Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 05:36:50
Strán: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211029 krát)
0 užívateľov a 85 Hostí prehliada túto tému.
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #615 kedy: 28. Jún , 2008, 00:31:18 »

technika moc dobrá!!      zvuk ešte lepšííííííííí Nechajte ma vydýchať

... myslel som ze sa na ntomto topicu dlho nezdrzim, ale neda mi ... Preco myslis ze ma techniku "moc dobru" ? Ja si myslim ze nema. Len hra velmi rychlo a to je vsetko. Podla mna skvelu techniku maju ludia ako Greg Howe a tak ... http://www.imeem.com/greghowe ... ked niekto obmedzene drvi urcite poloarpegiove rify 20 rokov tak bodaj by ich nevedel hrat ako Michael Angelo a ini atleti, ale s hudbou to nema nic spolocne. Technika je aj v univerzalnosti. Ak niekoho nazvem technickym muzikantom, mam za to, ze dokaze zahrat akykolvek napad ktory sa mu zrodi v hlave. Teda pokial v nej nieco ma :) ...
« Posledná zmena: 28. Jún , 2008, 00:39:54 od cembo » Zaznamenané
Ronald G.
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 124

« Odpoveď #616 kedy: 24. Júl , 2008, 21:31:55 »

kolko asi stoji taka gitara aku pouziva Yngwie ?
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #617 kedy: 24. Júl , 2008, 21:39:37 »

... myslel som ze sa na ntomto topicu dlho nezdrzim, ale neda mi ... Preco myslis ze ma techniku "moc dobru" ? Ja si myslim ze nema. Len hra velmi rychlo a to je vsetko. Podla mna skvelu techniku maju ludia ako Greg Howe a tak ... http://www.imeem.com/greghowe ... ked niekto obmedzene drvi urcite poloarpegiove rify 20 rokov tak bodaj by ich nevedel hrat ako Michael Angelo a ini atleti, ale s hudbou to nema nic spolocne. Technika je aj v univerzalnosti. Ak niekoho nazvem technickym muzikantom, mam za to, ze dokaze zahrat akykolvek napad ktory sa mu zrodi v hlave. Teda pokial v nej nieco ma :) ...

kamos keby si videl malmsteena na zivo s akym prehladom a rezervou hra to co 90% fora vratane mna vzivote nezahra tak by si zmenil nazor na jeho techniku.

a po druhe neviem ci ked zahra greg howe tak to spoznas hned, ale ked pocujes hrat malmsteena tak vies hned kto to je!
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #618 kedy: 24. Júl , 2008, 21:45:46 »

moj odhad je ze taky obehany tka podobne ako cislo tejto strany..ale je to len odhad  Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #619 kedy: 25. Júl , 2008, 00:20:04 »

kamos keby si videl malmsteena na zivo s akym prehladom a rezervou hra to co 90% fora vratane mna vzivote nezahra tak by si zmenil nazor na jeho techniku.

a po druhe neviem ci ked zahra greg howe tak to spoznas hned, ale ked pocujes hrat malmsteena tak vies hned kto to je!

hmm...podla mna grega howa rozoznas skorej jak malmsteena kedze nema tolko sikmokych kopii:)....ale to je jedno urcite nema zmysel porovnavat takychto muzikantov aj ked urcite je objektivna pravda ze malmsteen je dalej co sa tyka pickingu, ci uz sweep alebo alternate, howe ma zas ovela farebnejsiu techniku kedze stale kombinuje brnkatko, legato, tapping, prst (hybrid), sweep, v jednom behu bezne pouzije vsetky techniky a ma totalne sialene a najviac charakteristicke vibrato (mam na mysli to jeho rychle slajdovanie v rozmedzi par prazcov)....takze povedal by som ze kazdy vie nieco a technicky su v mojich ociach uplne rovnocenni a kazdemu technika dokonale sluzi na muziku ktoru robia... samozrejme nebudem sa tajit ze mam radsej howa a malmsteena vlastne nemam rad
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #620 kedy: 25. Júl , 2008, 06:44:01 »

Jeho signature model stoji cca 1500 USD, http://www.zzounds.com/item--FEN107110 .
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #621 kedy: 25. Júl , 2008, 09:48:58 »

hmm...podla mna grega howa rozoznas skorej jak malmsteena kedze nema tolko sikmokych kopii:)....ale to je jedno urcite nema zmysel porovnavat takychto muzikantov aj ked urcite je objektivna pravda ze malmsteen je dalej co sa tyka pickingu, ci uz sweep alebo alternate, howe ma zas ovela farebnejsiu techniku kedze stale kombinuje brnkatko, legato, tapping, prst (hybrid), sweep, v jednom behu bezne pouzije vsetky techniky a ma totalne sialene a najviac charakteristicke vibrato (mam na mysli to jeho rychle slajdovanie v rozmedzi par prazcov)....takze povedal by som ze kazdy vie nieco a technicky su v mojich ociach uplne rovnocenni a kazdemu technika dokonale sluzi na muziku ktoru robia... samozrejme nebudem sa tajit ze mam radsej howa a malmsteena vlastne nemam rad
Myslim, ze Greg Howe je tiez rozpoznatelny medzi inymi prave pre tie veci co si spomenul. Ale Yngwie nema kopie. On je skratka len jeden a rozoznat ho velmi lahko. Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Ronald G.
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #622 kedy: 28. Júl , 2008, 16:02:34 »

Nebiete mi niekto poradit neake jeho pesnicky ktore su take laksie ? ........
Zaznamenané
kuko6
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #623 kedy: 28. Júl , 2008, 16:23:26 »

blue, aspon ten zaciatok je lahucky
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #624 kedy: 28. Júl , 2008, 19:30:59 »

Golden Dawn akusticka. Arpegios From Hell po solo.
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #625 kedy: 29. Júl , 2008, 20:05:38 »

najprv sa treba naucit gramatiku, a potom malmsteena... ?§!. ?§!.
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Ronald G.
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #626 kedy: 29. Júl , 2008, 20:14:05 »

najprv sa treba naucit gramatiku, a potom malmsteena... ?§!. ?§!.
fajn hovor ked som dizlektyk !  Smútim
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #627 kedy: 29. Júl , 2008, 20:24:03 »

fajn hovor ked som dizlektyk !  Smútim

tak si to po sebe skus precitat este raz, ja mam bracha dizlektika a vcelku mu to pomohlo
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #628 kedy: 04. August , 2008, 01:57:08 »

... ale ved to je v poriadku. Ja velmi dobre viem ako Malmsteen hra a vobec nechcem polemizovat o tom ci to hra z prehladom alebo nie. Ja mam rad Malmsteena, pokial nesiaha na akustiku, alebo sa nehra na skladatela vaznej hudby ... Howeho techniku spoznam medzi tisicami, pretoze ho pocuvam. Dokonca aj ludia ako Kotzen od neho prebrali jeho typicke rify, ale to aj tak nieje dolezite ... v podstate som len po zhliadnuti toho japonca na tomto topicu skonstatoval ze Norifumi Shima nehra hudbu ale faxuje ... Neviem preco mnohi zabudaju na to, ze ide o hudbu. Takych zavodnikov co nudia po druhej skladbe je plna prdel. Ako keby bolo dolezite ci prejde za dve sekundy 4 oktavy myxolydickej ... a dalsia srandovna vec je ako strasne osobne niektori beru co i len malu negativnu zmienku o ich idole :) ...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #629 kedy: 01. September , 2008, 10:47:08 »

ja neviem podla mna nieje nic zle ked niekto hra rychlo, ak ma jeho hra zmysel... najhorsie je ked niekto rozdeluje gitaristov na rychlych a pomalych... to je ta najvacsia hovadina...  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.