yngwinier
|
|
« Odpoveď #255 kedy: 18. Máj , 2007, 07:56:54 » |
|
Sorry, ze "preskakujem" vyvoj temy, ale v tomto videu co som sem zavesil vcera je este pekne pocut (aj trochu vidiet), ze Yngwie doprevadza sam seba na svojom (teraz uz malo pouzivanom) Bass Pedale (vola sa tusim Taurus). Cize nohou si stlaca klavesy a do toho hra, resp. hra a podmaz si robi nohou Dobre, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #256 kedy: 18. Máj , 2007, 10:09:51 » |
|
Podla jeho nazoru maju humbuckre prilis nekonkretny zvuk, ktory sa zlieva, ale jeho vyhodou je to, ze neprodukuje brum. Jeho nazor sa vobec nezhoduje s mojim nazorom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #257 kedy: 18. Máj , 2007, 10:24:09 » |
|
Ved OK Nazor je ako nos medzi ocami: kazdy mame nejaky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #258 kedy: 18. Máj , 2007, 10:30:57 » |
|
Ved OK Nazor je ako nos medzi ocami: kazdy mame nejaky "Opinions are like assholes. Everybody has one."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #259 kedy: 19. Máj , 2007, 07:53:35 » |
|
takto otrasne hra cez fender ampy, javanov tranzistor co mam prave doma ma podobny zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #260 kedy: 19. Máj , 2007, 09:46:33 » |
|
To Roberto: ano, videl som aj ja videa z toho vystupenia. Evidentne tam bol problem s nefunkcnym ampom, potom to znelo, ako ked isiel priamo do linkoveho vstupu na mixe, co bol najvacsi otras, uplne bzucivy zvuk a tato ukazka je taky stred. Len sa cudujem, ze takato prestizna akcia znamej spolocnosti nevie riesit elementarne veci na urovni...No, ale to patri do ineho sudka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #261 kedy: 20. Máj , 2007, 12:31:51 » |
|
Hej - ten zvuk bola evedentna linka cez nejaky nie moc dobry speaker simulator.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #262 kedy: 20. Máj , 2007, 13:01:03 » |
|
takto otrasne hra cez fender ampy, javanov tranzistor co mam prave doma ma podobny zvuk. budem odvazny ked poviem, ze ta ukazka mi velmi silno pripomina tie parodie na Yngwieho (zvukom, nejak to hltalo tony, nie?)? (viete:..."I'm your new god, I'm the fastest...." )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #263 kedy: 22. Máj , 2007, 17:53:02 » |
|
Pridavam link na videozaznam mladeho Yngwieho hrajuceho na bendzo v lesoch nedaleko jeho domova vo Svedsku. Videozaznam pochadza z roku 1971, cize mal vtedy len 8 rokov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #264 kedy: 22. Máj , 2007, 18:08:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #265 kedy: 22. Máj , 2007, 19:34:31 » |
|
Pridavam link na videozaznam mladeho Yngwieho hrajuceho na bendzo v lesoch nedaleko jeho domova vo Svedsku. Videozaznam pochadza z roku 1971, cize mal vtedy len 8 rokov.
boha,ale som sa skoro postal teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #266 kedy: 22. Máj , 2007, 20:01:25 » |
|
ROFL
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #268 kedy: 23. Máj , 2007, 13:17:15 » |
|
pockat pockat..to nebol yngwie..on tak nevyzera ne???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #269 kedy: 23. Máj , 2007, 13:24:26 » |
|
))) gratulujem, konecne ma niekto rozosmial, skoda ze som v robote, by som sa rehotal na plne kolo )
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|