akurat teda ak su v Kosiciach vseobecne take bojove podmienky, ako pise 4oci, tak prajem vsetkym kapelam tam pevne nervy a odhodlanie nieco s tym robit. U nas sice mame tiez len ten zaprdeny Randal, ale chvalabohu (totiz, chvala fyzikalnym zakonom  Bavím sa skvele), ze funguje aspon tak ako funguje.

Baron Blade boli pre mna milym prekvapenim, chalani boli fakt naslapani a pacil sa mi aj ich pristup celkovy. a ArEs je ktory z nich? ak je to Brano, gitarista, tak by mohol do sekcie o vybave hodit nieco o tom svojom kombe, pripadalo mi velmi zaujimave, mozno aj ostatni, by si o tej znacke nieco precitali.
« Posledná zmena: 26. Január , 2008, 16:31:54 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.