Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 07:53:43
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211652 krát)
0 užívateľov a 40 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #225 kedy: 06. Apríl , 2007, 23:26:31 »

homar
...alebo vytiahnuť tón, to by som chcel u neho vidieť.

Tak si jednoducho pozri alebo vypocuj cokolvek od neho  Žmurk

vsak jasne, staci kukat jeho videa na youtube  Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #226 kedy: 06. Apríl , 2007, 23:47:25 »

Rastis

Keď ja ho bohvieako dlho nevydržím počúvať, hoci jeho technika je "jak sviňa".
Počul si ho povedzme to kilo zahrať?

Reagoval som na tie vytahovane tony. Odmysliac si, ze hra cely zivot o preteky viac menej to iste, tak ma intonaciu jak svina - vibrato, praca s tonom, vytahovanie tonov - v tom by som ho zaradil kludne na popredne miesta akychkolvek rebrickov.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #227 kedy: 06. Apríl , 2007, 23:51:25 »

Rastis: suhlasim, fakt stasi si kuknut nejake jeho video, vsak on hra neuveritelne, mne sa jeho ton dost paci, bendy a vibrato vynikajuce, tam niet o com  Som metlak
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
samojed
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #228 kedy: 06. Apríl , 2007, 23:56:36 »

Asi som sa vyjadril neúplne, mal som na mysli vytiahnutý a dostatočne dlho podržaný tón, ako Andrej Šeban. :)
Zaznamenané

Kam by som chodil? Na dvor...
Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #229 kedy: 07. Apríl , 2007, 00:24:06 »

az dokym nam sustain neumrel. amen.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #230 kedy: 07. Apríl , 2007, 01:05:12 »

a preco by mal hrat, tak ako sa tebe paci? Ked sa ti paci dlho znejuci vytiahnuty ton, tak pocuvaj G. Moora, alebo toho sebana. Kazdy je iny.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #231 kedy: 07. Apríl , 2007, 15:28:46 »

a preco by mal hrat, tak ako sa tebe paci? Ked sa ti paci dlho znejuci vytiahnuty ton, tak pocuvaj G. Moora, alebo toho sebana. Kazdy je iny.

dobre vyjadrenie ze "toho sebana" Bavím sa skvele
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #232 kedy: 07. Apríl , 2007, 17:19:11 »

No pokial viem tak aj doprovodne gitary si nahrava sam a ked ho chces vidiet, tak na jednom instruktaznom videu hra akordy Save our Love... Je mi do plaču
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
samojed
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #233 kedy: 07. Apríl , 2007, 19:48:31 »

iMbUS

Nechcel som tým povedať, že by Yngwie mal hrať, tak ako sa mi páči, len som chcel povedať, žeby hru mohol oživiť niečím takým, aby to neznelo tak jednotvárne. Ináč Yngwieho rešpektujem, hlavne jeho techniku.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #234 kedy: 07. Apríl , 2007, 21:27:07 »

iMbUS

Nechcel som tým povedať, že by Yngwie mal hrať, tak ako sa mi páči, len som chcel povedať, žeby hru mohol oživiť niečím takým, aby to neznelo tak jednotvárne. Ináč Yngwieho rešpektujem, hlavne jeho techniku.
ked sa odosobnis od ponimania Malmsteena ako perfektneho technika a vypocujes si jeho druhy album "marching out", verim ze budes pocut jeho cit pre melodiu. Dalsie albumy ma moc neoslovili a vyznievaju ako typicka 80ties produkcia.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #235 kedy: 10. Apríl , 2007, 07:22:54 »

...No, fakt neviem, ci sa mam smiat, ci plakat, ked citam, ze ste poniektori nepoculi od Yngwieho "vytiahnuty ton", ci zahrat akord Popiskujem si...Myslim, ze si staci vypocut cokolvek, Yngwie si nahrava vsetky strunove nastroje sam. Ak si pozriete akykolvek zivak, budete moct pocut a vidiet "vytiahnute tony", akordy a to aj v pestrejsej skale - napr. uz som pocul od neho flamenco (a perfektne), blues (tiez perfektny) alebo - cuduj sa svete -aj jazz - to na zazname koncertu z Budokan 1994 - tam hral tak akosi pomimo take jazzove akordy a postupy, ze mi spadla sanka :ohmy:Potom zavesil cosi ako "this is a wrong song" a zacal zas nieco ine... Yngwie je vsestranny gitarista a takmer vzdy, samozrejme, hlavne v pomalych veciach zahra aj "vytiahnuty ton", je to na tony za jeho viac ako 20 rocnej kariery, staci pocuvat...
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #236 kedy: 06. Máj , 2007, 23:09:39 »

yngwie s inou gitarou ako stratocaster :)

ma gibson flying V, ale asi nejake svoje singlace, lebo to zneje ako strat :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
samojed
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #237 kedy: 06. Máj , 2007, 23:46:27 »

No dobre, rád som sa nechal poučiť.
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #238 kedy: 07. Máj , 2007, 07:40:47 »

Njradsej pocuvam od Malmsteena prvy album . Pamatam si tu nahravku este ako decko - foter si ju pustal obcas zo stareho kotucaku  :) . Ako instrumentalista - nie je o com  Zdravíčko  ( aj ked vsetky tie jeho vypalovacky nemusim-menej je niekedy viac  ) . Ako skladatel je to taky priemer .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #239 kedy: 07. Máj , 2007, 08:38:51 »

yngwie je kral a mozeme vsetci dakovat bohu ze tu je ]:->aj ti co nanho kidaju ani nevedia kolko rifov a veci hraju zrovna od neho co maju naucene od niekoho ineho ;)a ze skladatel je taky priemer???pozri si ho s orchestrom ktory napisal cely sam!!!podla mna je to genius!
« Posledná zmena: 10. Máj , 2007, 21:41:55 od heart in fingers » Zaznamenané

AETHERON.SK
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 22 otázok.