Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 07:52:21
Strán: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211638 krát)
0 užívateľov a 38 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #390 kedy: 11. Január , 2008, 13:17:14 »

a co mas proti zelenym, kyslym jablkam? take mam nahodou rad Zdravíčko
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 13:22:10 od styrioci » Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #391 kedy: 11. Január , 2008, 13:20:38 »

a co mas proti zelenym, kyslim jablkam? take mam nahodou rad Zdravíčko
Teraz si to uplne presne vystihol. Niekto rad take iny zas take. Niektori nemaju jablka radi vobec a ini jablka jedia, len tie cervene a nevedia pochopit, ze su ludia, ktorym tie zelene jablka chutia. A potom sa jednostaj dotahuju a pritom je to cele o nicom. Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #392 kedy: 11. Január , 2008, 13:26:19 »

zo skusenosti viem ten kto nevie hrat rychlo lebo je šuchtavy a nebolo mu dane pičuje že o to nejde....mne sa pači aj aj takisto mam rad jazz blues folk a country...počuvam doma Nedvieda...a neuražam svetovych muzikantov...každy si najde to svoje....ked ti nič nehovori tvoja vec,niekomu sa to ale može pačit...to mame jebat všetci jednu tučnu černožku lebo mne sa to pači?Huh!?
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 13:27:17 od joe » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #393 kedy: 11. Január , 2008, 13:27:38 »

a co mas proti zelenym, kyslym jablkam? take mam nahodou rad Zdravíčko

a ja mam rad hovna... najlepsie take zahnite a s muchami...  Som frajer  jasne je to tvoj nazor a ja ti ho neberem... iba sa ta snazim upozornit na to aby si vyskusal aj tie sladke... a potom mi napisal ze kysle su lepsie... Žmurk ked uz o jablkach tak ja tiez nemam rad prezrete... osobne preferujem este tvrde ale uz dostatocne sladke a svieze zo stromu  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #394 kedy: 11. Január , 2008, 13:29:48 »

zo skusenosti viem ten kto nevie hrat rychlo lebo je šuchtavy a nebolo mu dane pičuje že o to nejde....mne sa pači aj aj takisto mam rad jazz blues folk a country...počuvam doma Nedvieda...a neuražam svetovych muzikantov...každy si najde to svoje....ked ti nič nehovori tvoja vec,niekomu sa to ale može pačit...to mame jebat všetci jednu tučnu černožku lebo mne sa to pači?Huh!?

ak si ma nepochopil z predoslych prispevkov tak ti to poviem recou tvojho kmena: ket njekto nevjie hrat pomaly tak hra richlo a pycuje do tich co hraju pomaly ze o to neide... howgh... myslim ze ostatni ma chapu... nechcem sa uz viac hadat  Žmurk
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #395 kedy: 11. Január , 2008, 13:30:20 »

mi zase hovna nejedavame...nie su len jablka...
Zaznamenané

heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #396 kedy: 11. Január , 2008, 13:30:54 »

on ma dobry ton vzdy!!!naschval som ti povedal najdi si pomalu skladbu aby si videl aky ma ton ked tvoje usi to nedokazu zachytit v tych rychlych veciah Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #397 kedy: 11. Január , 2008, 13:31:51 »

lenze on vie hrat aj rychlo aj pomaly poprdeli!
Zaznamenané

AETHERON.SK
predator
Hosť
« Odpoveď #398 kedy: 11. Január , 2008, 13:32:41 »

Citácia
..to mame jebat všetci jednu tučnu černožku lebo mne sa to pači?Huh!?

Dobré  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #399 kedy: 11. Január , 2008, 13:33:32 »

ak si ma nepochopil z predoslych prispevkov tak ti to poviem recou tvojho kmena: ket njekto nevjie hrat pomaly tak hra richlo a pycuje do tich co hraju pomaly ze o to neide... howgh... myslim ze ostatni ma chapu... nechcem sa uz viac hadat  Žmurk
počuvaj Si píš!!!!mne je u prdele či hra rychlo alebo pomali ....nepičuj už tolko a nevymyšlaj si ...ja nerozdelujem hranie na rychle a pomale to nieje šport Bacha na vec kamo!  
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #400 kedy: 11. Január , 2008, 13:36:24 »

iba sa ta snazim upozornit na to aby si vyskusal aj tie sladke... a potom mi napisal ze kysle su lepsie... Žmurk

sladke tiez nie su zle, ale aj tak mam radsej kysle... a na to sa ta snazim upozornit pre zmenu ja...nie len tvoj nazor je jediny a toboz nemusi byt spravny  Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #401 kedy: 11. Január , 2008, 13:38:32 »

Mne pripadá veeeeeeeľmi zábavné, keď niektorí ľudia tu idú súdiť umelcov, ktorým nielenže hráčskou úrovňou nesiahajú ani po ponožky, ale evidentne majú problém pochopiť čo len trošku zložitejšiu hudobnú myšlienku. Perly ducha typu "Malmsteen nevie hrať peknú melódiu" si ináč ani vysvetliť neviem  Som frajer
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #402 kedy: 11. Január , 2008, 13:42:00 »

to vieš ked niekto pride na to, že mu nieje dane začne nadavat, že je to zle a dovod prečo sa vždy najde....napr"Malmsteen nevie hrat lebo obloha je modra a ponorka pod vodou" Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #403 kedy: 11. Január , 2008, 13:45:31 »

Tak, tak, pičovať dokáže každý, ale dať niečo lepšie, to už je problém. Nejak sa nám tu rozmnožili gitaroví superhrdinovia, ktorí zotrú kompletnú G3 s pravou rukou v zadku  Bavím sa skvele Nevadí, aspoň sa je stále na čom baviť  Na zdravie!
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #404 kedy: 11. Január , 2008, 14:10:34 »

predator, ma velku pravdu!!!!
jeho dva prispevky to presne ukazuju, ze o co ide!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.