Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

jason becker

Started by brko, 06. December , 2005, 23:53:50

misofg

Quote from: musicman on 02. Marec , 2009, 14:54:01
toto napr. http://www.youtube.com/watch?v=GUOvXgPQTWs

gitarista uz je cover ale hra super priblizne ako jason

S tej hry aj chudák macko spadol s fotelky.  :laugh:

MiracleMan

no hej, on vlastne teraz ked som dobre pochopil vydava album, ktory zlozil ale samozrejme mu to nahrali ini, boli tam spominani napr. Vai a dalsi.

MiracleMan

ano je to album Collection z 2008, kde su starsie ale aj uplne nove kompozicie zahrane by Joe Satriani, Michael Lee Firkins, Greg Howe, and Steve Vai.

ff

tento posledný som nepočul,predchádzajúce ano,ale to už neni ono.Také divné... :(

Rišo

Výborný gitarista s nešťastným osudom. :'( :zdar:

cubo

Akurat pocuvam najnovsi album Collection a je to uplna supa hlavne skladba Higher  :drink:

JeffWaters

Jason Becker  :zdar: asi najvacsi talent aky kedy bol  :zdar: skoda ze tak dopadol Boh nedopusti aby bol niekto lepsi ako on sam!
Jimmy

kuker

Quote from: JeffWaters on 14. Marec , 2009, 10:40:58
Boh nedopusti aby bol niekto lepsi ako on sam!

zle to chapes, brat moj!

Semish

Je mi tohto fantastickeho gitaristu hrozne luto ze takto dopadol, bol na svoj vek neskutocne technicky a kompozicne nadany.
Taka skladba Air z jeho solovky Perpetual burn je podla mna na kompozicne na urovni klasickych skladatelov.

Tak mi napadlo ze cd Cacophony - Speed metal symphony som si kupil kvoli jedinemu tonu, fantasticky zahraty bend v nastupe na solo Martyho Friedmana v skladbe Burn the ground (ak si dobre pamatam), uplny masaker !!! Skusim pozriet presne minutaz kde to bolo.

Semish

http://www.youtube.com/watch?v=125Rhekq4cM&feature=related

Tu v 2:49 je jeden z najlepsich tonov zahratych na elektricku gitaru, aspon pre mna. Friedman je blazon  \m/

lacrosse

Quote from: JeffWaters on 14. Marec , 2009, 10:40:58
Jason Becker  :zdar: asi najvacsi talent aky kedy bol  :zdar: skoda ze tak dopadol Boh nedopusti aby bol niekto lepsi ako on sam!
absolutne...samozrejme je vyborny atd..technika toto..hej..parada..ale zas az taky boh to podla mna neni..su tu stovky lepsich
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

brko

napr lakros  ;D alebo L ...

lacrosse

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

kuker

Quote from: lacrosse on 16. Marec , 2009, 22:24:09
absolutne...samozrejme je vyborny atd..technika toto..hej..parada..ale zas az taky boh to podla mna neni..su tu stovky lepsich

napr. kto?

lacrosse

Quote from: kuker on 16. Marec , 2009, 22:31:50
napr. kto?
ktokolvek..napr aj tne chalan z netu co vyzera ako panak z lega...matrach...jason becker je podla mna len technicky vyspely gitarista a tam to konci..ziadna originalita...nic

www.mkmb.sk/adamnoska