Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 07:53:32
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211647 krát)
0 užívateľov a 38 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #360 kedy: 11. Január , 2008, 09:26:26 »

pznam ich hrali sme snimi koncert a vieš na čom hrali na jcm900ky haha..potom sme sa najebali a Hilla som nepriamo obvinil že mi jebol fotak a nas spevak im odtrhol spetne zrkadlo...simpoši akurat ani jeden nema nad 160cm -hobiti maly

Hej, oni su mila banda. A ich spevak ma svojsky hlas aj prejav.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #361 kedy: 11. Január , 2008, 10:01:26 »

Malmsteen je nepochybne velkou osobnostou gitarovej hry. Stale diskutovana, ktora vytvara priestor pre vasnive diskusie...To ze nehra s citom  je uplna p*čovina...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #362 kedy: 11. Január , 2008, 10:26:21 »

pamatam si v 84 roku som ho počul prvy krat a myslel som si že zahodim gitaru skončila sranda...
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #363 kedy: 11. Január , 2008, 10:37:13 »

pamatam si v 84 roku som ho počul prvy krat a myslel som si že zahodim gitaru skončila sranda...

Jasne:-) Ved on vtedy spustil normalnu revoluciu v hre na gitare - a to nebyvalych rozmerov...az po nom sa vyrojili McAlpinovia, Gilberti a dalsi... Taky Satriani to charakterizoval takto "vdaka Bohu za Yngwieho. Od cias Hendrixa tu kazdy obohrava jednu a tu istu vec - pentatoniku. Yngwie prisiel s novym pristupom , stupnicami, skalami, ktore ovlada dokonale a znie uplne inak ako ktokolvek iny spomedzi gitaristov"....a mal pravdu, musim podotknut
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #364 kedy: 11. Január , 2008, 10:40:54 »

zahral niekedy niekde Malmsteen durove solo ?
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #365 kedy: 11. Január , 2008, 10:48:33 »

snad neni koko*t ked hra v Edure nehra solo vo Fis mole....ja si myslim že narobil kopec mindrakov gitaristom a ukazal kde sa nedostanu aj keby mal obrnu a utrhlo mu dva prsty na lavej.....potom nastupuje naše slovenske mile "je na p*ču- vyhrava" paganini tiež vyhraval a ma svoj xicht čo kopec gitaristov nema a pletu sich medzi sebov....
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #366 kedy: 11. Január , 2008, 10:50:23 »

jasne, ze zahral... na viacerych svojich albumoch, na koncertoch - ci uz v ramci bluesovej improvizacie (podotykam ze vybornej) alebo v originalnych (svojich) skladbach. Spominam si tak narychlo (Sometimes I Feel .... z albumu Facing The Animal), ale je toho istotne viac. Nemam cas, ale aj na youtube ich je dost a uz tu boli rozoberane aj asi...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #367 kedy: 11. Január , 2008, 11:13:26 »

tam si zabudol dat smajla,nie?
Zaznamenané
kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #368 kedy: 11. Január , 2008, 11:16:27 »

Rád by som vedel hrať ako Malmsteen.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #369 kedy: 11. Január , 2008, 11:40:19 »

ja by som tiež rad vytrel kocura Vaiovi s Satrianimu,Petruccimu a ostatnym... Bavím sa skvele
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #370 kedy: 11. Január , 2008, 11:42:05 »

ja by som tiež rad vytrel kocura Vaiovi s Satrianimu,Petruccimu a ostatnym... Bavím sa skvele

tiez si myslim, ze tam vyzerali ako chudobni pribuzni na G3...tak trochu ich zatienil :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #371 kedy: 11. Január , 2008, 11:50:37 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele................je to tak oni to vedia preto tak zosmutneli a pochopili že to bola chyba brat ho k sebe....on ich zfukol ako sviečku Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #372 kedy: 11. Január , 2008, 11:52:56 »

Od cias Hendrixa tu kazdy obohrava jednu a tu istu vec - pentatoniku.

Ak mal na mysli vylucne rockovych a hardrockovych gitaristov, tak dajme tomu. Inak je to nezmysel. Uz aj ked beries len gitarovu scenu 70tych rokov - Howe, Akkerman, Fripp, Hackett - to spominam len tych znamejsich, hrali pentatoniky pomerne malo.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #373 kedy: 11. Január , 2008, 12:06:25 »

to chceš povedat že existuje tolko gitaristov?Huh!??jasne že rockovych a metalovych šak nebudeme do toho pliest nudnych jazz a inych Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #374 kedy: 11. Január , 2008, 12:24:53 »

Ak mal na mysli vylucne rockovych a hardrockovych gitaristov, tak dajme tomu. Inak je to nezmysel. Uz aj ked beries len gitarovu scenu 70tych rokov - Howe, Akkerman, Fripp, Hackett - to spominam len tych znamejsich, hrali pentatoniky pomerne malo.

presne... vsetci sa idu posrat z malmsteena ako z nejakeho extra inovativneho gitaristu... ale to len preto lebo sa cpu vylucne rockom a metalom... vypocujte si Alana Holdswortha... tomu vravim inovacia... u vas asi prevlada nazor ze kto hra rychlejsie tak je lepsi... a ze Vaia so Satrosom sfukol... mozno tak v bpm... ja som mal z koncertu G3 Denver uplne super pocity, ale ked dosiel ingwo tak ich vo mne uplne zabil... a zaklincoval to tym ze tam roztrtkal ten strakac... darmo vai svoju show zaklada na niecom inom, ale ingwo ked vidi ze vsetci zaspavaju lebo vkuse onanuje a nie sa urobit, tak uz pristupuje k tomu najubohejsiemu rieseniu a to rozmlatit chuderku gitaru... a co je to hrat lepsie ako malmsteen? to neznamena hrat rychlejsie... podla mna spravil vacsiu revoluciu Gilmour ktory ozaj robil hudbu a neliecil si len svoje slabe ego... a to zdaleka tak nevysiva ani nehra poyebane arpeggia... dolezite je spravne posadit tony... kto toto nevie driluje 12hodin denne aby vedel aspon shredovat...  Bleee
Zaznamenané
Strán: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.