Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 05:54:21
Strán: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211369 krát)
0 užívateľov a 101 Hostí prehliada túto tému.
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #495 kedy: 26. Január , 2008, 02:45:23 »

inak viete co, fakt neviem aky vyznam ma minat energiu na to co sa mi nepaci. vzdy mam radsej nadsenie z niecoho co sa mi paci, lezie z toho nejaka inspiracia. o niekom hovorit ze hra kukurice mi pride ako sparanie sa v niecom len preto ze fakt neviem co z nudy. riesenie inych muzikantov, ze nehraju to co "maju" je fakt o hovne a muziky sa to netyka. howk. freedom.
« Posledná zmena: 26. Január , 2008, 11:35:49 od bubla15 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #496 kedy: 26. Január , 2008, 10:46:35 »

...ale ked sa niecomu nerozumiem radsej drzim hubu :)

vynikajuco napisane  Bravooo Zdravíčko Na zdravie!

... alebo este lepsie - ked mam pocit, ze Vas nazor nekoresponduje s mojim, bude to tym, ze tomu nerozumiete.
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #497 kedy: 26. Január , 2008, 11:23:58 »

vynikajuco napisane  Bravooo Zdravíčko Na zdravie!

... alebo este lepsie - ked mam pocit, ze Vas nazor nekoresponduje s mojim, bude to tym, ze tomu nerozumiete.

tak som to vobec nemyslel :) ale ked vidim obraz poviem ze sa mi paci alebo  nepaci a nebudem ho hodnotit po kvalitativnej stranke lebo viem o tom hovno Žmurk :) Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #498 kedy: 27. Január , 2008, 21:25:05 »

je rozdiel ked niekto povie nepaci sa mi jeho styl hrania alebo nepaci sa mi styl jeho vibrata a je rozdiel ked niekto povie hra nahovno alebo ma nahovno vibrato!!!tu je ten zasadny rozdiel.

kde? ci poviem, ze mne sa mi to nepaci, alebo poviem, ze podla mna hra nahovno je to iste a este si usetris pismena Na zdravie! respektive: tvoja veta by mala zmysel, keby si mal tam zakomponovane v tom prvom pripade spojenie "podla mna" a v tom druhom nie. to by bol rozdiel
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #499 kedy: 28. Január , 2008, 00:29:21 »

kde? ci poviem, ze mne sa mi to nepaci, alebo poviem, ze podla mna hra nahovno je to iste a este si usetris pismena Na zdravie! respektive: tvoja veta by mala zmysel, keby si mal tam zakomponovane v tom prvom pripade spojenie "podla mna" a v tom druhom nie. to by bol rozdiel

Je podstatný rozdiel medzi tým, keď povieš subjektívne, že sa ti niečo nepáči, ako budeš tvrdiť, že niekto hrá nahovno..
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #500 kedy: 28. Január , 2008, 00:40:22 »

presne tak pitu....mne sa nepači ako hra nikto a nahovno hraju všetci....srandujem Bavím sa skvele
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #501 kedy: 28. Január , 2008, 17:57:40 »

Je podstatný rozdiel medzi tým, keď povieš subjektívne, že sa ti niečo nepáči, ako budeš tvrdiť, že niekto hrá nahovno..

ved to som tym chcel povedat
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #502 kedy: 28. Január , 2008, 18:08:16 »

ved to som tym chcel povedat

Tak to je fajn, lebo to zneje úplne naopak. Žmurk
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #503 kedy: 28. Január , 2008, 18:17:15 »

Tak to je fajn, lebo to zneje úplne naopak. Žmurk

ano uvedomujem si to, napisal som to kostrbato, ale zaver mal byt taky, aky si napisal. Ak sa aj to nahovno povie subjektivne (a vlozi sa tam spojenie "podla mna") tak to neni take, ako ked sa povie vseobecne - hra nahovno
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #504 kedy: 28. Január , 2008, 19:18:01 »

ano uvedomujem si to, napisal som to kostrbato, ale zaver mal byt taky, aky si napisal. Ak sa aj to nahovno povie subjektivne (a vlozi sa tam spojenie "podla mna") tak to neni take, ako ked sa povie vseobecne - hra nahovno

Ani nie. To akože by bolo podľa teba fajn v debate mladých sráčov - "podľa mňa hrá ten gitarista nahovno", a horšie - "podľa mňa hrá ten gitarista všeobecne nohovno".. ?   :)

Buď viem, prečo hrá niekto nahovno, tzn viem vyargumentovať dôvody, ktoré jeho hru prznia - hrá falošne, nerytmicky, prípadne ak si nejaký žáner vyžaduje určitý štýl hrania, frázovania a pod a on hrá úplne mimo... a je to v jeho hre veľmi zrejmý a častý jav, nie len ojedinelý prípad.

Alebo sa mi len subjektívne jeho hra nepáči, proste som pocitovo niekde inde, tak poviem, že sa mi nepáči a nie, že hrá nahovno.
Zaznamenané

heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #505 kedy: 28. Január , 2008, 19:35:29 »

Ani nie. To akože by bolo podľa teba fajn v debate mladých sráčov - "podľa mňa hrá ten gitarista nahovno", a horšie - "podľa mňa hrá ten gitarista všeobecne nohovno".. ?   :)

Buď viem, prečo hrá niekto nahovno, tzn viem vyargumentovať dôvody, ktoré jeho hru prznia - hrá falošne, nerytmicky, prípadne ak si nejaký žáner vyžaduje určitý štýl hrania, frázovania a pod a on hrá úplne mimo... a je to v jeho hre veľmi zrejmý a častý jav, nie len ojedinelý prípad.

Alebo sa mi len subjektívne jeho hra nepáči, proste som pocitovo niekde inde, tak poviem, že sa mi nepáči a nie, že hrá nahovno.

Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #506 kedy: 28. Január , 2008, 19:39:45 »

malmsteenovi je to jedno ci hra nahovno alebo niekto si iba mysli ze hra nahovno.
toho zaujima len kolko ludi si kupilo jeho CD, DVD a listky na koncert a o kolko mu nabehne konto do plusu. 
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #507 kedy: 28. Január , 2008, 19:54:03 »

nechapes a uz ma to nebavi pisat.

vyraz "podla mna hra clovek nahovno" je lepsi ako "hra nahovno" pretoze v tom druhom pripade chyba to podla mna. to druhe je vseobecne a nespravne. naco pisat, ze toto a toto sa mi nepaci, ked mozem rovno napisat, ze hra nahovno. no - moralisti, pome Na zdravie!
« Posledná zmena: 28. Január , 2008, 19:55:30 od mario bross » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #508 kedy: 28. Január , 2008, 19:57:24 »

vyraz "podla mna hra clovek nahovno" je lepsi ako "hra nahovno" pretoze v tom druhom pripade chyba to podla mna
PODLA MNA to je rovnake..v oboch pripadoch daneho gitaristu urazis a vyznie to akoby si sa vyvysoval :-) preto je lepsie pouzit "mne sa nepaci" - nikoho neurazis a kazdemu je jasne, ze ide o tvoj subjektivny nazor  Na zdravie!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #509 kedy: 28. Január , 2008, 20:03:08 »

malmsteenovi je to jedno ci hra nahovno alebo niekto si iba mysli ze hra nahovno.
toho zaujima len kolko ludi si kupilo jeho CD, DVD a listky na koncert a o kolko mu nabehne konto do plusu. 

Never tomu. Som si istý, že hrá preto a svoj čas tomu naplno venuje, lebo má gitaru a muziku naozaj rád.
To, že si dokázal už ako mladý tým slušne zarobiť a zarába dodnes, je fajn a jeho vec. To, že mal niekedy prehnané ego, to je tiež jeho vec. To, že je často gitarový exhibicionista, sa niekomu páči, niekomu nie, ale je to tiež len jeho vec. Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.