Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 20:22:59
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SIGN - koncerty  (Prečítané 78245 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
ArEs
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #165 kedy: 27. Január , 2008, 12:40:27 »

bambus to zhrnul celkom pekne a trefne. nemam velmi co dodat. akurat teda ak su v Kosiciach vseobecne take bojove podmienky, ako pise 4oci, tak prajem vsetkym kapelam tam pevne nervy a odhodlanie nieco s tym robit. U nas sice mame tiez len ten zaprdeny Randal, ale chvalabohu (totiz, chvala fyzikalnym zakonom  Bavím sa skvele), ze funguje aspon tak ako funguje.

Baron Blade boli pre mna milym prekvapenim, chalani boli fakt naslapani a pacil sa mi aj ich pristup celkovy. a ArEs je ktory z nich? ak je to Brano, gitarista, tak by mohol do sekcie o vybave hodit nieco o tom svojom kombe, pripadalo mi velmi zaujimave, mozno aj ostatni, by si o tej znacke nieco precitali.

caute .. Brian sem asi nechodi ale kombicko ktore ma, je naozaj lampovy Ashdown presnejsie myslim ze je to Fallen Angel s vykonom 60W .. ku koncertu .. nebudem sa nejako vela vyjadrovat .. aspon teda pokial ma neprejde to prvotne rozcarovanie .. niektore veci ako to ze nezohnali bednu k mojej hlave, to ze sme povodne mali hrat treti a nakoniec to ze sme dokonca museli museli pozicat kombo ostatnym kapelam (nie ze by to vadilo, ale v kazdom pripade keby sme vedeli o absencii podstatnych veci, tak sa toho mohlo priviezt viac) sme sa podla mna mali dozvediet skor a nie priamo na mieste (absenciu alkoholu necham na kazdom) .. viem ze usporiadat koncert nie je jednoduche ale pokial mi nieco chyba tak zkratka komunikujem co sa v tomto pripade nestalo .. je mi to luto, lebo najviac to postihlo kapely a ako tu niekto pisal ked je kapela naucena na urcite minimum, tak sa predsa nikto nemoze cudovat ze to cloveka nepotesi ak nie priam rozhodi .. myslim ze organizatori uz poznaju svoje hranice a do buducne uz budu vediet nieco o organizacii spolocnych koncertov (tym chcem povedat ze ja osobne ich nepochovavam a dufam ze to nepostihne vztahy medzi jednotlivymi kapelami a v buducnosti sa spolocne koncerty este udeju) .. v malej miere to nastastie kompenzovalo stretnutie s niektorymu ludmi, ubytovanie a navsteva Spisskeho hradu aj ked nikto nebol doma  Bavím sa skvele..
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #166 kedy: 27. Január , 2008, 12:47:53 »

vdaka ze si odpovedal ty, lebo ked som toto videl tak az mi oci prevratilo, ze napalm death ....... Napalm Death, je kapela, ktorej by otvorili v KE mozno aj Statne divadlo......

Na tom Statnom divadle som sa pobavil... inak Napalm Death je napalmovo nekomercna kapela a v kontexte metalovych kapiel, co hrali v Myslave (songy som si vypocul na nete :-)) az extremne nekomercna a svoju povest si vybudovala za mnoho rokov aj isto hranim po totalnych shit kluboch.

som Kosican a teda ked tvrdim, ze NIE JE KDE HRAT (toto som naschval zvyraznil v prvej sprave) tak si z atym stojim, lebo mam pocit ze viem o com hovorim)

Tak to zmente :-) ako hovori ujo Dzurinda: "Kde je vola, tam je cesta.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
cypruss
nováčik
*
Príspevkov: 17

Prog ON! Brothers

« Odpoveď #167 kedy: 27. Január , 2008, 13:10:58 »

Tak to zmente :-) ako hovori ujo Dzurinda: "Kde je vola, tam je cesta.

Koncert v Myslave bol pokus o takuto zmenu a nebol posledny :)

Statne divadlo bola samozrejme prdel :D, a historia Napalm Deathu v roznych fekalnych dierach ich dostala na post, vdaka ktoremu im uz velke kluby radi podporia, o ich pancierovej nekomercnosti svedci uz len zaner samotny :) ja som samozrejme netvrdil, ze su komercni
Zaznamenané

Please don´t follow me... into the sun!!!
eter
pravidelný návštevník
Príspevkov: 157

« Odpoveď #168 kedy: 27. Január , 2008, 13:29:19 »

No, bolo by dobre sa vyjadrit, ku koncertu.
Na zaciatku by som chcel zdoraznit jednu vec, kazdy inteligentny clovek ked ide niekam na navstevu nehlada len same chyby u hostitela a nerozprava o nich vsade. (My sme boli tiez tolerantni po koncerte v BA...)
Akcia bola taka, aka bola. Kto bol vie, kto nebol vidim, ze sa to dozvie a asi si podla toho neurobi dobru mienku. Je pravda, ze nebola velmi vydarena, za co je pravom hodena vina na organizatora. Je to fakt, ktory nikto nepopiera!
Ak by som sa mal vyjadrit k veciam, ktore tu boli spomenute...

Zaciatok koncertu sa pretiahol. Myslim, ze kvoli cakaniu na cast aparatury, ktoru mala priniest ina kapela, nie z nejakych "taktickych dovodov". Skorsi koniec akcie bol, ako uz bolo spominane kvoli 22-hej hodine a pred KD vraj cakali fizli kedy to odbije, aby nam mohli naparit pokutu...
Aparatura nebola nic moc ...ale avizo bolo, ze zvuk a aparatura, aka bola v Randalli v BA, u nas nebude! (bol som osobne pri tom, ked to nas klavesak vravel, myslim ze tebe Iggy, ak sa nemylim, ak nie tebe ..tak sorry). Bolo sa treba psychicky pripravit. Nazvucenie na podiu tym padom bolo na prd. Tie "PA bedne" boli nove, vykonovo mali postacovat, ale nestacili po tom, ako sa vyhulili aparaty na podiu ...podla mna trochu zbytocne, pretoze prva kapela isla tichsie a myslim, ze to uplne stacilo. A ked vyhulim kombo za sebou na viac, ako len na tolko, aby som sa pocul  ..a nie je dobre ozvucenie odposluchmi na podiu, tak je zbytocne cakat, ze budem pocut aj nieco ine, ako iba seba spoza chrbta.
To ze v KE je zatial raritou vidiet domacich hrat s nablyskanymi lampacmi a boxami za sebou nie je vec "pevnych nervov a odhodlania nieco s tym spravit", ale je to vec financnych prostriedkov! Ako je Vam iste zname, nie sme na zapade a kedze je situacia taka, ze vsetko napravo od BA je uz povazovane za "Ukrajinu", zase sa nemozme cudovat tomu, ze hrame zatial povacsine na kombach. Urcite by sme si dopriali aj viac. Ved kto by nechcel? Žmurk Myslim, ze z tych komb vcera liezol dost dobry zvuk na to, aby na nich dokazal kazdy gitarista zahrat koncert a aby to bolo aj pre posluchaca akceptovatelne. Ked sme isli hrat do Randallu alebo kdekolvek inde, tiez sme sa tak nestarali o to, na com konkretne budeme hrat. Vacsinou na takychto vymennych koncertoch sme spokojni s tym, co je nam k dispozicii, aj ked niekedy to uplne nevyhovuje nasim predstavam.
Naposledy, ked som hral na koncerte na nejakej Mese, tak zvuk bol neporovnatelne horsi ako vcera z komba. Nie vzdy je zarukou uspechu znacka! Napr. nam gitaristom sa hralo na zvuku tych komb lepsie, ako v BA (na pre nas „nevyladenych“ hlavach), ale nikto sa nestazoval.
Vzhladom na vekovy priemer nasej kapely a to, ze az na jedneho z nas kazdy este studuje, vybavenie musime nadobudnut postupne...ved v tejto zostave hrame ani nie rok a pol.

- nezvladnute ozvucenie (cela sala isla cez dva male repraciky, ktore ocividne nezvladali; takisto odposluchy)
- absencia zvukara
- ziadne svetla
- nastrojovka poriadne nezabezpecena (napokon som musel hrat cez smradlavy metalzone)
- bicie polorozpadnute amati, ktore sa nedali nazvucit
Ozvucenie koncertu + svetla ... ked si zavolame zvukara aj so svetlami do saly...vyjde to asi tak na 5-9 litrov ...pri kapelach zo ZA a BA, ktorym treba zaplatit cestak, si nemozeme dovolit platit salu, vsetko zabezpecit a este k tomu zabezpecit zvuk a svetla na profesionalnej urovni. Ak to mam porovnat ...v Randalli svetla tiez neboli spustene (z pre mna neznamych dovodov), videl som, ze tam zablikali asi na jednej pesnicke Sign...
Po skusenostiach so vselijakymi zvukarmi ...uf ...dost casto skoda penazi... dakujem pekne za takeho zvukara, ktory nevie ani kde ma ktory nastroj... nehovorim ani o tom, ze nema potuchy ako ma vyzerat vysledny zvuk a co ma byt pocut, atd...
V Randalli nech ten zvukar robil co chcel ...odposluch predo mnou nesiel vobec! Ked som sa na to len tak mimochodom opytal tu na fore, nikto si „nevsimol“ moj prispevok :)
Nastrojovka ...no ...bohuzial nie 4x12“, co uz ...aj to bude. A keby aj boli, stavim sa, ze zase by sa tu na 2 stranach rozoberalo to, aky mala ktora bedna na ktorej hlave na pi** zvuk.... ako naposledy.
„napokon som musel hrat cez smradlavy metalzone“ – k tomu asi len tolko: Zabudol vol, ze telatom bol.“ (bez urazky!) Pochybujem, ze nejaky gitarista, ktory zacina s kapelou ma hned od zaciatku celolampove Peavey-cko. Ak hej, gratulujem k dobre zarabajucemu tatkovi :) Mne v Randalli tiez nikto poriadne nastrojovku nezabezpecil, presne cez ten isty metalzone som musel hrat aj ja v BA!! A na lampovych koncoch som s nim nakrutil fakt skvely zvuk. Neviem ako to tu potom moze niekto vytknut?! Takze vcera boli take iste podmienky.
Bicie ... polorozpadnute urcite neboli ...a lepsie maju len tazko zarabajuci bubenici. Osobne som videl asi najlepsie u jedneho bubenika v PO, ale z tych bicich by sa poskladal asi nejeden bubenik (aj nebubenik :))
A napriek tomu vsetkemu ako to bolo u Vas (v BA) ...nepadlo ani jedno krive slovo.

to styrioci: sala nebola nijak poznamosti vybavena! Pokus vybavit tuto salu, ako pokracovanie niekdajsej tradicie koncertov v Myslave si vyziadal nemale usilie ...a pekne sa za to cvakalo...
neviem preco sa rozsiruju taketo famy, ked do toho ludia vobec nevidia.
Mat taku „znamost“ ako boli tito prenajimatelia ... to si radsej dam slucku ...ked tej zenskej vadi, ze sa odsunie zaclona, lebo sa chce otvorit okno ...alebo ze roh stola je 3cm odsunuty od druheho... veci, nad ktorymi ostava rozum stat a to neprehanam!
Ze ta sala bola akusticka samovrazda ...to sme zistili hned, ako sme tam prisli a snazili sa to nazvucit s tym, co bolo.

Ze sa to organizatorsky raz nepodarilo, no bohuzial prave teraz ...ako aj Cypruss povedal, ktoremu chcem inac podakovat, zvladli sme minimalne polku z tych 15 koncertov co mame za sebou bez vacsich problemov. A to vacsinou s vlastnymi aparaturami (niekedy s pomocou inych kapiel). V Presove sme v podobnej sale ako Randall, dokonca vacsej zvladli s takouto aparaturou perfektne ozvucit koncert (asi najlepsie ako som kedy zazil a to ratam aj zvukarmi nazvucene koncerty!). Skoda, ze vtedy prislo malo ludi... boli by si ten zvuk uzili.

Ze nam to „domaci zozeru“, heh ...divim sa, ze nam to zozrali aj v Bratislave a dalsich mestach! Musim uznat, ze tento koncert nebol po instrumentalnej stranke z nasho pohladu bezchybny ... ospravedlnovat sa nemozeme...  o chybach kazdy z nas vie a budeme sa ich snazit odstranit. Zvukova skuska u nas bola skoro ziadna ...aby sme zbytocne nepretahovali koncert. Napokon aj ja som mal v poslednych pesnickach problem s aparaturou, kedze chlapici co si chceli „zaskakat“ z podia narusili nejake kablovanie  Bavím sa skvele

Osobne si myslim, ze vy zo zapadnejsich casti Slovenska sa viacej zaoberate tym na com budete hrat ako tym, co vlastne hrate. Jedno s druhym suvisi, ale nie je to vzdy to prvorade. Ravenclaw je mlada kapela, ktora hra s odhodlanim ...s radostou, z vlastneho presvedcenia  Ak aby sa na/po koncertoch nerozoberali pic*viny typu, aparat ...zvuk ...a tym sa zatienila cela podstata akcie a hudby ktoru robia kapely. Namiesto toho, aby sme sa natahovali na tom, kto ma ake vybavenie, by sme sa mohli bavit radsej o muzike, lebo o tom tu este nepadlo skoro ziadne slovo. Myslim, ze na takom uzkom poli, ako je slovenska metalova scena nie je miesto pre nejake podrazanie noh a zhadzovanie inych kapiel. Taketo kapely by mali drzat viac pri sebe ... alebo to je len moj nazor?

Za kratkost casu sa ospravedlnujeme, aj my sme stihli zahrat len polku playlistu. Nabuduce to bude lepsie. Ja som kvoli tomu skoro celu noc nemohol zaspat, lebo mi stale chodilo po rozume to, ze nebol kazdy spokojny s tym, ako to dopadlo. Aby to nevyzeralo, ze nevieme prijat kritiku, vieme ...ale nedalo sa neprotiargumentovat. Kazda objektivna kritika nas posunie zase dopredu a da sa z nej poucit.
Aj tak sa chcem v mene celej kapely podakovat kapelam, ktore prisli a zahrali. Vsetkym, ktori akokolvek pomohli pri organizacii a ludom, ktori sa prisli pozriet tak isto! Dufam, ze sa este stretneme na nejakej akcii...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #169 kedy: 27. Január , 2008, 13:57:19 »

to styrioci: sala nebola nijak poznamosti vybavena! Pokus vybavit tuto salu, ako pokracovanie niekdajsej tradicie koncertov v Myslave si vyziadal nemale usilie ...a pekne sa za to cvakalo...
sorry, ospravedlnujem sa za sirenie poplasnych sprav Na zdravie!

btw neviem co ste vsetci podrazdeni :) na kapely nepovedal nikto ani pol kriveho slova...ale tazko sa bavit o muzike, ked z tej velkej, chlpatej gule nebolo nic rozumiet :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #170 kedy: 27. Január , 2008, 14:43:04 »

eter - neargumentoval si v tom dlhom prispevku. vyhovaral si sa a otacal si pozornost stale opacnym smerom - "ani v Randalle nebolo toto", "ani v Randalle nebolo hento", "sice bol v Randalle hentaky aparat, ale zvuk bol nahovno, lebo mi chudobni vychodniari sme na take neni zvyknuty" ... ... ... atd atd. sorry - nechcem na Teba utocit, ale nejak mi to nedalo, ako som si precital co si pisal...

zapadnarske hvizdy - co frflete a nadavate na Metal Zone. idem niekam hrat - ZOBEREM si zosilovac a po telefone zistim, ci tam nedonesie nejaka miestna kapela nejaky box. ak hej, idem tam a ked tam ten box neni, spravim scenu. ak viem dopredu, ze tam box nebude, zoberem si svoj a kludne tam vsetko pozicam kazdemu. skratka neexistuje aby som "musel" hrat necakane na nejaky buster a potom sa na to este stazoval Huh!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #171 kedy: 27. Január , 2008, 15:07:25 »

Ja len k tomu vychod vs zapad. Okrem toho, ze Kosice su bohate mesto na slovenske pomery, tak kazdy ma moznost ist v lete na brigadu do Anglicka a za zarobene peniazky - 1000 - 3000 libier si mozes kupit co len chces. Vsetko je otazka priorit...

Take it easy  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #172 kedy: 27. Január , 2008, 15:13:27 »

Ja len k tomu vychod vs zapad. Okrem toho, ze Kosice su bohate mesto na slovenske pomery, tak kazdy ma moznost ist v lete na brigadu do Anglicka a za zarobene peniazky - 1000 - 3000 libier si mozes kupit co len chces. Vsetko je otazka priorit...

Take it easy  Na zdravie!
Apropo OT: nie kazdy muzikant musi mat nevyhnutne sponzorujucich rodicov.. tiez som student a mam aj gitary aj aparat za vskutku dost penazi.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
eter
pravidelný návštevník

« Odpoveď #173 kedy: 27. Január , 2008, 15:14:55 »

to rastis: Nedokresluj to este viac ako to je, si precitaj este raz o com ten cely prispevok je. Nechapem ako my moze niekto nieco vytknut a vypisovat na verejnosti, ze to a to nebolo, ked ani on to nezabezpecil tak presne pre nas!
Nikde som nepovedal, ze v Randalli bol zvuk na hovno a ze na to nie sme zvyknuty! Zase je vasa mienka taka, ze my "z vychodu" budeme zasnut nad tym, ked si zahrame na lampe lebo sme uboziaci a nikto z nas este lampu nevidel? Dalej metalzone ...nejdem tu vobec ten efekt obhajovat, ako si si asi myslel, vravel som o tom, ze presne tak isto som si ho ja dal do konca v BA ...a bral som to ako beznu vec, ze na tom budem hrat ...ani vo sne ma nenapadlo, to tu niekomu vycitat. Ci to bolo pre niekoho necakane, to ty nemozes vediet. A ked mi na koncerte povie niekto, ze v pohode ...ano cez to zahra ...a na dalsi den to hodi pod ciernu zem, tak na to nemam co povedat.
Nikto nikde sceny nerobil, my uz vobec nie ...a tak isto sme ochotne vsetko kazdemu pozicali co sme len mohli.
Zapad nas stavia do pozicie, tych menej cennych ... a zrazu mame byt na jednej urovni, len vtedy ked Vam to vyhovuje? My z toho nerobime raritu, ze sa ide okolo celoslovensky znameho lunika IX ...my sa na tom nesmejeme... a podobne veci...

spyros: ano, otazka priorit ...nase priority su zatial podriadene nasim moznostiam, ale kupim si to co ja chcem a potrebujem ...a nie to, co odo mna vyzaduje niekto iny

Pichol som dost do osieho hniezda ... co uz ...myslim, ze nie len mne sa tieto vsetky diskutabilne kritiky na roznych forach nezdaju adekvatne. Vychod vs zapad, to asi vzdy bolo a bude, dufal som, ze v hudbe to nie je az take ...
« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 15:17:40 od eter » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #174 kedy: 27. Január , 2008, 15:22:39 »

eter pocuj ty vychodniarsku kartu si tu vytiahol stym ze nemate nabliskane lampace. Ja by som bol rad keby sa vsetci mimobratislavaci zobudili zo svojho komplexu ze v Bratislave su vsetci bohati v Bratislave ide vsetko lahko a podobne. Tak ako si kupi aparat chlapec s Bratislavy si ho moze kupit chlapec z Kosic!

Len pre upresnenie moj otec je povodom vychodnar a velku rodinu mam tam, takze proti vychodniarom nic nemam ..... len mam niekedy pocit ze picovat na Bratislavu je ovela jednoduchsie
« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 15:26:43 od Zakky » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #175 kedy: 27. Január , 2008, 15:23:10 »

eter - asi si nepochopil co som napisal lebo zase si napisal to iste. nac vobec vytahujes debaty vychod / zapad ? kde presne si vycital, ze ty z vychodu mas na zapade nad niecim zasnut Huh!
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #176 kedy: 27. Január , 2008, 15:35:07 »

rasto, nevies ako to bolo.
Ja som mal snahu vybavit si box. Aj som s chalanmi komunikoval a snazili sa nejaky zohnat, ale nevydalo. Na druhej strane ma uistili, ze tam bude kvalitne lampove kombo, cez ktore budem moct hrat. tym padom som to povazoval za vybavenu vec.
Ked dosiel chalan zo ZA s tym lampovym kombom, tak na mna pozeral ako na vyoranu mys, ked som mu povedal, ze ja cez to kombo hram. Proste chalani to povazovali za samozrejmu vec a tak sa ho ani len nespytali, ze ci je ochotny ho pozicat.
Takze ho okolnosti prinutili pozicat ho, no povedal ze nech si tam dam nejaku krabicku, lebo to kobo je jeho, cize je to jeho zvuk, na ktory chce hrat on, uz ked si ho doniesol. To uplne chapem, ja by som to spravil asi tak isto. Z toho isteho dovodu nerad poziciavam svoj aparat.
My sme isli do KE 6sti v jednom aute + bolo velmi malo miesta na batozinu, kde sa ledva zmestili 4 nastroje a este nejake haraburdie. To sa nevyhovaram, len hovorim ako dovod, preco som nebral aparat. Do buducna uz vieme, ze treba vacsie auto.

eter
Neviem naco reagovat, lebo vela veci si pisal velmi odveci a nic proti tebe, ale vidno, ze este nemas tolko skusenosti.

Vy ste vraj platili 500sk na hodinu za prenajom holej saly bez ozvucenia, svetiel, zvukara. Co sa mi zda nekrestansky vela, ja osobne by som do toho nesiel. V randale sme platili takmer rovnako za hotovu salu s komplet packom, odposluchmi, zvukarom a svetlami (ano tie svetla tam boli, aj svietili aj blikali obcas)

Citácia
Mne v Randalli tiez nikto poriadne nastrojovku nezabezpecil, presne cez ten isty metalzone som musel hrat aj ja v BA!!
Trochu si protirecis, nie? Na jednej strane hovoris a bedakas, ze take aparaty ako tu, si my na vychode nemozeme dovlit a dopredu nas upozornujete, ze taka nastrojovka ako bola v Randali v KE nebude a na druhej strane to nebola poriadna nastrojovka??
A taktiez nerozumiem preco davas do pozornosti to, ze ty si hral v Randale tiez cez ten isty MetalZone co ja, ked ten metalzone bol tvoj a ty si si ho priniesol so sebou, akoby tvoj "aparat". Tak nerozumiem, NACO si sa akoze vobec nestazoval.

Citácia
Ked sme isli hrat do Randallu alebo kdekolvek inde, tiez sme sa tak nestarali o to, na com konkretne budeme hrat.
V poriadku. My sa starame, lebo nechcem dopadnut tak, ako som dopadol teraz. Ano, zalezi mi na tom, aky mam zvuk, ako zneje cela kapela a aky dojem to robi na ludi. Lebo v prvom rade hrame pre nich. A ked na nich pustame grc, tak nam to na dobrej mienke nepridava, skor naopak.

Citácia
Ze nam to „domaci zozeru“, heh ...divim sa, ze nam to zozrali aj v Bratislave a dalsich mestach!
Tu si ma nepochopil. Nebolo to myslene tak, ze teraz ked ste domaci, mozete hrat hocico a zozeru vam to. Nediv sa, ze vam to zozrali aj v inych mestach. Mne sa vasa muzika paci, dobre hrate a ludia vas maju radi a na domacej scene sa to odzkadlilo najviac. Len tak dalej...

Ziadna vojna zapad vs vychod nieje. Teda aspon na zapade nie. Ked, tak jedine u vas (uz stihol pisat na nasu stranku nejaky zakomplexovany jojo, ze neznasa blavu ale my sme sa mu pacili).

Mne je to jedno, ze to boli zrovna Kosice. Kebyze nas zavolaju do Prahy a nezvladnu akciu, tak sa budem stazovat aj tak.

Vsetko v pohode. Ste mlada kapela, beriete to inak. My to mame tiez iba ako hobby, nezivime sa tym (nastastie Beeee ). Uvidis, ze sa o 2-3 roky budes na to pozerat trochu viac nasimi ocami.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #177 kedy: 27. Január , 2008, 15:46:06 »

...no povedal ze nech si tam dam nejaku krabicku, lebo to kobo je jeho, cize je to jeho zvuk, na ktory chce hrat on, uz ked si ho doniesol....

HE Huh!  Fuuha zíram
Zaznamenané
eter
pravidelný návštevník

« Odpoveď #178 kedy: 27. Január , 2008, 15:58:20 »

Ta vychodniarska karta sa vytiahla uz pred koncertom a to myslim na fore Sign, takze som ju nevytiahol ja...
Ale my s nasou kapelou sme na zaciatku, takze logicky este nemame zabezpecene aparaty, ake by kazdy chcel ... myslim, ze chalani zo Sign hraju neporovnatelne dlhsie, takze je jasne, ze kazdy uz ma aj upresnenu predstavu ...aj si nieco za ten cas nasetril a kupil to co chcel.
A myslim, ze na najblizsom koncerte v KE, ak nejaky bude ...si zahraju na lampach, ak sa to niekomu ziada... aj na lepsej ozvucovacej aparature.
Nemam vobec chut sa tu natahovat ani rozputavat nejaky boj zapad vs vychod, chcel som len vyjadrit svoj nazor ... tak ako si ho tu moze vyjadrit kazdy z Vas a nevravel som len sam za seba.
to imbus: nechcem zase cely den stravit odpisovanim na toto forum ...nad nicim som nebedakal... niektore veci ako si nepochopil ty mna, som mozno nepochopil ja teba ... este by som mohol reagovat ...ale je to zbytocne rozpitvavanie problemu...
Beriem, ze mozno mas pravdu ...ze o par rokov na to budem mat aj ja s kapelou iny pohlad ...ale nevidel som za potrebne z toho robit take halo, ze zvuk nebol 100%-ny a ze organizacia zlyhala a to je prizvukovane kde sa len pozriem ... Myslim, ze to si kazdy aj z nasej kapely vsimol a velmi nas to ako kapelu mrzi, naozaj sme nepocitali s tym, ze to je taka svojpomocne neozvucitelna sala.
My sme sa miesto na hranie snazili zohnat kde sa dalo, ale proste sme vyskusali asi vsetko co je este vobec k dispozicii v KE, tentoraz toto bolo ako jedine riesenie. Snaha bola, ale sala na koncertovanie to nie je vobec dobra.
Myslim, ze GES v KE vyjde 2x drahsie ako toto s komplet ozvucenim ...cize je to este viac nekrestanske podla toho co ty vravis... no ale budeme to musiet asi zabezpecit nabuduce pri akcii takych rozmerov.

Nikto sa nikoho nechcel dotknut ..ale iste veci si treba vyjasnit ...a vela z nich sme si mohli uz aj na koncerte ... niektore interne a organizacne veci sa nemusia vzdy dostavat na povrch.
Takze metalu zdar ... nechce sa mi tu uz vypisovat, drzim palce v dalsom posobeni vsetkym trom kapelam ...Sign, Invictus a Baron Blade...  Na zdravie!
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #179 kedy: 27. Január , 2008, 16:01:34 »

HE Huh!  Fuuha zíram
rastis: ten chalan bol v pohode. vobec nevedel, ze niekto chce cez to jeho kombo hrat. myslim, ze to bol za danych okolnosti (i ked mierne spekulantsky) celkom pochopitelny tah

eter: jedna vec musim dodat - smradlavy metalzone - to je nase kapelne vyrazivo, ktore nadobudlo specialny vyraz po ceste  :) neber to nejak zle, proste v poslednom case radi pouzivame podobne adjektiva a bambus sa asi nezamyslel nad tym, ze to asi ini nebudu brat ako my Na zdravie!
s tou vychodniarskou kartou mas tiez pravdu. myslim, ze tu nevymachanu hubu mal v tomto pripade nas basak Lubo. urcite to nemyslel zle, ale je to zase ten isty pripad ako s tym "smradlavym MT", bolo treba trosku sa zamysliet a nestalo sa Som frajer

co je inak pravda, ze ano, vedeli sme, ze to tam nebude idealne, ale ze v polovici setu budeme musiet prestat hrat, lebo nepojde PA, alebo ze bicie vobec nebudu nazvucene a budeme musiet spicatit usi, aby sme na podiu aspon nieco poculi, to nas ozaj uz nenapadlo a ani to nikto nejak neavizoval. sice uz som to napisal asi 60x vsade mozne, ale kludne napisem znovu - nikto nema nikomu nic za zle, my sme sa ani neplanovali hnevat a dufam, ze to nenapadlo ani nikoho z ostatnych kapiel. ale, ze to nejak bolo, nebudeme teraz predsa zakryvat alebo o tom "taktne mlcat". ja v tejto debate vidim proste zbytocne vela emocii...

« Posledná zmena: 27. Január , 2008, 16:06:49 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.