Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 13:19:16
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: YES  (Prečítané 61465 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #150 kedy: 24. August , 2009, 17:43:50 »

To je Tvoj nazor... pre mna su YES VSETKYM!!!! Bavím sa skvele

ale vsak jasne, srandu si robim  Na zdravie! ale popravde srdcovka mi to fakt neni...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #151 kedy: 24. August , 2009, 17:50:47 »

ale popravde srdcovka mi to fakt neni...

Tiez ma nikdy nechytili za srce a to by ma vlastne mali.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #152 kedy: 24. August , 2009, 18:29:28 »

No tak uz som si vsimol, ze "mn" zrazu zistil, ze on vlastne nevbol na YES ale na ASII... To je ale fest rozdiel medzi muzikou, ktore obe kapely hraju....
Tak to si velky fanusik oboch kapiel.... ?§!.
Vedel si vobec na aku kapelu s akou hudobnou produkciou ides??? Potom sa Ti oplatilo dat vtedajsich 1200,-Sk za vstupne (to bola najlaacnejsia vstupenka)...
Bol som totiz tam....

TomasPN, to, ze som Ta rozhodil ma mrzi  :) logol som sa, uvidel meno Howe, adrenalin stupol, ponadaval som si a vobec som si neuvedomil, ze islo o inu vec, je to chujovina, evidentne som mal slabsiu chvilu

Na margo koncertu, jedna aj druha kapela ma nechava uplne chladnym (ASIU registrujem len kvoli dvom veciam, jedna je Wetton, kedze som velky fan KC a stary dobry Govan, ktory si pri nich urobil meno ) Listky som mal zadarmo, to k ticketom.
Vedel som na aku kapelu idem .. priam velmi dobre, ako som povedal, sekol som sa a bit, no nic to nemeni na fakte, ze to bol jeden z najhorsich koncertov ever .. a to som uz na nejednom bol

Aby som sa nestaval s opovrhnutim k tvojim srdcovym zalezitosti, uznavam ich ako spolupriekopnikov v hudbe, na ktorej stavaju mnohe kapely, ktore mam rad, no u mna ASIA a teda Howe, ked uz je rec o YES padol na nulu
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #153 kedy: 24. August , 2009, 18:36:36 »

ja som si Yes velmi oblubil, ale asi som radsej videl Andersona bez Yes ako Yes bez Andersona. Lebo Howe je sice vynikajuci gitarista, ale lubi koncerty semtam dodrbkavat a ked uz s nimi nehrava Wakeman tak pre mna Yes straca tvar(co sa koncertov tyka). Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #154 kedy: 24. August , 2009, 18:40:45 »

toto je taky koncert, ako sa chysta aj tu ?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #155 kedy: 24. August , 2009, 19:09:38 »

Uf, toto fakt nie je pre mna.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #156 kedy: 25. August , 2009, 07:59:50 »

Uz mam listok  Beeee
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #157 kedy: 25. August , 2009, 08:08:51 »

to čo je, zábavová kapela?  Bavím sa skvele  Je mi do plaču
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #158 kedy: 25. August , 2009, 12:19:50 »

fuj, to je presne zvuk klavira jadranu - to im asi Eva a Vasek pozicali  Nechajte ma vydýchať a gitarista hra cez line6  :)
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #159 kedy: 26. August , 2009, 17:30:31 »

nesranduj   Bacha na vec kamo! to si mozem it rovno na pivo do bufacu   Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #160 kedy: 27. August , 2009, 18:23:55 »

hej, vy co somrete nad tempus fugit... :-) yes nemaju dve podobne skladby... vzdy experimentovali s roznymi formami a zvukmi a toto je jedna z nich. nemusi sa pacit kazdemu, ale koncertz yes su parada a kto tvrdi ze nie, asi na ziadniom nebol !  Zdravíčko

p.s. dubler andersona zamrzi, ale kapela je super
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Tomas PN
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #161 kedy: 28. August , 2009, 16:38:05 »

Tak tak, ako vravis! Z takej video nahravky tazko hodnotit kvalitu piesne. Tempus Fugit je totiz uzasna pecka, postavena hlavne na super basovej linke,
ktora vedie celu skladbu od zaciatku do konca! A to vam mozem povedat, ze ak by ste mali moznost pustit si original song a k tomu pridat na aparature nejake tie basy, tak vas to posadi poriadne na prdel!!!! Verim ze v Blave budu tento song hrat, je to jeden z mojich naj od Yes! Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #162 kedy: 28. August , 2009, 17:05:24 »

Tak tak, ako vravis! Z takej video nahravky tazko hodnotit kvalitu piesne....

srat na kvalitu piesne... ten live je hrozny a to je jedno, co je to za piesen :) ale tak snad od 2008 nezabudli hrat este viac  Bavím sa skvele
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #163 kedy: 31. August , 2009, 13:18:53 »

fuj, to je presne zvuk klavira jadranu - to im asi Eva a Vasek pozicali  Nechajte ma vydýchať a gitarista hra cez line6  :)

no a co, ze ten zvuk je dnes pre niekoho nemoderny? statisicom ludi, ktori si kupili album Drama sa pacil :-). je to len moda doby a nase predsudky, ktore tvoria "jadrany". (pripadne evy a vaskovia:)

ten gitarista je Steve Howe a hral v zivote cez vsetko mozne aj nemozne - a stal sa jednym z najuznavanejsich gitaristov rockovej historie. mozme s t ym nesuhlasit, ale to je asi tak vsetko, co sa stym da robit. hudba yes nebola nikdy pre "vacsinu" mali podla mna vsak stastie, ze sa zrodili do doby, kedy mali posluchaci menej predsudkov a zabehanych stereotypov a hlavne, na vrchol sa v dobach 60-70 rokov dostavala hlavne (ale nie len) kvalitna a originalna produkcia. Steve Howe sa neboji aj v 64 ci kolkych rokoch siahnut po novych aparatoch, gitarach a technologiach - preto je stale tam, kde je.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #164 kedy: 31. August , 2009, 13:47:33 »

Tempus Fugit je aj u mna jedna z naj...  Zdravíčko aj album Drama sa mi paci hlavne preto ze to nieje taky ten typicky Yes, ale inac poprdelny jest... aj skladba I am a Camera... to je proste hitas jak sa patri Na zdravie! normalne rozmyslam ze na nich pojdem aj ked to uz zdaleka nieje moja oblubena Yes zostava...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.121 sekund, 22 otázok.