Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 05:53:18
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211343 krát)
0 užívateľov a 88 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #420 kedy: 11. Január , 2008, 15:06:48 »

A ja zase nesuhlasim. Ja neviem hrat rychlo a dost ma to niekedy stve a zavidim tym, co vedia. Ale aj tak si myslim, ze nejde o rychlost. Niekomu ide a mysli si, ze tym dosiahne vsetko, ale niekedy je tazsie zahrat vec pomaly ako rychlo Žmurk

gitaristi typu malmsteen, friedman,  gilbert, morse ..... hraju rychlo a nehraju mechanicke kukurice ich mysel je nad technikou a to je ten rozdiel oproti vrtackarom a onanistom Si píš!!!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #421 kedy: 11. Január , 2008, 15:07:27 »

Ten Alcatrazz je parada, pisal sa rok 1983, Yngwie este nemal 20 rokov:-) Inac, tu ma Rastis svoju vytuzenu durovu skalu. Pesnicka je v dur.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #422 kedy: 11. Január , 2008, 15:10:12 »

A ja zase nesuhlasim. Ja neviem hrat rychlo a dost ma to niekedy stve a zavidim tym, co vedia. Ale aj tak si myslim, ze nejde o rychlost. Niekomu ide a mysli si, ze tym dosiahne vsetko, ale niekedy je tazsie zahrat vec pomaly ako rychlo Žmurk

nepoznam svetoveho gitaristu,ktory vie hrat rychlo,aby nevedel hrat pomaly..ale opacnych pripadov pozna urcite kazdy dost :)..ked vies hrat aj pomaly aj rychlo,mas ovela viac moznosti vyjadrit sa,ako ked vies hrat iba pomaly.
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #423 kedy: 11. Január , 2008, 15:14:41 »

gitaristi typu malmsteen, friedman,  gilbert, morse ..... hraju rychlo a nehraju mechanicke kukurice ich mysel je nad technikou a to je ten rozdiel oproti vrtackarom a onanistom Si píš!!!

Hej, napriklad ked som pocula nejake veci, co hral s orchestrom, tie boli celkom pre mna pocuvatelne. Ale ako som povedala, nemohlo by mi to doma hrat. Proste ma to neoslovuje. Ale ostatne sa mi zdalo ako mechanicke. Co uz, poznas jeho tvorbu viac ako ja. Avsak absolutne ma to netrapi. Nenadavam tu na neho, ani sa do nikoho nenavazam. Jednoducho sa mi to nepaci.

nepoznam svetoveho gitaristu,ktory vie hrat rychlo,aby nevedel hrat pomaly..ale opacnych pripadov pozna urcite kazdy dost :)..ked vies hrat aj pomaly aj rychlo,mas ovela viac moznosti vyjadrit sa,ako ked vies hrat iba pomaly.

Nehovorim o svetovych gitaristoch. Je samozrejme, ked vies obe, tak je to najlepsie. Ale ja poznam velmi vela ludi, ktori drtia a drtia a cisty pekny dlhy ton nezahraju. Žmurk
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #424 kedy: 11. Január , 2008, 20:46:08 »

vieš ale poznaš len tych čo sa učia aj tu je takych vela.......to všetko je sranda problem je ked si v študiu a aj zahraš hocičo a nič ta nenapada...mna najviac napada ked si zapalim cigošku ale to som vačšinov doma,snažim sa si to udržat v hlave....hovorim vediet hrat je len vstupenka na zymny štadion to neznamena že možeš byt krasokorčuliar..
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #425 kedy: 24. Január , 2008, 10:56:50 »

suhlas Na zdravie!
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #426 kedy: 24. Január , 2008, 17:22:33 »

a kto je podla teba vrtackar a onanista, ak sa smiem spytat?
   Dobra otazka  :)  .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #427 kedy: 24. Január , 2008, 17:29:36 »

taky co rychlo onanuje na hmatniku splieta kokotiny a hudba nijaka.
to uz je vyssie stadium, kopa amaterov by aj aspon to onanovanie chceli dosiahnut ale ani to im neni sudene.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #428 kedy: 24. Január , 2008, 19:32:07 »

vsak daj konkretny priklad. len som chcel vediet, ktori gitaristi hraju podla teba mechanicke kukurice a ich mysel nie je nad tym, co hraju. to ma fakt zaujima.
pre mna je napr. vela malmsteenovych sol mechanicka kukurica.

ja by som tam hodil slovenskych gitaristov ale ked uz tak ako priklad tak prazdnu slamu mlati pali chodelka, dusan antalik, joe hajso.  slovensko je male vsetci chcu byt slavni tak sa krizom krazom oznacuju za najlepsich gitaristov. a kto nemlati ? pekne sola hra napr. juraj kupec, peter fernbauer.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #429 kedy: 24. Január , 2008, 19:42:37 »

vsak daj konkretny priklad. len som chcel vediet, ktori gitaristi hraju podla teba mechanicke kukurice a ich mysel nie je nad tym, co hraju. to ma fakt zaujima.
pre mna je napr. vela malmsteenovych sol mechanicka kukurica.

suhlas  Na zdravie!
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #430 kedy: 25. Január , 2008, 07:11:23 »

Chlapci, a kam by ste zaradili "umelcov" typu IMT Smile?Teda, myslim gitaristu predmetnej kapely... Tie akoze "sola" sa tvaria strasne precitene, ale to sa neda pocuvat...ved ten chlap nevie poriadne vytiahnut ton. Napr. v skladbe "Myslim, ze moze byt", kde Cekovskeho doprevadzaju IMT hra v zavere nieco, co mi trha usi. Zaverecny ton nedokazal poriadne rozkmitat a ani ho poriadne "netrafil". Ved to je hanba! To sa Malmsteenovi urcite nestalo a ani nestane Popiskujem si.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #431 kedy: 25. Január , 2008, 08:55:09 »

ja by som tam hodil slovenskych gitaristov ale ked uz tak ako priklad tak prazdnu slamu mlati pali chodelka, dusan antalik, joe hajso.  slovensko je male vsetci chcu byt slavni tak sa krizom krazom oznacuju za najlepsich gitaristov. a kto nemlati ? pekne sola hra napr. juraj kupec, peter fernbauer.

no farnbauer mi hraval klavesy....tak sa ho opytaj či hram len kukurice..kukuricu hram ked chcem ..a tvoje hodnotenie je asi ako ja ked hodnotim formule1...čiže neviem o čom sa bavim..Tieto kokotske vyhlasenia maju len taky čo v živote važne nehrali a otvaraju si tlamu z poza monitora...ja nezaradujem gitaristov podla žiadnej kategorie je len jedna uspešny a neuspešny..a nerozoberam kvalitu hry takych ako Malmsteen lebo by som si pripadal ako koko*t...akoby dedinsky herec rozoberal Nikolsona či je dobry herec...čo ty si lepši ako Chodelka?? ja ho nepočuvam ale nanho nepičujem!!!a všetci chcu byt slavny" hovor za seba nie za všetkych čo o nich vieš koho poznaš???ja všetkych a ver tomu že je to trošku inak Zdravíčko
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 09:01:16 od joe » Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #432 kedy: 25. Január , 2008, 09:10:12 »

Mne to fakt príde zábavné, ako si tu chalani honia triko, že Malmsteen hraje mechanické kukurice, mláti prázdnu slamu a je onanista ... a pritom ak sa človek do jeho sól započúva, tak tam okrem výbornej techniky hry  nájde aj perfektnú harmonickú a melodickú stavbu fráz, a navrch toho aj fakt hromadu feelingu. Toto o Malsteenovi môže tvrdiť iba niekto, kto jeho tvorbu nepochopil alebo z nej počul iba malý fragment.

To potom podľa našich odborníkov na teplú vodu mechanické kukurice hral aj Paganini .... tu by som ešte povedal, že Malmsteen má k jeho hraniu hodne blízko ako technickou úrovňou, tak aj štýlovo.
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 09:13:46 od Predator » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #433 kedy: 25. Január , 2008, 09:19:52 »

ale im vadi to, ze tak rychlo nedokazu pocuvat  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #434 kedy: 25. Január , 2008, 09:21:22 »

presne tak..hlavne radi rozoberaju taky čo tomu nerozumeku ale potrebuju tlachat tam kde ich s tym nechaju,keby sedeli pri normalnych gitaristoch a osobnostiach držali by trapne tlamu...ja sa neprihlasim na forum rybarov a začnem im davat  rozumy, lebo viem velmi pasivne ako to funguje..prečo teda nerozoberieme Paganiniho ako zle hral hahaha..ked sa mi nepači neznamena že je to zlee Na zdravie!
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 09:22:24 od joe » Zaznamenané

Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.