Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #585 kedy: 17. Jún , 2008, 20:34:43 » |
|
V tom videu hovori, ze si scalopovanie hmatnika spravil prvy krat sam, ak som to dobre postrehol. Dalsi kutil ako Vai. , to video je cele vtipne. Ked uz spominas Vaia, vtipne bolo pocuvat ked Vai hral v Alcatrazz stare veci co povodne nahral Malmsteen .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #586 kedy: 17. Jún , 2008, 20:37:11 » |
|
keby sa malmsteenovi nieco stalo japonec ho nahradi. videl som fotky ako malmsteenovi plavaju na dvore stratocastery v bazene a on s puskou do nich striela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #587 kedy: 18. Jún , 2008, 10:00:59 » |
|
negitarista ma rad shrederov? aj ked aj ty hras na struny ale aj tak prekvapujuce ja mam rad malmsteena ked hra na akusticku gitaru. Vobec, vsetci shrederi by to mali skusit. Zistili by ci vlastne vedia hrat a bolo by to aj pekne ja proste milujem tie gulometne palby....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #588 kedy: 18. Jún , 2008, 12:40:58 » |
|
boha zase tu nieco zmizlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #589 kedy: 18. Jún , 2008, 20:27:57 » |
|
on je fakt dobry gitarista ale najlepsia vec je toto http://youtube.com/watch?v=sj3ec2cCaJw
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #590 kedy: 18. Jún , 2008, 20:33:28 » |
|
ale zaujal ma aj basak co je v tejto nahravke http://youtube.com/watch?v=Lp4oqwNbWXo&feature=relatedco ma ten basak za aparat nema nahodou tiez JCM 800???
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
cembo
|
|
« Odpoveď #591 kedy: 20. Jún , 2008, 05:03:56 » |
|
to co je? to je velky trapas. este aj malicek musi mat na potenciometri ako YM... verim tomu, ze aj na zachode sedi ako malmsteen. ale odhliadnuc od tychto veci musime priznat, ze je to naozaj trapas a suhlasim s rastisom. ... ale ved je to japonec, tak kopiruje. A nepodarene, tak ako to azijati vedia :-) ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #592 kedy: 20. Jún , 2008, 11:15:01 » |
|
... ale ved je to japonec, tak kopiruje. A nepodarene, tak ako to azijati vedia :-) ...
NEPODARENE??? hahraj to lepsie ako on...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #593 kedy: 23. Jún , 2008, 07:00:52 » |
|
NEPODARENE??? hahraj to lepsie ako on... Ale no tak , dobry hudobny vkus mozes mat aj ked nie si hudobnik , ci nie ? (nemyslim teraz konkretne Y.J.M )
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #594 kedy: 23. Jún , 2008, 07:17:33 » |
|
nehra to lepšie a ma hrozny tranzistorak zvuk...nemože byt mona lisa lepšie namalovana to je nezmysel a nech sa postavi a toči si tu gitaru a priberie 15kg...Inak ingwie hra etudy ,klasiku a človek musi mat vztah k takej muzike ..mna to nebavi ale občas si to vypočujem ale jeho kvality nekomentujem je absolutny suveren a virtuoz.alebo(suteren?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #595 kedy: 23. Jún , 2008, 08:07:15 » |
|
dobre hra ten japonec. zvuk tranzistoru neni problem da si druhy aparat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #596 kedy: 23. Jún , 2008, 22:51:40 » |
|
nie,akurat to pozeram, to video je z G3 denver, to je klavesakova jcm 800 , basak tam ma nejaky ampeg..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #597 kedy: 25. Jún , 2008, 16:30:23 » |