Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 05:55:05
Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211389 krát)
0 užívateľov a 109 Hostí prehliada túto tému.
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #570 kedy: 17. Jún , 2008, 11:29:55 »

Vidim, ze Dugo pokracuje v nastolenom trende. Popiskujem si Ale ty nikdy nebudes taky cool, lebo nemas take cool cizmy ci co to nosi, kriz na zapasti a scalopovany hmatnik. Bavím sa skvele

Je fakt, ze to "pomaly" zacina byt nuda, ale aspon neslapne vedla ako metallica so st. anger. To je tak, ked ho viac bavi jest. Ale rad by som hral s takou lahkostou ako on. Zdravíčko
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #571 kedy: 17. Jún , 2008, 11:36:11 »

ono mne na nom vadi len jedna vec... a to ze kazdy album je rovnaky... preto sa mi paci len zopar veci... mal by mozno trosku viac experimentovat... preto mam velmo rad Garyho Moora, lebo ten robil aj bluuz perfektne aj hardrock perfektne aj fusion vyborne...  Na zdravie! ale tak ako vravim na malmsteenovi sa mi paci ze oproti ostatnym metlakom hra s feelingom a ma dobry zvuk  Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #572 kedy: 17. Jún , 2008, 11:43:22 »

Osobne si myslim ze Malmsteen v podstate vsetko ukazal a zahral uz na prvom albume, odvtedy nijako velmi neprekvapil. Technicky hra dokonale, kompozicne sa vsak trosku mota dokola, takze mi to tiez po case prislo take furt to iste. A spievane veci z jeho albumov teda ozaj nemusim :).
A este ma troska zarazilo ako skladuje svoje gitary, pohadzane jedna cez druhu, napr. v tomto videu je to vidiet : http://www.guitarworld.com/article/yngwie_malmsteen_studio_tour
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #573 kedy: 17. Jún , 2008, 11:46:26 »

mne sa od neho lubil len soundtrack k filmu Slovacko sa nesudi a este zlozil fenomenalny hit Skalal pes pres oves, pres zelenou louku.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #574 kedy: 17. Jún , 2008, 11:56:49 »

mne sa od neho lubil len soundtrack k filmu Slovacko sa nesudi a este zlozil fenomenalny hit Skalal pes pres oves, pres zelenou louku.

Tieto veci z jeho diskografie mi sice unikli, ale hned to napravim :).
Dugo, nemusis ho mat rad (ani je nie som zrovna nejakym jeho velkym fanusikom), ale zial musis uznat ze tento pan dokazal v muzike asi viac ako vsetci na tomto fore dokopy.
A skor by ti mal byt sympaticky v tom ze to nekonecne sebavedomie mate velmi podobne :).
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #575 kedy: 17. Jún , 2008, 12:02:09 »

Tieto veci z jeho diskografie mi sice unikli, ale hned to napravim :).
Dugo, nemusis ho mat rad (ani je nie som zrovna nejakym jeho velkym fanusikom), ale zial musis uznat ze tento pan dokazal v muzike asi viac ako vsetci na tomto fore dokopy.
A skor by ti mal byt sympaticky v tom ze to nekonecne sebavedomie mate velmi podobne :).

to nemam problem priznat nikdy u ziadneho umelca svetoveho formatu.  Zdravíčko
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #576 kedy: 17. Jún , 2008, 13:16:46 »

V tom videu hovori, ze si scalopovanie hmatnika spravil prvy krat sam, ak som to dobre postrehol. Dalsi kutil ako Vai. :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #577 kedy: 17. Jún , 2008, 13:21:10 »

V tom videu hovori, ze si scalopovanie hmatnika spravil prvy krat sam, ak som to dobre postrehol. Dalsi kutil ako Vai. :)

hej aj ja som si to vsimol... povedal, ze bol kedysi ucnom v gitararskej dielni... a tiez tam v tom videu s brnenim hovori ze je normalne grof Malmsteen  Bavím sa skvele
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #578 kedy: 17. Jún , 2008, 13:28:34 »

Yngwie opustil skolu a siel sa zivit do obchodu s hudobnymi nastrojmi. Tam podla jeho slov videl na lutne z 16. storocia tuto upravu hmatnika a podla toho to urobil aj na gitare.
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #579 kedy: 17. Jún , 2008, 13:33:47 »

malmsteen je shreder a tych mozem ale casom to zacne nudit to je pravda....ale niektore jeho veci fakt stoja za to....

negitarista ma rad shrederov?  Fuuha zíram aj ked aj ty hras na struny ale aj tak prekvapujuce :)

ja mam rad malmsteena ked hra na akusticku gitaru. Vobec, vsetci shrederi by to mali skusit. Zistili by ci vlastne vedia hrat a bolo by to aj pekne
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #580 kedy: 17. Jún , 2008, 13:34:21 »

Yngwie opustil skolu a siel sa zivit do obchodu s hudobnymi nastrojmi. Tam podla jeho slov videl na lutne z 16. storocia tuto upravu hmatnika a podla toho to urobil aj na gitare.

a na aku skolu to chodil?
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #581 kedy: 17. Jún , 2008, 13:34:47 »

strednu Žmurk
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #582 kedy: 17. Jún , 2008, 13:42:22 »

uf, tak toto presne neviem, ale mal tusim 15 ked ju opustil, takze skor ziadnu, ako strednu Žmurk
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #583 kedy: 17. Jún , 2008, 19:03:49 »

to by ma zaujimalo ci by mu napriklad nebolo blbe zajamovat si s malmsteenom. Ved to by bolo komicke. Original a plagiat vedla seba, rovnaky imidz, rovnake licky. sice ja nemusim ani jedneho z nich
Zaznamenané
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #584 kedy: 17. Jún , 2008, 20:07:10 »

to co je?  ha ha ha to je velky trapas. este aj malicek musi mat na potenciometri ako YM...  ha ha ha  verim tomu, ze aj na zachode sedi ako malmsteen.

ale odhliadnuc od tychto veci musime priznat, ze je to naozaj trapas a suhlasim s rastisom.

osobne si myslím že trapas by to bol až vtedy ak by si to skúsil zahrať sám :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.