Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 05:56:18
Strán: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211407 krát)
0 užívateľov a 98 Hostí prehliada túto tému.
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #750 kedy: 06. Marec , 2009, 15:25:33 »

boze moj  ?§!. daj mi citaciu kde som povedal ze HRAL ano HRAL stare kokotiny? daj mi citaciu a potom sa mozeme bavit...
pochopil si ten prispevok co som pisal predtym ze ma nudila jeho SHOW nie jeho HRA? mas dostatocne intelektualne schopnosti aby si pochopil rozdiel medzi tymi dvoma slovami? alebo mas len NASRATY mod ON a OFF?  ?§!.

jeho lampy mu silno kuria  ha ha ha
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #751 kedy: 06. Marec , 2009, 15:25:40 »

Na zdravie!

hlavne nechapem, ako vas moze vytacat, ked niekto napise, ze Malmsteen je koko*t. vsak to je kazdeho pravo napisat, nie ? Predy - ty hned za tym vidis utok na metal z 80tych a prenesene aj na seba ? nadhlad je to, co chyba tomuto foru, nie ucta... uctu tu kazdy ku vlastnym oblubencom ma, ale co tak niekoho vytaca, ze niekto ju nema ku tym jeho ? ked niekto napise niekomu, ze ten jeho oblubenec hra kokotiny, tak to je osobna urazka, ktoru treba opatovat osobnym utokom (fataljoe) ? zamyslite sa...

ozaj fataljoe - kolko mas rokov ? kedy si asi zacal pocuvat Malmsteena, v ktorom roku - aspon priblizne ? mozno sa mylim a strelim strasne vedla, ale povedal by som, ze som od Teba starsi a Malmsteena poznam dost dlhsie. preco mi chces opatovat moju hlasku osobnou urazkou ? ked ju napises, zotrie to v Tvojich ociach to, co som na Malmsteena napisal ? OK - pod - uraz ma, predved sa Si píš!!!

Argument ...som starsi ..poznam to dlhsie ma skutocne vahu. Vahu hlavne v tom ze niekto starsi, skuseny , kto toho vela zazil a pocul ...kto je admin a autorita na fore ...len tak zadrbe ze malmsteen hra kktiny a Vai je gay. To skutocne svedci o tvojej zrelosti a tvojej urovni.  
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #752 kedy: 06. Marec , 2009, 15:27:08 »

Napisat, ze sa ti nepaci a napisat ze je koko*t je velky rozdiel, neviem preco by sme mali muzikantov jeho rozmerov urazat.

v com je pre Teba rozdiel ? tebe osobne ublizuje, ked niekto napise na nejakeho muzikanta, ze je koko*t ? na kazdeho muzikanta alebo iba na Tvojho oblubeneho ? na koho sa moze pisat, ze je koko*t ? ma Mojseja a spievajuceho kadernika sa moze ? alebo ani na tych ?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #753 kedy: 06. Marec , 2009, 15:27:36 »

jeho lampy mu silno kuria  ha ha ha

ha ha ha ha ha ha presne zle nastaveny bias  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #754 kedy: 06. Marec , 2009, 15:28:26 »

Argument ...som starsi ..poznam to dlhsie ma skutocne vahu. Vahu hlavne v tom ze niekto starsi, skuseny , kto toho vela zazil a pocul ...kto je admin a autorita na fore ...len tak zadrbe ze malmsteen hra kktiny a Vai je gay. To skutocne svedci o tvojej zrelosti a tvojej urovni.  

absolutne si nepochopil, co som napisal. uplne vobec. kolko mas rokov ? zo zvedavosti, pre nic ine.
Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #755 kedy: 06. Marec , 2009, 15:29:28 »

a toto o com svedci, fataljoe?
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť

"skill comes first"

« Odpoveď #756 kedy: 06. Marec , 2009, 15:31:59 »

to cubo: ano uznavam ...asi som to pochopil zle... napisal si "predvazdal stare kktiny" ...v zasade s tebou absolutne nesuhlasim a pride mi to trosku bipolarne na jednej strane mat malmsteena rad na druhej strane hovorit ze show na denver G3 boli stare kktiny ..ale budis...
Zaznamenané

kuker
stály hosť

« Odpoveď #757 kedy: 06. Marec , 2009, 15:33:16 »

to cubo: ano uznavam ...asi som to pochopil zle... napisal si "predvazdal stare kktiny" ...v zasade s tebou absolutne nesuhlasim a pride mi to trosku bipolarne na jednej strane mat malmsteena rad na druhej strane hovorit ze show na denver G3 boli stare kktiny ..ale budis...

co je na tom tak neuveritelne... ani mne sa nepaci uple kazdy jeho koncert.. a ked si mam porovnat Tokyo 1985 a Denver 2003, tak Tokyo je jasny vitaz
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #758 kedy: 06. Marec , 2009, 15:34:16 »

no vidis  Zdravíčko ja malmsteena zeriem, ale neznamena to ze ho zeriem slepo so vsetkym... aj na nom sa mi niektore malickosti nepacia, a jednou z tych veci je jeho live show... tolko...  Na zdravie!
Zaznamenané
yjm111
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 129

« Odpoveď #759 kedy: 06. Marec , 2009, 15:38:25 »

zaujimave že akekolvek svetove meno gitaristu sa tu napiše vždy nejaky idiot ho roznesie v zuboch lebo to že je niekto uspešny a slavny je tipicke pre toho čo nevie hrat a neni osobnost,a ten čo to napiše je často krat zajakajuci a stremovany ked ma povedat aj s tatkom suvislu vetu,
nehovoriac o tom keby vyšiel na javisko sral by po schodoch Bavím sa skvele Bavím sa skvele
absolutna pravda
Zaznamenané

PRS custom 24 10 top
Mesa dual recto 2 channel+mesa recto box
fataljoe
stály hosť

"skill comes first"

« Odpoveď #760 kedy: 06. Marec , 2009, 15:39:12 »

a toto o com svedci, fataljoe?

GOD IS GREAT!!!

a toto o com svedci KUKER?    

ak sa ideme dojebavat za to co ma kto v avatare tak sorry ale....
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #761 kedy: 06. Marec , 2009, 15:44:06 »

GOD IS GREAT!!!

a toto o com svedci KUKER?    

ak sa ideme dojebavat za to co ma kto v avatare tak sorry ale....

a on tym GOD IS GREAT niekoho uraza? narozdiel od FUCK THEM... sorry ze to tak poviem, ale prajem ti aby co najskor vynasli tabletky na zvysenie IQ lebo mi ta je luto...
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť

"skill comes first"

« Odpoveď #762 kedy: 06. Marec , 2009, 15:47:46 »

absolutne si nepochopil, co som napisal. uplne vobec. kolko mas rokov ? zo zvedavosti, pre nic ine.

Zaujimave. V tvojom prispevku ze vai je gay a malmsteen kkt nebol smile ci bol? Je to teda ironia ci nie je? V mojom tiez nebol smile ci bol. Ako vies ci to bola ironia ci nie?  ...a na druhej strane pride mi fakt ubohe ..ze sa ma pytas na vek ...a na zaklade toho chces o mne nieco sudit. Skoda slov
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť

"skill comes first"

« Odpoveď #763 kedy: 06. Marec , 2009, 15:52:37 »

a on tym GOD IS GREAT niekoho uraza? narozdiel od FUCK THEM... sorry ze to tak poviem, ale prajem ti aby co najskor vynasli tabletky na zvysenie IQ lebo mi ta je luto...

Keby si rozmyslal tak by si pochopil ze to bolo upozornenie na to ze je to od temy a utoky podobneho charakteru su fakt ubohe. To co mam v avatare je citat. Da sa to chapat rozne ...no zjavne ty myslis len len velmi linearne.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #764 kedy: 06. Marec , 2009, 15:56:32 »

Keby si rozmyslal tak by si pochopil ze to bolo upozornenie na to ze je to od temy a utoky podobneho charakteru su fakt ubohe. To co mam v avatare je citat. Da sa to chapat rozne ...no zjavne ty myslis len len velmi linearne.

je to citat... a preco ho tam mas? naco si si ho tam dal ked sa s nim nestotoznujes? ak sa s nim vsak stotoznujes je to na ban...

Tvoja logika mi pripomina jedneho mojho byvaleho spoluziaka... s nim tiez mala debata zmysel ako hrach o stenu hadzat... sorry chlape ja sa nerad s ludmi hnevam, ani na teba sa nehnevam len ma velmi trapi ze trepes hovadiny a hadas sa do krvi, len aby si mal pravdu...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 23 otázok.