Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Igor Keller guitars

Started by guitman, 02. Marec , 2004, 09:04:24

kaolko

Quote from: styrioci on 30. Marec , 2010, 18:18:02
ak je material, cas, chcenie, tak cca tyzden

tak a uz len fotky ked uz si sa rozhodol ist s tym von teda  ;D

Branko

Quote from: styrioci on 30. Marec , 2010, 18:18:02
ak je material, cas, chcenie, tak cca tyzden
Nechce sa mi verit, ze za tyzden posklada gitaru... Myslim si, ze je to technicky nemozne - hlavne schnutie laku, ci ?

Tvoju za kolko poskladal ?

styrioci

slo o renovaciu akustiky johnson..lak siel dole a namiesto toho isiel vosk... slo o komplet prestavbu

styrioci

Quote from: kaolko on 30. Marec , 2010, 18:20:41
ked uz si sa rozhodol ist s tym von teda  ;D
ked von, tak jedine s priatelkou alebo so psom  ;)

Semish

Akurat skusam novu sedmicku od Igora a je to vynikajuci nastroj !!!  :zdar:  :drink:

Majo Fero

Quote from: Semish on 19. Máj , 2010, 22:35:40
Akurat skusam novu sedmicku od Igora a je to vynikajuci nastroj !!!  :zdar:  :drink:
ktoru?

Semish

kaolko

je to fakt super nastroj..  som aj Igorovi slubil ze mu porobim nejake repre fotky nech to dobre vyzera len furt je hentak skaredo vonku kua :( tak snad uz coskoro no..

Semish

Quote from: kaolko on 19. Máj , 2010, 23:10:43
je to fakt super nastroj..  som aj Igorovi slubil ze mu porobim nejake repre fotky nech to dobre vyzera len furt je hentak skaredo vonku kua :( tak snad uz coskoro no..

Karol dakujem ze pofotis moju novu gitaru :).

Gratulujem este raz  :drink:

mn

skaredo vonku, skareda gitara .. to sa doplna  :)
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Majo Fero

styrioci

kuko6

pani neviete kolko by stalo u kellera vymena prazcov, nulteho prazca a aby to spravil nejako zeby to ladilo, teda krk dajako nastavit, abo kamene abo nejako aby to ladilo? a robi vôbec nieco takeho ?

ff

Quote from: kuko6 on 20. Máj , 2010, 16:28:18
pani neviete kolko by stalo u kellera vymena prazcov, nulteho prazca a aby to spravil nejako zeby to ladilo, teda krk dajako nastavit, abo kamene abo nejako aby to ladilo? a robi vôbec nieco takeho ?
prečo sa ho neopýtaš?veď chodí na fórum-má nick igork.

kuko6