Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 05:36:42
Strán: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211024 krát)
0 užívateľov a 81 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #735 kedy: 06. Marec , 2009, 15:02:22 »

Lacna bola, to mas teda pravdu.

vsak uz sa ukludni... idem pozret zmazany kos, dufam, ze sa tam nedocitam o sebe nieco zle  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #736 kedy: 06. Marec , 2009, 15:03:19 »

zrazu?

sorry ale vytiahnes tu z kontextu uplnu kokotinu... ja som hovoril o show... potrebujes silou mocou prekrucat???  

malmsteenovu hru mam velmi rad a aj vtedy ked som to pisal som bol donho fanatik, narazal som, a zopakujem ti to aj stokrat aby si to pochopil na jeho SHOW, ta mi prisla velmi nudna... CHAPEME?Huh! alebo ti to mam prist domov vysvetlit???

edit: zmazane urazky, nebodaj dostanem este banan...
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 15:08:21 od cubo » Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #737 kedy: 06. Marec , 2009, 15:03:43 »

Ja som kludny Rasto.
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #738 kedy: 06. Marec , 2009, 15:03:49 »

U mna vedie solo v I Am A Viking z LP Marching Out z roku 1985. Neprekonatelne solo. Tak isto aj Soldier Without Faith z tej istej LP. Z tychto veci som mimo. Uzasne sola a posobive skladby Zdravíčko

celkovo LP z 1985 je GENIALNE!!!  Zdravíčko
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #739 kedy: 06. Marec , 2009, 15:04:34 »

ani som necakal, ze sa na taku lacnu hlasku ako som dnes dal niekto este chyti  Žmurk

ved to, niektori ako keby si nevedeli zratat dva a dva a obhajuju aj ked sa na nikoho nenadavalo... pici normalne som sa nasral az do cervena  Bacha na vec kamo!

ludia skuste sa naucit citat medzi riadkami...
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #740 kedy: 06. Marec , 2009, 15:04:48 »

To niekto iny by tu poreboval schladit. Popiskujem si
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #741 kedy: 06. Marec , 2009, 15:07:20 »

To niekto iny by tu poreboval schladit. Popiskujem si

mas pravdu potreboval by som schladit... ale uz som sa ukludnil...  Zdravíčko:
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #742 kedy: 06. Marec , 2009, 15:07:40 »

celkovo LP z 1985 je GENIALNE!!!  Zdravíčko

Jasne, vela veci je uzasnych, u mna je to Rising Force 1984, Marching Out 1985, Odyssey 1987, Fire&Ice 1992, 7th Sign 1994 a este zopar kuskov by sa naslo. Vseobecne vsetko sa od neho da, vybral som podla svojho vkusu tie podla mna silnejsie albumy. Klobuk dole pred tymto typkom...to zas beriem, ze z neho obcas bola usi, ale v celku je to velmi slusny skladatel a virtuoz. Ocakavame dalsi album v tomto roku, bude sa volat Angels Of Love a bude to instrumentalny a akusticky album s gitarou a klavesami Zdravíčko
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #743 kedy: 06. Marec , 2009, 15:09:36 »

Rising Force 1984, Fire&Ice 1992 Velmi dobre, pocuvam ked mam cas a vzdy si to rad vypocujem ked si spomeniem.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #744 kedy: 06. Marec , 2009, 15:11:44 »

Jasne, vela veci je uzasnych, u mna je to Rising Force 1984, Marching Out 1985, Odyssey 1987, Fire&Ice 1992, 7th Sign 1994 a este zopar kuskov by sa naslo. Vseobecne vsetko sa od neho da, vybral som podla svojho vkusu tie podla mna silnejsie albumy. Klobuk dole pred tymto typkom...to zas beriem, ze z neho obcas bola usi, ale v celku je to velmi slusny skladatel a virtuoz. Ocakavame dalsi album v tomto roku, bude sa volat Angels Of Love a bude to instrumentalny a akusticky album s gitarou a klavesami Zdravíčko

mne sa paci album Ultimate Rarities, je to vyber normalne nepublikovanych skladieb, je tam aj fajny cover ABBA - Gimme gimme... fajny neoklasicky metalek z toho spravili... Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #745 kedy: 06. Marec , 2009, 15:12:42 »

Ja som kludny Rasto.

Na zdravie!

hlavne nechapem, ako vas moze vytacat, ked niekto napise, ze Malmsteen je koko*t. vsak to je kazdeho pravo napisat, nie ? Predy - ty hned za tym vidis utok na metal z 80tych a prenesene aj na seba ? nadhlad je to, co chyba tomuto foru, nie ucta... uctu tu kazdy ku vlastnym oblubencom ma, ale co tak niekoho vytaca, ze niekto ju nema ku tym jeho ? ked niekto napise niekomu, ze ten jeho oblubenec hra kokotiny, tak to je osobna urazka, ktoru treba opatovat osobnym utokom (fataljoe) ? zamyslite sa...

ozaj fataljoe - kolko mas rokov ? kedy si asi zacal pocuvat Malmsteena, v ktorom roku - aspon priblizne ? mozno sa mylim a strelim strasne vedla, ale povedal by som, ze som od Teba starsi a Malmsteena poznam dost dlhsie. preco mi chces opatovat moju hlasku osobnou urazkou ? ked ju napises, zotrie to v Tvojich ociach to, co som na Malmsteena napisal ? OK - pod - uraz ma, predved sa Si píš!!!
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #746 kedy: 06. Marec , 2009, 15:14:52 »

ved to, niektori ako keby si nevedeli zratat dva a dva a obhajuju aj ked sa na nikoho nenadavalo... pici normalne som sa nasral az do cervena  Bacha na vec kamo!

ludia skuste sa naucit citat medzi riadkami...

prid mi to vysvetlit dpc! ja mam tez len jedny nervy. Paci sa ti tvorba malmsteena a na druhes trane nan kydas ze hral v G3 denver stare kktiny ..co bol mimochodom pipici koncert hlavne koli yngwiemu ktory tam spravil rockou show ako sa patri ....tak to mi naozaj nepasuje do kontextu.
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #747 kedy: 06. Marec , 2009, 15:15:09 »

Na zdravie!

hlavne nechapem, ako vas moze vytacat, ked niekto napise, ze Malmsteen je koko*t. vsak to je kazdeho pravo napisat, nie ? Predy - ty hned za tym vidis utok na metal z 80tych a prenesene aj na seba ? nadhlad je to, co chyba tomuto foru, nie ucta... uctu tu kazdy ku vlastnym oblubencom ma, ale co tak niekoho vytaca, ze niekto ju nema ku tym jeho ? ked niekto napise niekomu, ze ten jeho oblubenec hra kokotiny, tak to je osobna urazka, ktoru treba opatovat osobnym utokom (fataljoe) ? zamyslite sa...

ozaj fataljoe - kolko mas rokov ? kedy si asi zacal pocuvat Malmsteena, v ktorom roku - aspon priblizne ? mozno sa mylim a strelim strasne vedla, ale povedal by som, ze som od Teba starsi a Malmsteena poznam dost dlhsie. preco mi chces opatovat moju hlasku osobnou urazkou ? ked ju napises, zotrie to v Tvojich ociach to, co som na Malmsteena napisal ? OK - pod - uraz ma, predved sa Si píš!!!

pekne zhrnute  Na zdravie!
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #748 kedy: 06. Marec , 2009, 15:19:14 »

Napisat, ze sa ti nepaci a napisat ze je koko*t je velky rozdiel, neviem preco by sme mali muzikantov jeho rozmerov urazat.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #749 kedy: 06. Marec , 2009, 15:23:40 »

prid mi to vysvetlit dpc! ja mam tez len jedny nervy. Paci sa ti tvorba malmsteena a na druhes trane nan kydas ze hral v G3 denver stare kktiny ..co bol mimochodom pipici koncert hlavne koli yngwiemu ktory tam spravil rockou show ako sa patri ....tak to mi naozaj nepasuje do kontextu.

boze moj  ?§!. daj mi citaciu kde som povedal ze HRAL ano HRAL stare kokotiny? daj mi citaciu a potom sa mozeme bavit...
pochopil si ten prispevok co som pisal predtym ze ma nudila jeho SHOW nie jeho HRA? mas dostatocne intelektualne schopnosti aby si pochopil rozdiel medzi tymi dvoma slovami? alebo mas len NASRATY mod ON a OFF?  ?§!.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.