Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 07:55:04
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211659 krát)
0 užívateľov a 38 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #45 kedy: 07. Február , 2005, 14:59:49 »

Cez víkend som sa rozprával s Jimim (hrá s PS a svojou kapelou Metropolis, predtým s Dagmar Rostand), tak on keby sa mal sám hrou prirovnávať k niekomu, tak hlavne k Malmsteenovi. Má k nemu najbližšie - postupmi, feelingom a pod.
Zaznamenané

A.J.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 441

« Odpoveď #46 kedy: 22. Február , 2005, 14:34:54 »

suhlasim,je to na nom vidiet..skoda ho v PS
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #47 kedy: 24. Február , 2005, 17:03:41 »

Dnes som volal s Jimim, inak tiez v pohode typek. (Pitu, vdaka)
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #48 kedy: 10. Máj , 2005, 11:21:04 »

Že by bol Vai prepchatý efektami. No že by Malmsteen bol na tom lepšie. Ja by som bol rád na jeho koncerte, že či by mi tých 30 marshall bední vialo do vlasov. Mne sa jeho zvuk ani hranie na G3 nejak extra nepáčilo, na Trial by Fire hral ovela ovela lepšie, krajšie frázoval. Ale jeho hudba je vežmi fajn.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #49 kedy: 30. Máj , 2005, 09:12:12 »

MALMSTEEN = VERKLIK Si píš!!! hra ako rapkac dookola hore dole, dole hore uplne BEZDUCHO!!ano ,technku ma super ale kde je DUSA tej hudby? ak ide niekomu HLAVNE o techniku tak nech robi pocitace, a nie hudbu. A STEVE VAI - je pre mna omnoho odusevnelejsi a hlbsi ako ktokolvek iny.A je omnoho PESTREJSI ako barokovy pudlik s volanikmi :-) (neberte to osobne fans, toto je moj nazor na nho)
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #50 kedy: 30. Máj , 2005, 13:41:03 »

a este z jedneho stareho rozhovoru s nim, a odpoved na otazku kolko bedni/zosikov bolo z aparatury kde bolo 28 bedni funkcnych. odpoved: V Leningrade sem mel ve skutecnosti pet nebo sest funkcnich aparatu,zbytek byl jen hezky nabytek (smich). je to typek:-) nieco dalsie http://clanky.muzikus.cz/clanek.php?id=2143
Zaznamenané

o-yep sro
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #51 kedy: 31. Máj , 2005, 08:18:38 »

Citácia
V Leningrade sem mel ve skutecnosti pet nebo sest funkcnich aparatu,zbytek byl jen hezky nabytek
No by som bral taký a keď ich nepotrebuje aspoň by mal menej kamiónov :))
Zaznamenané

tatko fóra
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #52 kedy: 31. Máj , 2005, 08:32:39 »

Inak na videu v tom Leningrade je vidno, ze bral prazdne krabice a hadzal ich medzi ludi.. Kto vie, kolko bedni a hlav tam naozaj hralo.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #53 kedy: 31. Máj , 2005, 08:34:38 »

heh,videl som chladnicku ktora bola vzhladom presna kopia SVT810 od ampegu:-)nadhera:-) inac co sa tyka toho ""plneho podia"" tak mne sa to nikdy nepacilo ked mala kapela za sebou hradbu ako hovado,hlavne ked to bol jeden identicky model na ktory urcite nehrali vsetci clenovia kapely.ine je ked ma za sebou kazdy svoju hradbu o ktorej nieje pochyb ze sluzi na nieco ine ako na efekt:-)
Zaznamenané

o-yep sro
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 28. November , 2005, 21:25:44 »

Tak toto je moj naj gitarista. Chapec z muzikantskej rodiny. Matka hrala myslim na flautu a on si uz v 14tich prerabal skladby Bacha na gitaru ... vo svojej hra kombinuje rychlost, techniku... rychle behy a arpeggia... vo svojich solach pouziva casto temy klasickej hudby... Proste ho zerem :woohoo:
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #55 kedy: 30. November , 2005, 21:51:46 »

Zasluzi si, samozrejme, respekt, ale jeho hra mi niekedy pripada dost jednotvarna...akoby obcas nevedel zahrat pomalsie a melodickejsie...zvlast na albume Concerto Suite....
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #56 kedy: 01. December , 2005, 16:02:20 »

Ja ho mam velmi rad, nech si kazdy hovori co chce, ze je saso, onanista, vykradac a neviem co vsetko. Ale bol to prave on, kto priniesol novy rozmer do rockovej/metalovej hry. Je to osobnost, staci si pozriet biografie slavnych gitaristov, koho maju alebo mali za vzor.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #57 kedy: 01. December , 2005, 16:15:14 »

Tento roboticky gitarista mi vobec nic nehovori, radsej si vypocujem nejaky cernossky blues aj so zlou technikou ale s citom a dusou.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #58 kedy: 01. December , 2005, 16:25:57 »

Je saso, onanista, vykradac a neviem co vsetko, ale myslim, ze cit a dusa mu nechyba. Vedia z neho liezt aj pekne melodie, krasne zahrate a precitene...
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #59 kedy: 01. December , 2005, 16:29:43 »

hej...melodie, riffy, skladby ako celok..vsetko z jeho pera. Netreba sa na to pozerat ze hra iba sola. Na starsich albumoch si nahraval sam aj basu.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.