Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 07:55:11
Strán: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211661 krát)
0 užívateľov a 37 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #510 kedy: 28. Január , 2008, 20:10:59 »

Never tomu. Som si istý, že hrá preto a svoj čas tomu naplno venuje, lebo má gitaru a muziku naozaj rád.
To, že si dokázal už ako mladý tým slušne zarobiť a zarába dodnes, je fajn a jeho vec. To, že mal niekedy prehnané ego, to je tiež jeho vec. To, že je často gitarový exhibicionista, sa niekomu páči, niekomu nie, ale je to tiež len jeho vec. Žmurk

nie je nic krajsieho ako ked zo svojeho konicka a schopnosti dokazes urobit tovaren na peniaze.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #511 kedy: 28. Január , 2008, 20:13:08 »

nechapes a uz ma to nebavi pisat.

vyraz "podla mna hra clovek nahovno" je lepsi ako "hra nahovno" pretoze v tom druhom pripade chyba to podla mna. to druhe je vseobecne a nespravne. naco pisat, ze toto a toto sa mi nepaci, ked mozem rovno napisat, ze hra nahovno. no - moralisti, pome Na zdravie!

Myslím, že ty ten zmysel nechápeš. To nie je o morálke, že je tam veľký rozdiel..  U mňa človek klesne, čo sa týka názorov, keď povie, že niekto iný hrá nahovno a pritom sa mu jeho hra len subjektívne nepáči.. Žmurk
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #512 kedy: 28. Január , 2008, 20:13:37 »

nie je nic krajsieho ako ked zo svojeho konicka a schopnosti dokazes urobit tovaren na peniaze.

Bingo..   Zdravíčko   Žmurk
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #513 kedy: 28. Január , 2008, 20:19:23 »

ludia tohto malmsteena tu na fore treba zakazat... urcite je to nejaky pekelnik ked uz len debata o nom podnecuje ludi k hadke  ha ha ha
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #514 kedy: 28. Január , 2008, 20:50:30 »

ludia tohto malmsteena tu na fore treba zakazat... urcite je to nejaky pekelnik ked uz len debata o nom podnecuje ludi k hadke  ha ha ha

je to gitarovy carodejnik  Som frajer   ha ha ha
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #515 kedy: 28. Január , 2008, 20:54:22 »

keď povie, že niekto iný hrá nahovno a pritom sa mu jeho hra len subjektívne nepáči.. Žmurk

tu v tom nevidim rozdiel: "podla mna hra nahovno." - to nahovno sa da vylozit vela sposobmi: neintonuje, neladi, nema dobre veci, afekt...a je to moj subjektivny nazor. je jasne, ze potom to nahovno aj odvovodnim, ak to ma zmyslel alebo, ak to nevyplyva z kontextu. a v tomto pripade je to podla man rovnocenne s nazorom "jeho hra sa mi nepaci pre...". a vobec, uz nevim zmyslel toho Na zdravie!
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #516 kedy: 28. Január , 2008, 21:05:51 »

Posledný krát. Nepoviem, že hrá niekto (podľa mňa) nahovno, keď sa mi len jeho hra subjektívne nepáči, ale viem oceniť nejaké kvality jeho hry. A už vôbec nebudem hovoriť, že hrá niekto nahovno, keď si to myslia iní.
Keď poviem, že hrá niekto nahovno, je to podľa mňa. Žmurk
Zaznamenané

floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #517 kedy: 28. Január , 2008, 21:39:03 »

heh..no musim povedat, ze som zistil ze napisat "mne sa jeho hra nepaci" je tiez asi to prijatelnejsie pre mna...
normalne som si na toto spomenul ako som tu obranoval ze kazdy moze mat svoj nazor a povedat si co chce, ale bol som predvcerom na basketbale...a normalne ma nasralo, ked nejaky 80 rocny dedko zacne kricat na hraca ze je koko*t ked nedal kos alebo tak..nefim proste ma to vytocilo kedze som ho sam hraval a viem kolko energie a usilia clovek musel vydat aby sa tam dostal...
trosku OT vsak:D, ale tu analogiu iste vidno trosku...Je to asi fakt skor usmevne ked nejaky zaciatocnicek tu zmetie smahom ruky vsetky svetove hviezdy. No nemam nato este uplne sformovany nazor:D
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #518 kedy: 28. Január , 2008, 22:12:04 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha treba si presne zadefinovat dolezity pojem v gitarovej terminologii "hrat na hovno"
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #519 kedy: 28. Január , 2008, 22:20:12 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha treba si presne zadefinovat dolezity pojem v gitarovej terminologii "hrat na hovno"

ten pojem vystihuje vseobecnu amatersku gitarovu obec  Bavím sa skvele Potom 1% hra dobre a 0.0001% je svetova spicka.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #520 kedy: 28. Január , 2008, 22:29:32 »

Posledný krát. Nepoviem, že hrá niekto (podľa mňa) nahovno, keď sa mi len jeho hra subjektívne nepáči, ale viem oceniť nejaké kvality jeho hry. A už vôbec nebudem hovoriť, že hrá niekto nahovno, keď si to myslia iní.
Keď poviem, že hrá niekto nahovno, je to podľa mňa. Žmurk

ha ha ha no dobre, konec nepochopili sme sa, ale suhlasim. v podstate mi slo o to iste, ak to nebolo zrozumitelne tak sorry Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #521 kedy: 29. Január , 2008, 08:16:07 »

ten pojem vystihuje vseobecnu amatersku gitarovu obec  Bavím sa skvele Potom 1% hra dobre a 0.0001% je svetova spicka.
este byt som zaviedol kategoriu hrat na <> pre podobnych smatlavych, ako som ja  Je mi do plaču
Zaznamenané
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #522 kedy: 31. Január , 2008, 11:20:17 »

Jediny kto do tejto debaty ,nieco aspom rozumne  podla mna povedal je Pitu.
Vsetci tu len tlachate pitomosti.Jediny kto na tomto fore vo svojich nahravkach
hral MALMSTEENA JE Pitu.Klobuk dole.Hral to ako to citi on. A nebol to ani Malmsteenov stratocaster za neviem kolko tisic  sk.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #523 kedy: 31. Január , 2008, 11:47:06 »

...
Vsetci tu len tlachate pitomosti....

vyborny prispevok. mozno by si mohol este poradit radsej Plichtovi, co tu tyzden riesi, ze mu nieco rezonuje v gitare. zober si priklad:

Ruda Sivcaka si velmi vazim.Jeho nastroje su na spickovej urovni a je to clovek, ktory je ochotny aj poradit
na rozdiel od inych gitararov.
Zaznamenané
dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #524 kedy: 31. Január , 2008, 11:52:57 »

kato,ked chces ja ta naucim malmsteena   
Zaznamenané
Strán: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.